Poradna duly
Jana Čurdová
Lucci, dik za info a drzim pesti na vecer.
Vitaminy beru (Mamavit). Ja si totiz nemyslim, ze vsechno potrebne dostanu z jidla. Nejim kazdy den tak vyvazene, jak bych mela. Myslim, ze s tema obrikama je to povera, ale urcite je lepsi mit obrika nez aby melo mimi problemy. Zeptej se na to doktorky a zatim dobre delas, ze beres aspon tu listovku.
Ahoj holky,
Vy jste toho napovídaly, kdo to má stíhat?
Zlato - taky nemám krom citlivých prsou žádné příznaky. Už jsem z toho začínala být nervózní, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama
. Zas až tak dobrá parta jsme na základce nebyli, sešli jsme se poprvé po 15 letech
. Zase ale přišli skoro všichni, to jo. Krev mi brali jen na hcg.
MaK - jízdu na kole mi doktor nezakázal (teda tu po rovině a po asfaltu
). A vzhledem k tomu, že jinak mi zakázal takřka všechno, si myslím, že když pojedeš „rozumně", nebudeš se honit atd, tak by neměl být problém.
Lucci - tak to jsi dítě štěstěny, takhle rychle počít dítě. Ale ono to tak bývá, když se na něco upneš, ono to pak na just nejde. A vy jste upnutý evidentně nebyli
![]()
Lailo - moc štiku od nás pozdravuj. Jak dlouho bude bez netu??? Hlavně že je mimčo v pořádku ![]()
Já vitamíny neberu žádné. Samozřejmě kromě kys. listové, tu zobu denně. Teď je všude spousta čerstvé zeleniny a ovoce, takže to jím každý den. Neumím polykat prášky (a že ty vitamíny jsou pořádné bobule), tak se láduju vitamínama v přírodní podobě. Já myslí, že to stačí.
Mahony, stále nepotvrzená asitěhule
Ahojda,
tak jsem nahnala Kristýnku do postele,zase bylo řečí,že ještě není KMA
.Já se picnu,takhle to bude řešit až do změny času
.
Holky,musím vám napsat,jaký jsem pako.Když jsem byla u dr.,tak to bylo dost dramatický,protože z Karláku mě dr. poslal k Apolinářovi s podezřením na mimoděložní těh..Tam to zatím vyloučili,že je to nesmysl,jestě nebylo nic vidět a jsem objednaná na pátek.
No a dneska ráno koukám do kalendáře a zjistila jsem,že jsem špatně nahlásila termín poslední MS,takže v pátek nebudu 5+4tt,ale 5+2tt
.
Tak už jsem řešila v Lednu,jestli je to velký rozdíl,páč bych tam nerada jako trubka jezdila každý týden bez toho,že bych se něco dozvěděla ![]()
Ale Ledňandy mě uklidnily,že to snad takový rozdíl není,tak doufám.Přinejhorším dostanu klepec,že jsem úplně blbá a neumím se kouknout do kalendáře ![]()
Dobré ránko všem,
Lucci - tak jak???? Povídej a přeháněj
! Jsem napnutá jak guma u spoďárů ![]()
MaK - Moni, na základě čeho vyslovil tvůj dr. podezření na mimoděložní? To jsi měla nějaké problémy? Docela jsi mě vylekala, protože než já se dostanu na utz, tak uplyne spousta vody
a co kdyby náááhodou…dá se to nějak vypozorovat???
Mah
Ahoj holky,
takze vcera sem mu rekla az v postylce, driv nejak nebyl cas, furt sme neco resili.
Rikam „ja ti musim neco rict, ale nevim jak“
a on „neni to to, co si myslim??
"
"asi je, co si myslis?“
„no zes to nedostala…“
„no… nedostala“
"
„
"sem v patym tydnu“
"
jezis majra
"
a ja…
vyrechtana jak leco. Byl v soku, ale da se rict, ze to cekal, pac kdyz se nechranime, tak se to proste cekat da. Ale je rad a nakonec to stesti prevazi nad tim sokem.
Ale byl rad, ze sem mu to nerekla v patek, pac by se prej nic nenaucil. No a uz planuje, jak pozada nase o moji ruku, a kdy bude svatba (jupiii
). Jinak mimi zatim tajime, nejak nemame chut to rikat, alespon do toho 12tt.
Takze tak… ![]()
Lucci
, úplně vás u toho rozhovoru „vidím“
. A gratuluju ke svatbě ![]()
Mah
Mah-buď v klidu,moje dr.je totálně blbá,tvrdila mi,že těhu musí být o cyklus starší a hned mě hnala na UZV,kde doktor samozřejmě nic neviděl,ale zdálo se mu,že mám trochu rozšířený jeden vejcovod,tak to myslel,že je ono,ale NENÍ,takhle brzo to poznat prostě NEJDE
.U Apolináře mě prohlíželi 3 doktoři,já brečela a oni si z něj dělali legraci,co všechno nevidí,že je to prostě blbost.Jsem teda poučená,že kdybych měla bolesti,mám hned přijet,ale největší pravděpodobnost je,že je vše v pořádku.Ale mezi námi,do pátku to už nemůžu vydržeeeet
,chci ho vidět,tam,kde má být!
Lucci,tak to je parááááda
,takže bude svatba?
Jo holky… vypada to na svatbu…
Ty brdo… muj zivot nabira nejaky otacky… ![]()
Tak holčiny,kdepak jste všechny?Pracujete nebo se dovolenkujete? ![]()
Kuk, ja pracuju, ale dnes mi nejak divne. Spatne se mi dycha, jako kdyby tu byl spatny vzduch,ale okno mam dokoran. ![]()
Ty jsi doma nebo v praci?
Jo promin, koukam ze mas jeste jednoho prcka, tak to jsi asi doma vid. ![]()
Nejak se mi metriky nacitaji pomalu…
Já jsem doma,máme zavřený všechny okna a stažený žaluzie,protože venku je fakt nechutně,před chvílí jsme se odtamtud připlazily
.Tak jsme si daly studenou sprchu a dělám palačinky,který stejně nejspíš nebudu jíst
.No a pak si napustíme bazének a budem se cachtat ![]()
Ja dneska vubec nemam chut k jidlu, to bude tim vedrem.
I kdyz palacinky miluju…
Bazenek vam zavidim, ja se chystam, ze si skocim zaplavat zitra, at mam trochu pohybu. Sem zvedava,co mi rekne Dr. na 10tt nam vychazi dovolena, a chteli jsme i jezdit na kole. No… v klidu a po rovine by to snad slo… ![]()
My jedem na dovču až 20.srpna.Tak doufám,že bude všechno v pohodě a pořádně si to užijem