Poradna duly
Jana Čurdová
Holky vy mě znervózňujete
, všechny máte nevolnosti jen já nic. Taky jsem četla, že nevolnost je známka dobře se vyvýjejícího plodu. Ale snad je vše v pohodě i u mě. Já si snad začnu ty nevolnosti i přát
.
Zanet - k doktorovi jdu v pátek, jsem zvědavá, co mi řekne…jestli vůbec něco ![]()
Majdo - já chci zůstat v práci určitě co nejdýl to půjde. Moje práce mě baví a doma bych se ukousala nudou. Už teď plánuji, jak budu na mateřské dělat doma
. Ale člověk míní a děti mění, že ![]()
Mahony
já jen nakukuju že už je založenej únor ![]()
Mahony neboj, je plno holek co nemají nevonosti a mimi je v opořádku-jámjsme díky tomu nevědělqa že jsem těhu až do 3 měsíce ![]()
Ahoj Unornatka , tak gratuluji k mimiskum a k prehoupnuti te 3. stranky
![]()
Jsem z Ledna 2007, ale obcas nakukuji i k vam a chtela jsem vam poprat krasne a pohodove tehu!!!!
Zanet - byla jsem na kontrole v 5+1 (6.6.), ale to ještě nebylo nic moc vidět (jenom náznak váčku) a příště jdu 27.6. TP podle rodiny.cz mám 5.2.
A s tím tlakem máš přesně pravdu. Jaký je teď na Floridě počasí?
Mah , taky celkem o té práci doma uvažuju, sice kdoví, jak to bude…ale stejně. Asi nějaké překlady.
Musím si taky udělat ten metřík…
Pak ho nějak vrznu automaticky do podpisu?
Majda
MAJDO: Uděláš si metřík na nějaké stránce třeba www.lilypie.com. Pak si zkopíruješ BBCODE který se ti tam objeví. Půjdeš sem do diskuzního fóra, klikneš na profil (ten máš pod příspěvkem), pak na nastavení (nahoře) a do podpisu zkopíruješ BBCODE, potom z BBCODE zkopíruješ adresu stránky metříku (jsou v BBCODE skoro na konci a začínají http: a končí buď url nebo img teď přesně nevím-prostě zkopíruješ od http až do konce BBCODE) a dáš do kolonky www. Potom už jenom uložíš změny a metřík by ti měl fungovat. Na lily jdou dávat i fotky, až budeš mít fotku bříška nebo z UTZ a můžeš si tam vepsat i svůj termín, aby to bylo přehledné jako to mám já u data narození Mišelínka… Je to jednoduché.
ZLATKO: to je fajn že je vše v pohodě!!! Jen tak dál!
MAH: já žádné nevolnosti taky neměla jen tu únavu a Mišelínek se vyvíjel jak měl!!!
Ahoj všem,
tak jsem po náročném dni (práce, doktor, jesličky) konečně dorazila domů a hlásím se s potvrzenými //! Koukala jsem se slzami v očích na ten malý putník na UTZ a pořád jsme tomu nechtěla uvěřit! Tak je to konečně tady, Hanička dostane k 2. narozeninám bratříčka nebo sestřičku! To bude radosti, ale jak já to zvládnu? ![]()
Zítra ráno ještě musím na krev a pak zase na kontrolu za 4 týdny. Snad bude vše OK. V sobotu odjíždíme na dovolenou, tak se těším, až si konečně odpočinu a pořádně se vyspím!
Máte krásné metříky, taky se na to musím vrhnout, ale až večer až bude Hanička spát, teď mám jen chvíli, kouká totiž na Kouzelnou školku!
Tak se všechny moc opatrujte!
Hanka
Berun, díky - nezpochybnitelné pedagogické nadání! ![]()
Zatím ho mám jenom takový jednoduchý…to víš, začátečník… ![]()
Holky, teď jde (tady v Praze) dolů tlak, na mě jak kdyby hodil deku…ale zachránila mě jedna tatranka.
