Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky kde zakoupit MeLunu soft? Me prijde ze na netu nic neni ![]()
Třeba tady.
Píšou: „Varianta MeLuna Soft - tyrkysový, růžový a žlutý kalíšek.“
@Margott Akorat tam neni velokost S
A ja chci s ockem, s kulickou urcite ne. Tak nevim no
Tak leda jim napsat a zeptat se. Já po třetím porodu chtěla XL oranžový s kuličkou. No nakonec mám růžový se stopkou, jiný neměli.
![]()
@Margott Ok, diky, stejne ho ted neobjednam, jestd uvazuji a hlavne ted nejsou moc penize ![]()
Výhody - nevíte, že máte menstruaci, kromě změny nálady a někdo trpí na bolesti
Doporučuju všem svým kamarádkám
kalíšek se dá koupit přez Ebay i za 70 kč a krásný
takže bych se toho vůbec nebála!!! Já mám ze slevomatu za 200,– s krásným pytlíčkem
(kolik vyhodíte za pitomé vložky a tampony??) Teď se velice směju reklamě typu - jsem gynekoložka a svým klientkám doporučuji tampony OB
, jen byznys…kalíšek nezpůsobuje šok. Takže nevěřit reklamě.
nevýhody - nic, menzes jsem začala mít i ráda, nejsem jím nikterak omezená!! prostě ke mě patří! Dnes Menzes beru tak, že mě čistí a díky za něj.
kalíšek využívám i když jdu do bazénu a nemám menzes - kvůli infekcím atd.
Jsem po porodu a mám ten větší
NEBOJTE SE HO BUDETE NADŠENÉ, JSEM UŽIVATELKA A NE PRODEJCE :d ![]()
Ahoj ženy, nemáte někdo zkušenost s kalíškem LilCup? Okoukávám to na netu, tenhle má na heuréce moc pěkné recenze a vyjde o víc jak polovinu levněji než např. LadyCup.
@Mar__tanka1983 píše:
Ahoj ženy, nemáte někdo zkušenost s kalíškem LilCup? Okoukávám to na netu, tenhle má na heuréce moc pěkné recenze a vyjde o víc jak polovinu levněji než např. LadyCup.
MOHU PORADIT? nezáleží na ceně…začínala jsem za 560,– a teď mám ten stejný za 59,– přes ebay
mám jich víc jeden u babičky a nemusím se o nic starat už vůbec… vyberte, který se vám bude pocitově líbit nejvíc a ten berte, rozhodně neřešte otázku čím dražší tím asi lepší…http://www.ebay.com/sch/i.html?_udhi=100&_mPrRngCbx=1&_from=R40&_sacat=0&_nkw=menstrual%20cup&rt=nc&_udlo&_fpos
@adinka23 píše:
MOHU PORADIT? nezáleží na ceně…začínala jsem za 560,– a teď mám ten stejný za 59,– přes ebaymám jich víc jeden u babičky a nemusím se o nic starat už vůbec… vyberte, který se vám bude pocitově líbit nejvíc a ten berte, rozhodně neřešte otázku čím dražší tím asi lepší…http://www.ebay.com/sch/i.html?_udhi=100&_mPrRngCbx=1&_from=R40&_sacat=0&_nkw=menstrual%20cup&rt=nc&_udlo&_fpos
mám tento ted tu je nepatrně dražší
http://www.ebay.com/…111585101167?…
@adinka23 tato jako fakt? ![]()
Já určitě nešla jen po ceně (proto sem zvažovala lilcup za dvě stě a né ladycup za pětikilo), ale za pade? No to koukám, to mi řekněte, co je teda na tom tak moc drahýho…
@Mar__tanka1983 píše:
@adinka23 tato jako fakt?
Já určitě nešla jen po ceně (proto sem zvažovala lilcup za dvě stě a né ladycup za pětikilo), ale za pade? No to koukám, to mi řekněte, co je teda na tom tak moc drahýho…
se podívejte na ebay. neplatíte ani poštu…drahýho na tom není jednoduše nic. jen reklama propagace a chuť vydělat peníze dokud se to nedostane mezi lidi
já je mám, používám a doporučuju kamarádkám, takže to funguje, teď jsem další koupila své kámošce…hlavně vás menstruace přestane obtěžovat..
@adinka23 no já právě koukám:D a nestačím se divit. Já s eBay nemám zkušenosti, tak to jdu prozkoumat. Ale asi tam bude trvat déle to doručení, že?
@Mar__tanka1983 píše:
@adinka23 no já právě koukám:D a nestačím se divit. Já s eBay nemám zkušenosti, tak to jdu prozkoumat. Ale asi tam bude trvat déle to doručení, že?
jak kdy..něco mi dojde za 14 dní něco 3 týdny…ale stojí to za to…těd jsem objednala malému brýle za 20,–. originální sobě taky…batůžek za 170 tady ten stejný prodávají za 599!!! fakt trapný
no a tak dál já jsem moc spokojená..a ebay mi doporučila kamarádka, která už se tam oblíkla od hlavy k patě kosmetika elektronika atd…každopádně se ničeho nebát. Platí se hned, ale platíte přes paypall peníze jsou v bezpečí, hlavně, prodejci mají jinou mentalitu - jsou slušní ![]()
@adinka23 píše:
jak kdy..něco mi dojde za 14 dní něco 3 týdny…ale stojí to za to…těd jsem objednala malému brýle za 20,–. originální sobě taky…batůžek za 170 tady ten stejný prodávají za 599!!! fakt trapnýno a tak dál já jsem moc spokojená..a ebay mi doporučila kamarádka, která už se tam oblíkla od hlavy k patě kosmetika elektronika atd…každopádně se ničeho nebát. Platí se hned, ale platíte přes paypall peníze jsou v bezpečí, hlavně, prodejci mají jinou mentalitu - jsou slušní
tak napište jak jste se rozhodla, ale budete ráda já mám velikost L jsem po porodu ale kamoška s úzkou pánví po porodu má S…hezký den, pádim od PC
No já určitě L
asi do toho půjdu, jen si musím zaktivovat platbu kartou…
Jinak ale u těch brýlí a pod. za dvacku, no to není originál, ne? předpokládám, že jsou to všechno čínské fejky…možná pěkné, solidní kvality, ale né originální…
já jsem si takhle už párkrát objednávala z aliexpresu, tam mají také ledacos ![]()