Menstruační kalíšek - který je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
7.7.12 19:45

Taky koukám, novinky…co to přesně je? Nebo mám hledat na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.7.12 19:47

A jak jste vybíraly velikost? nechce se mi vyhodit prachy aby to nesedělo. jsem po prvním porodu, ale nepřijde mi, že bych byla nějak širší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
7.7.12 19:53
@Indil píše:
@pansy a nebyl problem ze byl moc mekky, treba pri vyndavani nebo s prisavanim, rikaji ze ladycup je moc hladky a dost klouze v ruce…

Neklouze, ma zvenku na tom dnu takove spiralky, jakoby zvrasneni, za ktere se kalisek dobre chyta, kdyz se macka na zruseni podtlaku :-) Jinak ja jsem dost uzka, rodila jsem cisarem, takze se nic nezmenilo po diteti a prvni dny pouzivam velikost 2 (hodne silna menstruace) a ty dalsi pak vel. 1 a oba jsou v pohode. Sice je ten Lunette nejdrazsi, ale prisel mi nejkvalitnejsi, treba ladycup i mooncup byly tvrdsi a i jsem je citila, lunette vubec ne. A chodim s nim i do bazenu a lyzovala jsem s nim. A doporucuju k jakemukoli kalisku, koupit sterilizacni kelimek do mikrovlnky. Je to super, zadne kastrulky a vyvarovani-my treba mame tak tvrdou vodu, ze i po 1 vyvareni byl kalisek zanesen vodnim kamenem. V pare se to nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
7.7.12 20:30

Mám kalíšek Ladycup. Kvůli věku a plánování těhu jsem si rovnou koupila velikost 2 a dokud jsem ho používala seděl dobře. Teď jsem zvědavá jak to bude při první MS po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 20:33

@pansy tak uz mam jasno, vezmu si ten lunette, pro me si myslim ze bude naprosto vyhovujici, s tim ze jsem uzka a mam slabou menstruaci, to ze je nejdrazsi je asi i dukaz kvality, jindy na to nedam ale u tohoto ano :) @kac11 http://www.kalisek.cz/ tady se dozvis temer vse :palec: a muzes i objednavat…

Příspěvek upraven 07.07.12 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 20:39

@Aspera ja tehu planuju take, zatim neuspesne snazeni, tak jsem rikala at mam aspon tu ms prijemnejsi :lol: vezmu lunette, zatim mensi, stejnak to vypada ze ja s astmatem a vahou budu rodit cisarem(i kdyz bych radeji prirozene… :? ) a navic neverim, ze ta moje mrnka by se zvetsila po porodu tolik, abych si mohla vzit vetsi, na me i ten mensi bude jen tak tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
7.7.12 20:41

Indil, případně se můžeš poradit ohledně velikosti se svým gynekologem, přece jen jich vidí víc a má srovnání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 20:42

@pansy mockrat dekuji za uzitecne rady :kytka:, ted uz jsem 100% rozhodnutá, Lunette je jasná volba, uz od zacatku se mi zamlouval nejvice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 20:45

@Eliška myslim ze Lunette bude idealní, kvůli tomu ze je ze vsech kalisku nejmekkčí a velikost v mém případě je jasná :mrgreen: ale mnohokrát děkuji za užitečné rady, nj na emiminu se clovek dozví presne to co potrebuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
7.7.12 20:48

Teď je určitě velikost jasná, ale myslela jsem po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 20:54

@Eliška no ja ti nevim, to je to az tak znat jo, nedeste me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
7.7.12 21:01

@Indil No jsou i takový, co tvrdí, že se nezměnily. Já k nim teda bohužel nepatřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 21:04

@Eliška no uvidime, necham se prekvapit a za miminko to podstoupim rada, kdyz by to pomohlo, tak si necham narust i pindoura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
7.7.12 21:11

To myslím nepomůže :lol: Ale držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 21:12

To asi ne :mrgreen: a jednoho uz na to mam :palec: Děkuji snad už se brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí