Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Taky koukám, novinky…co to přesně je? Nebo mám hledat na netu?
A jak jste vybíraly velikost? nechce se mi vyhodit prachy aby to nesedělo. jsem po prvním porodu, ale nepřijde mi, že bych byla nějak širší
@Indil píše:
@pansy a nebyl problem ze byl moc mekky, treba pri vyndavani nebo s prisavanim, rikaji ze ladycup je moc hladky a dost klouze v ruce…
Neklouze, ma zvenku na tom dnu takove spiralky, jakoby zvrasneni, za ktere se kalisek dobre chyta, kdyz se macka na zruseni podtlaku
Jinak ja jsem dost uzka, rodila jsem cisarem, takze se nic nezmenilo po diteti a prvni dny pouzivam velikost 2 (hodne silna menstruace) a ty dalsi pak vel. 1 a oba jsou v pohode. Sice je ten Lunette nejdrazsi, ale prisel mi nejkvalitnejsi, treba ladycup i mooncup byly tvrdsi a i jsem je citila, lunette vubec ne. A chodim s nim i do bazenu a lyzovala jsem s nim. A doporucuju k jakemukoli kalisku, koupit sterilizacni kelimek do mikrovlnky. Je to super, zadne kastrulky a vyvarovani-my treba mame tak tvrdou vodu, ze i po 1 vyvareni byl kalisek zanesen vodnim kamenem. V pare se to nedeje.
Mám kalíšek Ladycup. Kvůli věku a plánování těhu jsem si rovnou koupila velikost 2 a dokud jsem ho používala seděl dobře. Teď jsem zvědavá jak to bude při první MS po porodu.
@pansy tak uz mam jasno, vezmu si ten lunette, pro me si myslim ze bude naprosto vyhovujici, s tim ze jsem uzka a mam slabou menstruaci, to ze je nejdrazsi je asi i dukaz kvality, jindy na to nedam ale u tohoto ano
@kac11 http://www.kalisek.cz/ tady se dozvis temer vse
a muzes i objednavat…
Příspěvek upraven 07.07.12 v 20:40
@Aspera ja tehu planuju take, zatim neuspesne snazeni, tak jsem rikala at mam aspon tu ms prijemnejsi
vezmu lunette, zatim mensi, stejnak to vypada ze ja s astmatem a vahou budu rodit cisarem(i kdyz bych radeji prirozene…
) a navic neverim, ze ta moje mrnka by se zvetsila po porodu tolik, abych si mohla vzit vetsi, na me i ten mensi bude jen tak tak ![]()
Indil, případně se můžeš poradit ohledně velikosti se svým gynekologem, přece jen jich vidí víc a má srovnání ![]()
@pansy mockrat dekuji za uzitecne rady
, ted uz jsem 100% rozhodnutá, Lunette je jasná volba, uz od zacatku se mi zamlouval nejvice ![]()
@Eliška myslim ze Lunette bude idealní, kvůli tomu ze je ze vsech kalisku nejmekkčí a velikost v mém případě je jasná
ale mnohokrát děkuji za užitečné rady, nj na emiminu se clovek dozví presne to co potrebuje ![]()
@Indil No jsou i takový, co tvrdí, že se nezměnily. Já k nim teda bohužel nepatřím.
@Eliška no uvidime, necham se prekvapit a za miminko to podstoupim rada, kdyz by to pomohlo, tak si necham narust i pindoura…
To asi ne
a jednoho uz na to mam
Děkuji snad už se brzy zadaří ![]()