Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
18.6.06 14:50

Berun, diky za rady a diky za seznamek vybavicky, cos napsala do denicku. To je super, hned jsem si to ulozila, i kdyz tady na Floride fusak a zimni veci nevyuziju, je fajn o tom vedet.

Milo, mas pravdu, driv to tak bylo, ze byly deti hodne brzo po sobe. Ale ja jak ted resim celodenni nevolnosti, tak si to vubec nedovedu predstavit, ze bych se musela pri tom starat jeste o mimco. Proto te obdivuju. Ale to uz je asi maminkovsky instinkt, ze? ;-) At se ti dobre dari a vsechno v pohode zvladas a uzivas si obou miminek :-)

Zanet (33 let, Florida) - TP 3.2.07 - KO 5.7.
Zlata (29 let, Praha 10) - TP 3.2.07 - KO 29.6. (2. dite)
Mila TP 4.2.07 (2. dite)
Majda (28 let, Kladno) - TP 5.2.07 - KO 27.6
Stika (35 let) - TP 7.2.07 - KO 19.6.
Mahony (skoro 29 let) - TP 10.2.07 - KO 29.6.
Zoona - TP 19.2.07 - KO 20.6.
Hanna (32 let, Kromeriz)- TP 20.2.07 - KO za mesic? (2. dite) 

Krasnou nedeli, mejte se moc hezky. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.06 08:39

Cau holky tak jaky byl vikend? My byli na chalupe a bylo to fajn, nevolnosti zadny nemam, jen jsem unavena, tak doufam, ze je vse ok. Dneska jdu v sedm vecer na ten druhej ultrazvuk, tak uvidim jak brousek roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.6.06 08:58

Ahoj holky,

víken byl báječný. Krásné počasí, pohodička…co víc si přát :D . Sraz ze základky se také vydařil, kromě 3 lidí přišli úplně všichni! I třídní učitelka 8O .
Ráno ze mně vysosli zkumavku krve a teď budu čekat do příštího čtvrtka na výsledky. Však ono to rycle uteče 8) .

Stiko - vecer budu držet palce ať je vše OK!

Majdo - tak na bungee jumping jsem se ani neudvážila zeptat :D . Taky myslím, že to můj dr trošku přehání, nicméně stejně mi toho broučka do hlavy na:,–(il. Budu se držet zkrátka, ale nic se nemá přehánět. A to ani na jednu ani na druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.06 09:10

Jo dekuju za rady holky, uz se mi konecne povedl taky ten metrik, je nadhernej :P
Holky chci se zeptat, rikal vam doktor co smite a nesmite jist? Kamaradka mi rikala, ze nesmim colu, kafe, dia a ligh vyrobky a petrzelku, tak nevim. No snazim se jist zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.6.06 09:13

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat?Z minulého týdne mám pár potvrzených těhutestů,takže když všechno dobře dopadne,tak bychom kolem 20.února měli být čtyři :D .
Monika(jinak jsem „doma“ ve Štěstíčkách :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.06 09:20

Ahoj MaK, vitam te mezi nama :P , at se uzlicek drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.6.06 09:36

Ahoj MaK - jasně že tě (vlastně vás :D ) berem. Vítej a ať se ti v tvém druhém „domově“ líbí :D

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.6.06 09:47

Ahoj holky,

ako sa máte??? Ja som prežila piatok na chalupe na oslave narodenin šéfovej v pohode. Do 4,00 rána sme vyspevovali (doteraz nepochopím, ako som to zvládla :D ) Naštastie sa tam nekouřilo a nikto sa ani nedivil, že nepijem. V sobotu som skoro celý den prespala.

Stika: blahoprajem k metříku. V podstate čo sa týka potravín, to by i suhlasilo, čo ti poradila kamarátka. Viem, že nejaké bylinky by sa nemali pit - posielam stránku http://www.mojedite.cz/…e_detail.php?…

Ja sa tiež snažím jest zdravo, a čuduj sa svete nejak ma nechyta „žravá“ Jem tak normálne. V podstate okrem citlivých prs žiadne těhu príznaky. Včera som si kupila gymnastický míč a ide sa cvičit!!!! :D
Tak zajtra ráno čakám správy z USG :D

Mahony: To ste asi boli dobrá parta, stretko zo základky… Na čo všetko ti brali krv??? Neboj, to určite rychle ubehne, ja sa až niekedy nestačím divit, už som 8. t.t. (takže omrvine bude asi 6t. :D

Berun: díky a ešte raz díky za doporučenie!!! Počula som už o tom centre vela dobrého, takže som zvedavá, ako dopadne moja prvá návšteva. Chce tam ist aj moja netehotná kamarátka (pripravuje sa na snažilkovanie), tak som zvedavá, ako to dopadne. Ako sa má Mišáček??

