Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No tak já jsem těsnější než před porodem…ale menstruace silná, tak teď řeším, jestli nejmenší nebo větší ![]()
@Saroya píše:
No tak já jsem těsnější než před porodem…ale menstruace silná, tak teď řeším, jestli nejmenší nebo větší
Jestli pujdes do Lunette, tak klidne ber i tu 2. Mam doma obe velikosti, ptz mam prvni 2 dny MS proudem a tu jednicku jsem musela vylevat co 2 hodiny. Ta 2 neni prumerove o moc vetsi, spis je protahlejsi, ma vetsi objem. Ten Lunette se da ruzne rolovat-navod zde:
http://www.kalisek.cz/…_lunette.jpg
U ty dvojky pouzivam ten treti zpusob-je to fakt tulicka, ktera se snadno zavadi a vevnitr se prizpusobi…a to jsem dle slov meho gynekologa „uzka jak paratko“ ![]()
Děkuji moc za radu, to že je měkký je sympatické, asi půjdu do něj
Indie- děkuji za odkaz, pročtu
ale fakt čučím, nikdy jsem o tom ani zmínkou neslyšela!
tak Ti držím plce, ať ho už dlouho nepotřebuješ ![]()
@kac11 je kez by, ale kdyz uz tak doufam ze budu mit aspon tyto dny prijemnejsi
a jinak pro vyrobce vlozek a tamponu je tato varianta celkem ohrozujici
Příspěvek upraven 08.07.12 v 16:33
Holky a kupujete barevny nebo radeji transparentni, barevny mi pripada pritazlivejsi ![]()
Já mám Lady Cup (jsem po porodu,24 let) takže vel.2
Ustřihla jsem celou tu stopku.
Ze začátku protékal(špinil) (tak 2–3 dny) a pak v pohodě…
Myslíte, že to může být nevhodně zvolenou velikostí nebo je to při silné menstruaci normální?
Díky moc za odpověď…
@Teri88 píše:
Já mám Lady Cup (jsem po porodu,24 let) takže vel.2
Ustřihla jsem celou tu stopku.
Ze začátku protékal(špinil) (tak 2–3 dny) a pak v pohodě…
Myslíte, že to může být nevhodně zvolenou velikostí nebo je to při silné menstruaci normální?
Díky moc za odpověď…
teri…to bude špatným zavedením, někdy s ním stačí jemně pootočit..taky mi chvilku trvalo, než jsem na to přišla, pak jsem pochodovala 12 hodin Londýnem a vydržel ![]()
@Teri88 někdy ho zavedeš a nerozvine se jak by měl, nesmí být moc hluboko..tím otočením se to většinou spraví.
@Saroya píše:
No tak já jsem těsnější než před porodem…ale menstruace silná, tak teď řeším, jestli nejmenší nebo větší
Po porodu (i císařem) se vždycky doporučuje větší velikost, spíš kvůli změně děložního čípku, než přímo rozměrů pochvy.
Jinak kdysi jsem četla recenzi jednotlivých kalíšků od nějaké americké uživatelky, a ta tvrdila, že nejměkčí kalíšek, který vyzkoušela byl český Yuuki, který dostala jako vzorek k otestování.
@frisbee Tak ani otočení nepomohlo, stává se taky někomu, že mu kalíšek při těch první dnech protíká? Nebo je to asi fakt špatným zavedením???
Ano, mám silnou ms a v prvních dvou dnech protéká, nosím slipovku.
No tak to jsem zrovna nechtěla slyšet, protože já v prvních dnech nemůžu třeba s tamponem bez slipovky…
Já to považuju i tak za obrovský krok ke komfortu, s kalíškem, už bych zpátky neměnila ![]()