Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6847
11.6.06 15:58

Únor 2007

Ahoj holcicky, uz sem dlouho nakukuju, jestli nekdo zalozil unorovou diskuzi a porad nic, takze uz je tu :-) Mam termin 3.2.2007.

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5525
11.6.06 16:01

uz jsem si rikala, ze ji snad nikdo nezalozi :)
ale me se zatim netyka… uvidime za 14 dni :?

hodne stesti a at si to ve zdravi uzijete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.6.06 16:05

Držím palec. Já zakládala leden. A už zas těhu nejsem :cry: :cry: :cry: . Tak ať máš víc štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
11.6.06 16:14

To je nádhera, tak konečně se celý náš deníček dočkal únorňátek 2007!!! :lol: Budeme vás určitě napjatě sledovat, protože si tím budeme připomínat ty naše začátky a přeji všem moc krásné těhulkovské dny, ať vám drobečci krásně rostou!!! Jo a kdo založí deníček únorňátka a březňátka 2007? :lol: Však já vím to je ještě brzy, tak ať vám testíky pěkně ukazují zatím //!!!

Berun+Mišelínek Únorňátka a Březňátka 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.6.06 16:45

Jeee, prvni prispevky, diky moc, holky.

Zdeniku , tvuj grafik vypada nadejne, drzim pesti. Myslis, ze bys to stihla jeste v unoru? ;-)

Dido , to me mrzi, bohuzel se to obcas stane. Je mi lito, ze to potkalo zrovna tebe, ale neztracej nadeji tve zdrave miminko si te urcite brzo najde.

Berun ja jsem se chtela puvodne pridat k Lednu 07, ale tam uz je tech holek hodne, nevim, kdo je kdo a taky uz jsou o hodny kus dal, takze asi zustane u jednotlivych mesicu :-)
Teeeda, Miselinek je krasny chlapecek. Takove deti se rodi v unoru? (teda 1.brezna)? Tak to uz se tesim. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.6.06 16:54

koukam ze nam tu pribyl dalsi mesic… to to ale rychle utika… at mate pohodove tehu a vse je bez problemu…

zdeniku, myslim na tebe at ti to konecne vyjde, zaslouzis si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.6.06 17:44

Ahojky,

taky jsem napjatě očekávala, jestli někdo založí únor 2007 :)
Gratuluju ke //, já se z nich radovala loni touhle dobou taky :)

A v únoru se samozřejmě rodí krááásnáá miminka :) Mrkni k nám do galerky Únorňátka a březňátka 2006 :)

Hodně štěstí a pohodové těhu :)

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
11.6.06 19:29

Týýý jo toto letí…já patřila do ÚNORU 2005 :lol:
Termín jsem měla 21.2.05 a Štěpánek se narodil 18.2.05 :wink:

Přeji Vám pohodové těhulkovství!!!

Gabka z Jarňulek 05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.6.06 20:41

Ahoj,
tak konečně! Zatím jsou // potvrzené jen těhu testem, ale ve středu se chystám na kontrolu ke gynekologovi, tak doufám, že vše potvrdí. termín očekávám někdy okolo 20.2. Připadá mi, že to strašně utíká, vždyť je to docela nedávno, co jsem patřila do „Zimních miminek 2005/2006“ a teď je to tady zase! No co, v zimě se rodí hodná a pohodová miminka! Tak co, bude nás brzy více?
Ahoj
Hanka a Hanička 16,5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.6.06 20:46

uz jsem sem nechtela lizt, ale nedalo mi to :oops:

/zanet, jestli to vyjde, tak bych mela TP 28.2. a muzu s vybrat jestli unor nebo brezen :) ,ale nechci predbihat, momentalne jsem rada, ze mam aspon ovu :) /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
11.6.06 21:02

ZANET děkuju za pochvalu mého synka…jako každá matka si samozřejmě myslím, že je nejkrásnější na světě :lol: ale i ty ostatní únorňátka-březňátka jsou nádherná!!! Já měla termín 27.2.2006 ale Mišelínek se bříška moc vzdát nechtěl-držel i v den porodu nahoře i když jsem už byla otevřená :lol: Holt měl 4,5kg tak jsem ho v bříšku pěkně vykrmila!!! Ale už vám sem psát nebudu, pěkně to rozjeďte ať se vám těhu daří…a únor je podle mě na narození ideální, zima už je u konce a jaro a léto před vámi…příště do toho jdu taky v květnu, nebo červnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.6.06 22:00

Tak super, dalsi tehulka. Hannko, gratuluju, nech si to pekne potvrdit a dej urcite vedet. Ty mas stesti na stejny mesic :-)

Zdeniku, klidne sem „lez“ :-) Doufam, ze ti prinesem stesti a usidlis se tu nastalo. Grafik je super, pekne jste se „trefili“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.6.06 06:27

Jé my taky patřily do únoru. Anička se narodila 25.2.2003. No a teď porodím červňátko. Přeji všem zdravé a pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
12.6.06 07:41

No já taky neodolám dojetí nad tím jak to utíká :D :D :D :D
Já teda původně jsem mněla mít březňátko (26.3.2006), ale Davídek si holt usmyslel k nám přijít o měsíc dříve a máme tedy únorové HODŇOUČKÉ miminko narozené 25.2.2006!!!
Takže přeji všem únorňátkům hodně štěstí, pohodové těhu a bude nás více z našeho deníčku, co vás budem pokradmu sledovat a vzpomínat na ty naše prožitky :D :D :D :D :D :D
Danny a Davídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.6.06 08:07

Dobré ránko holky :)

hlásím sa k únorňatkam. TP: 3.2.2007(To sme sa trafili, však Žanet???) Ja som chodila nakukovat do ledna 2007, ale holky su trochu viac dopredu. Premýšľala som o založení února, ale stále som si hovorila: ešte k Dr, potom na krv a uvidím ako to dopadne… No som nejaká opatrnejšia ako pri prvom mimi. A čo inak nejaké těhu príznaky??? U mna to je únava, pálenie žáhy.
Hanna: Držím palce u Dr.
Dido: Drž se holka, ono čo má príst to prijde… Ja som sa mala liečit z nepravidelnej MS Utrogestanom. Ale zhodou okolnosti sa mi MS sama od seba upravila, takže lieky som ani nevybrala z lekárne a manžu som nehnala na spermio. Nejak som to ponechala osudu, začala som robit AŠ a div sa světe, po 8 mesiacoch (dohromady dva roky- mala som pauzičku v snažení) mi tehu test hlásil // a to isté potvrdil Dr. Posielam hodně síly a držím palečky
Berun: ahoj, ako sa vám darí??? v piatok som bola s holkou na ihrisku Pod Kapličkou, je to tam fakt prima. Už sa teším až tam budem buduci rok chodit s mimi!!!! Chystáte sa niekam na dovču???

Inak dakujem všetkým holkám za podporu a prajem krásne leto.

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital