Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
no my mame termin na DUB-07 tez! Jsem z Brna a myslim, ze po porodu budu dost izolovana, ale myslim, ze pripravit se na to da…nebo ne? jak jste na tom vy ?
ja uz se strasne tesim, chodit do prace mne uz tak nejak silne nenaplnuje … bez toho zacinam mit nejake vetsi „pnuti“ v dolni krajine brisni a jsem z toho takova nervozni a mam problem s oblecenim, nejsem z tech co muzou za obleceni dat tisice a navic ted mame jine investice. … holky piste budu moc rada za kazdou reakci, odpoved apod. zdravi a stesti preje Linda
Ahoj Lindo,my se přetěhovali na baby café.
Jsou tam dva dubny 2007, ale my jsme extraliga.Jestli chceš za náma jít poklábosit, tak pojď.
Ahoj, nezlobte se, že Vám sem lezu, ale chci Vám nabídnout nějaké své těhotenské oblečení.
Mrkněte, prosím na:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Díky a držím palce…
Zuzka
Přidávám se mezi dubňátka, naše Terezka by se měla narodit 27. dubna, tak se ještě uvidí.
Vidím, že už vás je tady mooooooc. Je tu někdo ze Znojma a okolí?
No a cojinak, už se připravujete? Máte už nakoupeno a zařízený pokojíček? ![]()
Zdravíme sousedku z vedlejšího měsíce…snad Ti tady přibydou nějaké holky, ona většina zdrhla na jinou adresu. Ale já myslím, že tady je to lepší.
Tak pěkný zbyteček těhotenství…
Papa
Pavlička
Pavlička: Děkuju za přivítání, ale příspěvků už je tady moc, tak bych ani moc nevěřila, že sem někdo nový příjde, ale uvidíme ![]()
Ahoj ráda bych se k vám taky přidala,ale koukám,že už si tady nikdo nepíše.My máme termín 6.4.
Ozve se tu ještě někdo? ![]()
pardon, ze vam sem lezu holciny, koupite nekdo tri baliky huggies premium 3, 5-9kg, uz jsme z nich vyrostly. dam slevu 10% na balik. kdyztak mi pisnete SZ, dekuju, dovezu kamkoliv po praze
Ahojda. Omlouvám se, že vám sem nakukuji, ale chtěla jsem se jen zeptat, jestli náhodou některá neprodáváte monitor dechu? Děkuji ![]()
Marťásek z Listopadu 2.0.0.7