Majda2: Moj Dr. mi povedal, že kým to nebehá po dvore a nechce to chleba s maslom, tak sa neda povedat že je všetko 100% OK. Niekedy treba niektore veci nechat asi na osud… Beriem všetko trochu kludnejšie ako u Kamči, vtedy som na sebe nachadzala priznaky všetkých nemoci a čo ja viem čoho všetkeho.

Tak sa opatrujte, hodně pohody do začiatku pracovného týždňa.

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.6.06 09:47

Jéé,díky,holky :lol:
stiko,já si teda colu nebo slabý kafe občas dám :oops: ,o petrželce jsem neslyšela,ale ještě by se neměl pít tonic a pak takový věci jako tatarák a dary moře.A nejsem si jistá,jestli to není blbost,ale snad se ještě ve velkým nemá tuňák 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.6.06 10:10

MaK: tak vitaj medzi nami!!! Ano, tuniak tiež by sa nemal jest vo velkej miere. Ale inak sa riadim podla hesla: přiměřeně, přiměřeně :D

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.06 12:38

Koukam Zlato, ze si tu dneska budeme psat samy :D , asi se maminy dovolenkujou. jak ti je? Ja taky nemam zadny nevolnosti, snazim se ale hodne pit a neverila bys jakej mi dela problem do sebe nasoukat sklenici vody. Uplne mam odpor k polykani takutin, ale musim pit hlavne v tom vedru. v praci je dneska pohoda. ted jsem byla na obidku a dala si kureci steak s rajcaty a mozzarelou a hranolky, to neni moc zdrave, ale zitra jsem slibila mimiskovi salat. Uz ho pripravuju na ten ultrazvuk, prosim te delaji ti ult pres bricho, nebo vnitrkem? Me vnitrkem a vzdycky se bojim at tou tyci do mimiska nepichne. Chci se Vas taky holky zeptat na milovani, nemate strach se milovat v tom prvnim trimestru?
No dneska se na vsechno zeptam doktora a napisu vam info :D
diky za rady a drzte se tehulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.6.06 13:33

Stika: ale to nie je zlé jedlo kuřecí steak, mozarela atd. Ja som si dala rizoto a okurkový salát. Akurát v práci som riešila jeden problém, materiál nedodali na stavbu včas 8O Všetko nejak dopadlo, a ja si práve trochu vegetím. USG mi Dr. robil vnitřkem, a prebehlo to v uplnej pohode. A vobec, druhe tehu je také v pohode. A čo sa týka sex. radovánok, tak pokial je všetko ok, tak prečo nie!!! My si dopriavame zatial v tom istom tempe ako predtým… 8) Čo sa týka tekutín, kolko ich asi vypiješ??? A pokial máš odpor k polykaniu tekutín, skús nejaké ovocie s vysokým obsahom vody napr. melón, broskve, třešně atd. alebo zeleninu napr. okurčičky, rajčátka… A hlavne si skus urobit trochu pohody a nesustredit sa len na mimíska. Tak zatial pa

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.6.06 13:39

Stiko,já mám zase většinu dne absolutní odpor k jídlu :? ,takže jím jen takový pidiporce.Ultrazvuk mi taky dělal dr. spodem,už se těším na ten přes bříško,takhle je to takový.....divný :roll: .Byla jsem tam v pátek,ale ještě nebylo nic moc vidět,takže tento pátek ještě jednou.
A co se týče sexíku,když je těhu v pořádku,mělo by to být ok.Samozřejmě nijak brutálně :lol:
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.06 15:07

Diky za odpovedi holky. Dneska tu mame sileny vedro, asi brzo leknu :P
Jak dlouho chcete chodit do prace? Ja uvidim, jak to pujde, ale nevim jestli vy taky, ale sem tak od 14h silene vorvana a chce se mi spat. Ted sem si byla chvili sednout do klidu do zasedacky. A omyvam si oblicej studenou vodou :P
A co vy jak snasite to vedro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.6.06 15:23

Já jsem s naší malou láskou doma,máme stažené žaluzie,tak to celkem jde,ale před chvílí jsem byla na balkóně a to je teda hnus 8O .Za chvíli vyrazíme na písek,tak doufám,že tam bude aspoň ždibíček stínu.Já ale takhle pekelný teploty nemusím ani v „normálním“ stavu,24st. je pro mě ideál.Když teda nejsem u vody,tam mi horko neva.
Ale Kisy se narodila na konci září,v létě bylo šíleně a taky jsem to přežila,i s pořádným pupíkem,tak snad neleknu ani tentorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí