Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem, nemáte některá nový test opalovacích krémů, co teď testovali v DTESTU? Nebo nevíte který krém vyšel nejlépe? Jde mi především o dětský. Díky
Dobře dopadl opalovací krém ve spreji od Biodermy a já si ho taky nemůžu vynachválit, máme padesátku.
@Marta78 Jo jo mám, vyšel nejlíp z Dm drogerky Sundance, druhej byl Interspar Sun Kiss a třetí La -Roche Anthelios. 4 měla Nivea ![]()
@máma0 píše:
@Marta78 Jo jo mám, vyšel nejlíp z Dm drogerky Sundance, druhej byl Interspar Sun Kiss a třetí La -Roche Anthelios. 4 měla Nivea
Děkuju a můžeš mrknout ještě na AMbre solare ten silky touch.
Zajímavý, jak na prvních místech jsou ty nejlevnější
Já nikdy značku ze sparu nebo dm nekupovala, radši jsem věřila osvědčeným jménům…Spletla jsem se ![]()
@Kačenka 30 píše:
Dobře dopadl opalovací krém ve spreji od Biodermy a já si ho taky nemůžu vynachválit, máme padesátku.
A je to dětský?
@eetel To je viď? Fakt mazec, vim, že Daylong vyšel minule dost špatně a to stojí kolem 4 stovek…jsou to prevíti ![]()
@Marta78 píše:
Děkuju a můžeš mrknout ještě na AMbre solare ten silky touch.
http://www.dtest.cz/…-silky/17405?…
je to tento
Tam my mame Sun dance z DM, ochrana bezvadna, ale natirani hruza, nechava takovy ulepeny pocit cely den a clovek je chvili bilej. Pristi rok uz ho nechci.
EDIT - mluvim o detskem
Příspěvek upraven 10.07.12 v 20:06
@Marta78 Garnier Ambre Solaire Light -silky- je to on? Tak ten je na 6 místě má 68%, dobře.
@MarkyM píše:
@eetel To je viď? Fakt mazec, vim, že Daylong vyšel minule dost špatně a to stojí kolem 4 stovek…jsou to prevíti
Taky mám dojem, že právě ty drahé a ještě z lékárny vyšly naprd v tom minulém testu. A že dobře právě vyšel o Ambre solare tuším ta dětská padesátka nejlépe