Poradna duly
Jana Čurdová
já su polívková teda. a rejžová a těstovinová, barambory nějak nemusim ![]()
ňááááááám a dala bych si buřtguláš
![]()
Já jsem taky polívková a k tomu bramborová, třeba knedlíky nemusím vůbec, těstoviny a rýži jo, ale brambory vyhrávaj
sem včera konečněěěě po dlouhýýých týdnech poslala malýmu rypku. Dala sem si smaženó tresku plněnó sejrem a brokolicoo. Sem pak měla ale co dělat to nevrátit kuchařovi ![]()
Já fakt ty ryby nemůzu ani videt.......
minulý týden sem koupila makrelu, ze jako zavru voči, hodím kus do krku a honem to něčím zapiju....... sem zatím nebyla schopná. Jak dlouho vydrží uzená makrela v lednici nez kcípne? ![]()
Jelen - já do sebe taky ty ryby nemůžu dostat. není už ta makrela kcíplá teď? Zkus k ní čuchnout, ryby smrdí od hlavy ![]()
jeleno máš tam datum spotřeby na obalu tak jukni, ale vydrží to dlouho, jestli je vakuově balená tak klidně tři týdny možná víc ![]()
tak jsem psala manžovi že dneska bramboráky k večeři
on jde po práci s kámošem na bowling ale prý na véču bude doma
má je děsně rád
to byl výbornej nápad ![]()
já ryby můžu, nevaděj mi, ale nejím je tak často jak bych asi měla.....takovej grilovanej pstroužek ňááááááám ![]()
narvala som do seba pár sliviek, preto tá odmlka;o) teraz držím;o))
Jelena - myslím, že to bola ona, to uhádla: žubrienka = pulec;o)
ale spermiám tak nehovoríme;o)))) je to pracovný názov miminka v brušku teraz;o)))
a ja by som šla do cestovín, keď už teda;o)
MISU + DAJ není vakuovaná, jeto taková ta mrtvola co se válí ve vitríně na hromadě dalších mrtvol a ty si vo jednu řekneš a voni ti ju zabalí do papíru...... takovou uzenou makrelu myslím. Razítko na ní fakt není, kdy jako kcípla a vodky začne smrdět vod hlavy ![]()
já to neska asi nevydržím a trapně půjdu uz v 11 na voběd… a bolí mě v krkuů, héč ![]()
ja som v práci tiež vždy tlačila hodinky, aby som už mohla ísť na obed ![]()
Jelen - tak nezývá než ji očuchat ![]()
Steno - nějaký zvíře, který se u vás říká jinak nebo nějakou běžnou věc. Je u vás veverka opravdu drevokocúr nebo se to jen říká?
Jelen - já se zas nemůžu zbavit rýmy, potvora se mě drží jako klíště ![]()
to je len vtip ten drevokocúr.. veverka je u nás veverička;o)))
zvieratá… ma napadá len velbloud = ťava, ale to asi poznáš… no a tá žubrienka…
no a potom skor zelenia a ovocie: najskor pojde české, poto slovenské;o)
kapusta = kel
zelí = kapusta
meruňka = marhuľa
brambory = zemiaky
a míč = lopta…
jeleno a jak dlouho už máš tuhle makrelu doma??? příště kup vakuovanou, ta vydrží fakt věky.tuhle už bych vyhodila, konzumace tak max. třetí den ještě jakžtakž v poho ale po týdnu a víc co o tom tady mluvíš už patří do koše
divím se že tam nejsou červi
fůůůůůůůůůj
steno takže pulečátko
to je pěkný ![]()
jj já taky půjdu na obídek dřív, v půl dvanáctý
abych pak odpo neměla hlada ![]()