Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
20.6.06 16:07

Lucci, dik za info a drzim pesti na vecer.
Vitaminy beru (Mamavit). Ja si totiz nemyslim, ze vsechno potrebne dostanu z jidla. Nejim kazdy den tak vyvazene, jak bych mela. Myslim, ze s tema obrikama je to povera, ale urcite je lepsi mit obrika nez aby melo mimi problemy. Zeptej se na to doktorky a zatim dobre delas, ze beres aspon tu listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.6.06 18:52

Ahoj holky,

Vy jste toho napovídaly, kdo to má stíhat?

Zlato - taky nemám krom citlivých prsou žádné příznaky. Už jsem z toho začínala být nervózní, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :) . Zas až tak dobrá parta jsme na základce nebyli, sešli jsme se poprvé po 15 letech :D . Zase ale přišli skoro všichni, to jo. Krev mi brali jen na hcg.

MaK - jízdu na kole mi doktor nezakázal (teda tu po rovině a po asfaltu :? ). A vzhledem k tomu, že jinak mi zakázal takřka všechno, si myslím, že když pojedeš „rozumně", nebudeš se honit atd, tak by neměl být problém.

Lucci - tak to jsi dítě štěstěny, takhle rychle počít dítě. Ale ono to tak bývá, když se na něco upneš, ono to pak na just nejde. A vy jste upnutý evidentně nebyli :D :D

Lailo - moc štiku od nás pozdravuj. Jak dlouho bude bez netu??? Hlavně že je mimčo v pořádku 8)

Já vitamíny neberu žádné. Samozřejmě kromě kys. listové, tu zobu denně. Teď je všude spousta čerstvé zeleniny a ovoce, takže to jím každý den. Neumím polykat prášky (a že ty vitamíny jsou pořádné bobule), tak se láduju vitamínama v přírodní podobě. Já myslí, že to stačí.

Mahony, stále nepotvrzená asitěhule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
20.6.06 20:29

Ahojda,
tak jsem nahnala Kristýnku do postele,zase bylo řečí,že ještě není KMA :roll: .Já se picnu,takhle to bude řešit až do změny času :) .

Holky,musím vám napsat,jaký jsem pako.Když jsem byla u dr.,tak to bylo dost dramatický,protože z Karláku mě dr. poslal k Apolinářovi s podezřením na mimoděložní těh..Tam to zatím vyloučili,že je to nesmysl,jestě nebylo nic vidět a jsem objednaná na pátek.
No a dneska ráno koukám do kalendáře a zjistila jsem,že jsem špatně nahlásila termín poslední MS,takže v pátek nebudu 5+4tt,ale 5+2tt :oops: .
Tak už jsem řešila v Lednu,jestli je to velký rozdíl,páč bych tam nerada jako trubka jezdila každý týden bez toho,že bych se něco dozvěděla :roll:
Ale Ledňandy mě uklidnily,že to snad takový rozdíl není,tak doufám.Přinejhorším dostanu klepec,že jsem úplně blbá a neumím se kouknout do kalendáře 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.6.06 09:15

Dobré ránko všem,

Lucci - tak jak???? Povídej a přeháněj :wink: ! Jsem napnutá jak guma u spoďárů :D

MaK - Moni, na základě čeho vyslovil tvůj dr. podezření na mimoděložní? To jsi měla nějaké problémy? Docela jsi mě vylekala, protože než já se dostanu na utz, tak uplyne spousta vody :evil: a co kdyby náááhodou…dá se to nějak vypozorovat???

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.6.06 09:28

Ahoj holky,
takze vcera sem mu rekla az v postylce, driv nejak nebyl cas, furt sme neco resili.
Rikam „ja ti musim neco rict, ale nevim jak“
a on „neni to to, co si myslim?? 8O "
"asi je, co si myslis?“
„no zes to nedostala…“
„no… nedostala“
" 8O 8O 8O :?: :?: 8O 8O 8O
"sem v patym tydnu“
" 8O 8O 8O jezis majra 8O 8O "
a ja… :D :D :D vyrechtana jak leco. Byl v soku, ale da se rict, ze to cekal, pac kdyz se nechranime, tak se to proste cekat da. Ale je rad a nakonec to stesti prevazi nad tim sokem. 8) :D Ale byl rad, ze sem mu to nerekla v patek, pac by se prej nic nenaucil. No a uz planuje, jak pozada nase o moji ruku, a kdy bude svatba (jupiii :D ). Jinak mimi zatim tajime, nejak nemame chut to rikat, alespon do toho 12tt.
Takze tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.6.06 09:48

Lucci :D :D :D , úplně vás u toho rozhovoru „vidím“ :D . A gratuluju ke svatbě :wink:

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.06 09:49

Mah-buď v klidu,moje dr.je totálně blbá,tvrdila mi,že těhu musí být o cyklus starší a hned mě hnala na UZV,kde doktor samozřejmě nic neviděl,ale zdálo se mu,že mám trochu rozšířený jeden vejcovod,tak to myslel,že je ono,ale NENÍ,takhle brzo to poznat prostě NEJDE :roll: .U Apolináře mě prohlíželi 3 doktoři,já brečela a oni si z něj dělali legraci,co všechno nevidí,že je to prostě blbost.Jsem teda poučená,že kdybych měla bolesti,mám hned přijet,ale největší pravděpodobnost je,že je vše v pořádku.Ale mezi námi,do pátku to už nemůžu vydržeeeet :wink: ,chci ho vidět,tam,kde má být!

Lucci,tak to je parááááda :wink: ,takže bude svatba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.6.06 09:54

Jo holky… vypada to na svatbu… :D Ty brdo… muj zivot nabira nejaky otacky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.06 10:09

No to teda jo :lol: ,ale je to super,ještě jednou gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.06 14:15

Tak holčiny,kdepak jste všechny?Pracujete nebo se dovolenkujete? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.6.06 14:16

Kuk, ja pracuju, ale dnes mi nejak divne. Spatne se mi dycha, jako kdyby tu byl spatny vzduch,ale okno mam dokoran. :?
Ty jsi doma nebo v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.6.06 14:19

Jo promin, koukam ze mas jeste jednoho prcka, tak to jsi asi doma vid. :oops:
Nejak se mi metriky nacitaji pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.06 14:23

Já jsem doma,máme zavřený všechny okna a stažený žaluzie,protože venku je fakt nechutně,před chvílí jsme se odtamtud připlazily 8O .Tak jsme si daly studenou sprchu a dělám palačinky,který stejně nejspíš nebudu jíst :roll: .No a pak si napustíme bazének a budem se cachtat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.6.06 14:26

Ja dneska vubec nemam chut k jidlu, to bude tim vedrem. :roll: I kdyz palacinky miluju… :) Bazenek vam zavidim, ja se chystam, ze si skocim zaplavat zitra, at mam trochu pohybu. Sem zvedava,co mi rekne Dr. na 10tt nam vychazi dovolena, a chteli jsme i jezdit na kole. No… v klidu a po rovine by to snad slo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.06 14:36

My jedem na dovču až 20.srpna.Tak doufám,že bude všechno v pohodě a pořádně si to užijem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí