Poradna duly
Jana Čurdová
Jeee, hura, nova tehulka. Moooc te tu vitame Moniko, hned te pridam do seznamku. At se ti dari a mimiskovi taky. Ja jsem na tom presne jako ty, musim jist male porce a hodne casto, jinak mi neni dobre.
Stiko, neboj, metrik porad mas, jen se obcas delsi dobu stahuje. Bud v klidu. Jak rika Zlatka, udelej si pohodu, nezameruj se jen na mimiska. A ja myslim, ze muzes delat vsechno, ono ti telo rekne, hm, tak tohle teda ne… takze ver svemu telu a sexu se neboj.
Ja se priznam, ze ted na nej vubec chut nemam, ale to je tim zaludkem trucovitym.
A s tim tunakem je to tak, ze je to velka ryba, ktera zije delsi dobu, takze ma vetsi koncentrace rtuti. Nekdy maji konzervy, kde je psane Light Tuna, tak ta je v pohode. Ale celkove je lepsi jist mensi ryby a urcite tepelne upravene. To je neco na me, protoze ja miluju sushi, i to syrove… tak ted si davam jen varene. I to je mnam.
Holcicky, vsechny vas moc zdravim. Mejte se krasne ![]()
Ahoj těhulky, tak já se taky přidávám… ![]()
Od Dr. to ješte nemám potvrzené (jdu tam v pondeli) ale dělala sem si tři testy (dva v pátek a jeden dnes) a evidentně sem těhu. ![]()
Termín mám zatím kolem 18.2., ťuk ťuk ťuk… doufam, že všechno půjde dobře. Zatím mám jen obavy, snažím se se šetřit, ale zase přece nebudu skleníková květinka, že jo? No-přestala sem se spinningem a začnu plavat. Jinak jím v pohodě, špatně mi není, jen mě bolí podbřišek a prsa. Doufam, ze to nebude celych 9 mesicu.
![]()
Ahoj Lucci
,
ještě jednou gratulujuuu!A přeju,ať je celým devět měsíců všechno víc než ok
.
Já taky chodím na spinning a zrovna dneska řeším,jestli dál chodit nebo ne
.Říkala jsem si,že normální kolo není vhodný kvůli otřesům,ale to přece u spinningu není a kdyby se to nějak nepřehánělo se zátěží…myslíš,že to vadí?
Monika
Já sem prave na netu cetla, ze je to moc namahavy na dychani a ze to neni dobry. Prece jenom, kdyz jedes pod zatezi „do kopce“ tak chvilemi nestihas dychat a to asi pro mimi neni to nejlepsi.
Ale kdyz treba pojedes jen pohodove, bez zateze, tak to mozna bude ok, fakt nevim. Chystam se zeptat Dr. v pondeli, do ty doby vynecham. I kdyz je fakt, ze sem do ted jezdila, pac o tehu vim od patku. ![]()
Hmmm,já bych měla jít zítra…tak to ještě rozmyslím
.
Máš moc hezký metřík,já musím zaúkolovat manžela,jsem na tohle analfabet ![]()
Dekuju. Pomuzu ti… Tady…
http://www.lilypie.com/…aby_days.php
si vypln datum posledni MS a vyber si druh pasku a posuvniku. Dal dole zasktrni „Clear Background“ , ostatni vyplnovat nemusis a pak klikni na „Create Ticker“
Ukazi se ti tri bily okna se změtí znaků… tak to prostredni (je nad nim napsano „PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode“)… obsah tohodle okna zkopiruj do nastaveni na emiminu (do okynka Podpis) a melo by to slapat. Jo-musis mit povoleny Znacky…)
Tak jsem trubka.Objeví se mi tam Kristýnky metřík a místo toho druhého jen řada znaků ![]()
Aha ty mas vlastne dva vid?
No to nevim, a zkousela jsi dat mezi metriky mezeru (nebo vic mezer) nebo enter? Jinak uz fakt nevim, taky sem na PC dost trdlo. ![]()
Když tam dám mezeru,tak mi to napíše,že podpis je moc dlouhý.Radši to nechám být nebo rozhrabu i ten jeden
![]()
No jestli mas manzu sikulku, tak ti to urcite zprovozní.
Nebo napis SZ nejaky holcine, co tu dva metriky ma. ![]()
No moje drivejsi plany, ze jednou tehu tatinkovi oznamim pomoci roztomilych boticek v balicku asi neuskutečním.
Pac on to vubec neceka a asi bude trochu v soku. Tak mu to proste jen nejak reknu, jen nevim jak.
Ale tesim se moc. ![]()
ahoj těhulky,nebudu rušit dlouho,jen zkus dát mezi metříky enter.
mě to tak šlo ![]()
A lucci gratuluji!!!
MaK: taky gratuluji!!!
Pozdravujte Zlatu!!!!!!
Jitka od zebřiček a profi snažilek
Tak holky, pritel prave volal, ze ma zkousku za sebou a zvladnul to, takze ted uz mi nic nebrani. jupiiii…
![]()