Majda
ahojky těhulky únorňačky ![]()
jsem nakukovatelka z únorňátek a březňátek 2006. budu k vám nakukovat častěji a připomínat si to, co jsem prožívala ve svém těhu ![]()
TP jsem měla 9.3.2006, ale Miška na nás poprvé kouknul už 10.2.2006
a tuto sobotu bude mít své početiny ![]()
tak váááááááááááám všem moooooooc držím pěsti, aby se mimískům u vás v pelíškách líbilo a vy jste se příští únor radovaly z uzlíčků v náručích.
jo a druhého mimíska bych opět chtěla v únoru nebo březnu. jsou to super měsíce.
Jitulinda a Mišánek z únorňátek a březňátek 2006
Ahoj Jitulindo, gratuluju ti k uzlicku. ![]()
Jsem ve 4 tt, je mozne prosim uz videt na ultrazvuku mimi a to, jestli bije srdicko?
dekuju
Zdravim vsechny tehulky a preju moc stesticka
STIKO: ve 4tt ještě srdíčko bít neuvidíš, to až tak kolem 7.týdne, teď tam bude jenom malý gestační váček. Mě Dr. udělal první UTZ až v 9tt+0, protože v té době je už mimi krásně vidět i s bijícím srdíčkem.
Dobré ránko holky,
ako sa máte??? U mna nic nového. Akurát že už som to oznámila blízkej rodine, a samozrejme taťka sa pochválil v práci a holka v škole
Ja to v práci odkladám až na koniec júla - července ![]()
Stika: gratulujem… V 4.tt. je vidiet len gestační váček, taký hrášok. Lekár ma vyšetril pohmatom a potom USG. Potvrdil těhu a objednal ma na 29.6. na prvú poradnu (krv, moč). A tiež mi dal pár praktických rád, ako sa pripravovat na kojenie ap.
Majda2: ja mám všeobecne nízky tlak, ale pijem hodne vody a jem ovocie, takže zatial nic necítim, únava už ustúpila, ale aj tak to nie je na ponocovanie
Inak v literature sa odporúča počas tehu mat stále nejaké malé papáničko pri sebe (napr. tatranku, musli tyčinku, celozrný chlebík) a o flaši vody snad ani nemusím písat - v tých vedrách to ani inak nejde ![]()
Hanna: neboj holka, určite to zvládneš. Ja budem mat odstup medzi detmi 9 rokov, viem, že holka už mi pomože, ale nebude tam asi rovnocenný vztah. Inak gratulujem k prvému USG a k „tečce“.
Berun: díky za povzbudenie, snad to pojde tak dobre i nadalej a příšti rok budeme drandit spolu s kočárkama ![]()
Berushka: díky za prianie… Rada ta tu uvidím.
Mahony: neboj, ja som u prvej holky nemala „ranné potiaže“ a teraz tiež nie. Tak dúfam, že všetko pojde takto dobre i nadalej.
Zanet: o zázvore som už počula, dokonca kamarátka mi kupila čaj pre tehu ženy a je v tom i zázvor. Inak ako na Floride??? V Prahe su vedra ale dá sa to vydržat. Stále pijem a potom hladám WC ![]()
Tak sa drž.
Prajem krásny den
Zlata
Ahoj tehulky, tak se taky pridavam. ![]()
Uz mam za sebou jeden ultrazvuk, ale vubec posledni mensez 1.5.06
neodpovida velikosti mimi, je tam videt jen postylka, tak v pondeli jdeme na to zase a pevne verime, ze bude vsechno v poradku.
Nevolnosti zatim zadne nemam, akorat se mi toci siska a jsem stale unavena.
Tak Vam preju krasny tehotenstvi a at se uzlicci drzej ![]()
Holky, dekuju za rady. Budu vdecna za kazdou z nich. Je mi 35 a je to moje prvni mimi a mam o nej hroznej strach.
Stale slidim v knihach co muzu jist a co ne. Uvidim co rekne doktor, zavalim ho otazkama
jidlo, sex, kafe, sport a tak Ten ze me zesili.
Stale se chova jako bych tehu nebyla a rika ze do 12tt neni nic jisty, akorat me desi. Ja si s mimiskem od prvniho dne povidam a slozila jsem mu pisnicku.
Jsem z toho nejaka vyjevena