Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
19.6.06 15:30

Jezisi, ja jsem trubka, kam mi zase zmizel metrik? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.6.06 16:18

Jeee, hura, nova tehulka. Moooc te tu vitame Moniko, hned te pridam do seznamku. At se ti dari a mimiskovi taky. Ja jsem na tom presne jako ty, musim jist male porce a hodne casto, jinak mi neni dobre.

Stiko, neboj, metrik porad mas, jen se obcas delsi dobu stahuje. Bud v klidu. Jak rika Zlatka, udelej si pohodu, nezameruj se jen na mimiska. A ja myslim, ze muzes delat vsechno, ono ti telo rekne, hm, tak tohle teda ne… takze ver svemu telu a sexu se neboj. :-) Ja se priznam, ze ted na nej vubec chut nemam, ale to je tim zaludkem trucovitym.
A s tim tunakem je to tak, ze je to velka ryba, ktera zije delsi dobu, takze ma vetsi koncentrace rtuti. Nekdy maji konzervy, kde je psane Light Tuna, tak ta je v pohode. Ale celkove je lepsi jist mensi ryby a urcite tepelne upravene. To je neco na me, protoze ja miluju sushi, i to syrove… tak ted si davam jen varene. I to je mnam.

Holcicky, vsechny vas moc zdravim. Mejte se krasne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.6.06 08:31

Ahoj těhulky, tak já se taky přidávám… :oops:
Od Dr. to ješte nemám potvrzené (jdu tam v pondeli) ale dělala sem si tři testy (dva v pátek a jeden dnes) a evidentně sem těhu. :)
Termín mám zatím kolem 18.2., ťuk ťuk ťuk… doufam, že všechno půjde dobře. Zatím mám jen obavy, snažím se se šetřit, ale zase přece nebudu skleníková květinka, že jo? No-přestala sem se spinningem a začnu plavat. Jinak jím v pohodě, špatně mi není, jen mě bolí podbřišek a prsa. Doufam, ze to nebude celych 9 mesicu. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
20.6.06 09:09

Ahoj Lucci :lol: ,
ještě jednou gratulujuuu!A přeju,ať je celým devět měsíců všechno víc než ok :wink: .
Já taky chodím na spinning a zrovna dneska řeším,jestli dál chodit nebo ne :roll: .Říkala jsem si,že normální kolo není vhodný kvůli otřesům,ale to přece u spinningu není a kdyby se to nějak nepřehánělo se zátěží…myslíš,že to vadí?
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.6.06 09:15

Já sem prave na netu cetla, ze je to moc namahavy na dychani a ze to neni dobry. Prece jenom, kdyz jedes pod zatezi „do kopce“ tak chvilemi nestihas dychat a to asi pro mimi neni to nejlepsi. :? Ale kdyz treba pojedes jen pohodove, bez zateze, tak to mozna bude ok, fakt nevim. Chystam se zeptat Dr. v pondeli, do ty doby vynecham. I kdyz je fakt, ze sem do ted jezdila, pac o tehu vim od patku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
20.6.06 09:19

Hmmm,já bych měla jít zítra…tak to ještě rozmyslím :lol: .
Máš moc hezký metřík,já musím zaúkolovat manžela,jsem na tohle analfabet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.6.06 09:28

Dekuju. Pomuzu ti… Tady…
http://www.lilypie.com/…aby_days.php
si vypln datum posledni MS a vyber si druh pasku a posuvniku. Dal dole zasktrni „Clear Background“ , ostatni vyplnovat nemusis a pak klikni na „Create Ticker“
Ukazi se ti tri bily okna se změtí znaků… tak to prostredni (je nad nim napsano „PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode“)… obsah tohodle okna zkopiruj do nastaveni na emiminu (do okynka Podpis) a melo by to slapat. Jo-musis mit povoleny Znacky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
20.6.06 09:46

Tak jsem trubka.Objeví se mi tam Kristýnky metřík a místo toho druhého jen řada znaků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.6.06 09:50

Aha ty mas vlastne dva vid? :( No to nevim, a zkousela jsi dat mezi metriky mezeru (nebo vic mezer) nebo enter? Jinak uz fakt nevim, taky sem na PC dost trdlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
20.6.06 09:56

Když tam dám mezeru,tak mi to napíše,že podpis je moc dlouhý.Radši to nechám být nebo rozhrabu i ten jeden :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.6.06 09:58

No jestli mas manzu sikulku, tak ti to urcite zprovozní. :) Nebo napis SZ nejaky holcine, co tu dva metriky ma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
20.6.06 10:01

On to snad zvládne.A jak se těšíš na večer,na odtajnění :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.6.06 10:03

No moje drivejsi plany, ze jednou tehu tatinkovi oznamim pomoci roztomilych boticek v balicku asi neuskutečním. :? Pac on to vubec neceka a asi bude trochu v soku. Tak mu to proste jen nejak reknu, jen nevim jak. :) Ale tesim se moc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.6.06 10:12

ahoj těhulky,nebudu rušit dlouho,jen zkus dát mezi metříky enter.
mě to tak šlo :P
A lucci gratuluji!!!
MaK: taky gratuluji!!!

Pozdravujte Zlatu!!!!!!

Jitka od zebřiček a profi snažilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.6.06 10:17

Tak holky, pritel prave volal, ze ma zkousku za sebou a zvladnul to, takze ted uz mi nic nebrani. jupiiii… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí