Menstruační kalíšek - který je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
8.7.12 10:10

No tak já jsem těsnější než před porodem…ale menstruace silná, tak teď řeším, jestli nejmenší nebo větší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
8.7.12 11:28
@Saroya píše:
No tak já jsem těsnější než před porodem…ale menstruace silná, tak teď řeším, jestli nejmenší nebo větší :think:

Jestli pujdes do Lunette, tak klidne ber i tu 2. Mam doma obe velikosti, ptz mam prvni 2 dny MS proudem a tu jednicku jsem musela vylevat co 2 hodiny. Ta 2 neni prumerove o moc vetsi, spis je protahlejsi, ma vetsi objem. Ten Lunette se da ruzne rolovat-navod zde:
 http://www.kalisek.cz/…_lunette.jpg

U ty dvojky pouzivam ten treti zpusob-je to fakt tulicka, ktera se snadno zavadi a vevnitr se prizpusobi…a to jsem dle slov meho gynekologa „uzka jak paratko“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.7.12 11:31

Děkuji moc za radu, to že je měkký je sympatické, asi půjdu do něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.7.12 14:31

Indie- děkuji za odkaz, pročtu
ale fakt čučím, nikdy jsem o tom ani zmínkou neslyšela!
tak Ti držím plce, ať ho už dlouho nepotřebuješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
8.7.12 16:16

@kac11 je kez by, ale kdyz uz tak doufam ze budu mit aspon tyto dny prijemnejsi :) a jinak pro vyrobce vlozek a tamponu je tato varianta celkem ohrozujici

Příspěvek upraven 08.07.12 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
8.7.12 16:18

Holky a kupujete barevny nebo radeji transparentni, barevny mi pripada pritazlivejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.7.12 18:14

Já mám Lady Cup (jsem po porodu,24 let) takže vel.2
Ustřihla jsem celou tu stopku.
Ze začátku protékal(špinil) (tak 2–3 dny) a pak v pohodě…
Myslíte, že to může být nevhodně zvolenou velikostí nebo je to při silné menstruaci normální?
Díky moc za odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11486
26.7.12 19:21
@Teri88 píše:
Já mám Lady Cup (jsem po porodu,24 let) takže vel.2
Ustřihla jsem celou tu stopku.
Ze začátku protékal(špinil) (tak 2–3 dny) a pak v pohodě…
Myslíte, že to může být nevhodně zvolenou velikostí nebo je to při silné menstruaci normální?
Díky moc za odpověď…

teri…to bude špatným zavedením, někdy s ním stačí jemně pootočit..taky mi chvilku trvalo, než jsem na to přišla, pak jsem pochodovala 12 hodin Londýnem a vydržel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.7.12 19:23

@frisbee Děkuju! Zkusím to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11486
26.7.12 19:57

@Teri88 někdy ho zavedeš a nerozvine se jak by měl, nesmí být moc hluboko..tím otočením se to většinou spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
26.7.12 20:35
@Saroya píše:
No tak já jsem těsnější než před porodem…ale menstruace silná, tak teď řeším, jestli nejmenší nebo větší :think:

Po porodu (i císařem) se vždycky doporučuje větší velikost, spíš kvůli změně děložního čípku, než přímo rozměrů pochvy.

Jinak kdysi jsem četla recenzi jednotlivých kalíšků od nějaké americké uživatelky, a ta tvrdila, že nejměkčí kalíšek, který vyzkoušela byl český Yuuki, který dostala jako vzorek k otestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
27.7.12 10:37

@frisbee Tak ani otočení nepomohlo, stává se taky někomu, že mu kalíšek při těch první dnech protíká? Nebo je to asi fakt špatným zavedením???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
27.7.12 11:20

Ano, mám silnou ms a v prvních dvou dnech protéká, nosím slipovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.7.12 13:42

No tak to jsem zrovna nechtěla slyšet, protože já v prvních dnech nemůžu třeba s tamponem bez slipovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
27.7.12 13:46

Já to považuju i tak za obrovský krok ke komfortu, s kalíškem, už bych zpátky neměnila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí