Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
23.6.06 14:13

Ahoj holky,
kdepak všechny jste?
My už jsme zpátky z UZV.Byla vidět dutinka a 4.7. musím znovu,to už by mělo být vidět i srdíčko.
Takže to zatracený mimoděložní ještě stoprocentně nevyloučila,i když říkala,že myslí,že je to dobrý.Myslí si to prý docela hodně,ale dokud neuvidí srdeční akci,nemůže mě spustit z očí :? .

No,trošku jsem z toho byla zklamaná,ale na druhou stranu,žádný špatný zprávy jsem si nepřinesla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.6.06 15:04

Ahoj holky, tak manzel je doma, jsem moc rada, byl sice pryc jen 3 dny, ale uz mi moc chybel :-) Privitali jsme se hezky, ale on byl unaveny uplne stejne jak ja (byla jsem rada, ze konecne vi, jak se citim skoro neustale), takze zadna divocina nebyla ;-)

MaK, vy jste si udelaly hezky vylet, ale to bych holka nezvladla, ja jsem rada, kdyz jsem schopna jit vecer se psem na kratkou prochazku. Proste energie na bode mrazu. Obdivuju te, ze se jeste dokazes starat o Kristynku. To bych ted absolutne nezvladala.
Tak vidis, UTZ bylo v poradku. Ja vim, co myslis, ty strachy, ale je lepsi na to nemyslet. Uvidis, vsechno bude v poradku.

Majdo , chudinko, tebe to pekne vzalo, ale rikej si, ze je to pro dobrou vec a ze to brzo prejde. Mne uz je neporovnatelne lip, ale musim casto jist, jinak zaludek zase zacina stavkovat. Odpocivej a nech se opecovavat :-)

Holky, ja sem zas soupnu seznamek, kdybych to davala moc casto, tak mi reknete, jo? A kdyby mel nekdo nejake nove info, tak taky. Mejte se krasne, Zanet

Zanet (33 let, Florida) - TP 3.2.07 - KO 5.7.
Zlata (29 let, Praha 10) - TP 3.2.07 - KO 29.6. (2. dite)
Mila TP 4.2.07 (2. dite)
Majda (28 let, Kladno) - TP 5.2.07 - KO 27.6
Stika (35 let) - TP 7.2.07
Mahony (skoro 29 let) - TP 10.2.07 - KO 29.6.
Lucci (26 let, Praha) - TP 18.2.07 - KO 26.6.
Zoona - TP 19.2.07
Hanna (32 let, Kromeriz)- TP 20.2.07 - KO za mesic? (2. dite)
MaK (Monika) - TP 20.2.2007 (2. dite) - KO 4.7. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.6.06 19:38

Ahoj holky, tak jsme zpatky z vikendu. Bylo to celkem zajimavy, pac sme byli v sobotu na zabave, a ja jako duvod abstinovani rikala, ze beru prasky od Dr. a ze na ne nesmim pit. No samozrejme ze kluci hned priteli gratulovali, ze bude tatinek. :lol: My to zatim nikomu nerekli, jeste to nemam ani potrvrzene od Dr. tak proste nechceme neco zakriknout… je to jeste moc cerstve, ze jo. :wink: Na kontrolu jdu zitra, uz se tesim.
No a dnes vecer jsme pozvali nase na veceri a pritel je pozadal o moji ruku, tak byli vyjukaní a nadsení. :wink: Takze nasi svatbe asi nic nestoji v ceste. 8)
Zanet … tak uz zase nejsi sama, ju? Manzilek pekne doma… :wink: Na divocinu taky dojde, neboj… :)
Majdo … jak ti je? Porad spatny? Me taky dneska nejak bolel zaludek… :?

Tak papa letim do sprchy a pak zalezu do postele s knizkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.6.06 09:15

Tak mi dnes Dr. potvrdil tehu, dle UTZ jsem v 5+6tt, rikal sestre do zaznamu „srdicko +“ takze, je asi vsechno ok. :wink:
Jen sem cekala vic rad, co smim a nesmim, on mi v podstate nic nerekl. Takze zatim beru listovku a snazim se o zvyseny prijem vapniku (mliko, jogurty…) a doufam, ze nic nezanedbam. O spinningu mi rekl, ze nekdo i tehotnej vyhrava olympiadu, ale ze by to bral tak, ze jsme proste dva a daval by si pozor. Na dalsi kontrolu jdu 21.7. a to mi vezmou vsechny odbery. Jen sem se zapomnela zeptat na toxoplazmozu, mame doma kocku… :?

A co vy, kdepak jste všechny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.6.06 09:52

Ahooooj holky,

tak jsem zpátky v realitě (tj. v práci) :D . Jednodenní dovolenou jsem si i s víkendem náležitě užila, nedělala jsem totiž vůbec nic :D . Střídala jsem koupání se čtením knížky a byla maximálně spokojená. Už se zase těším na víkend, to vedro je příšerné :evil: .
Ve čtrvrtek byl u nás takový slejvák, že nám to vytopilo sklep 8O . Takže máme teď z bytu sušárnu veškerého zimního vybavení. Kdyby k nám teď někdo přišel, můžem s klidem tvrdit, že jsme víkend strávili na ledovci :D .
A včerejší událost dne - večer mi bylo špatně! Asi tím budu mnohé z vás provokovat (viď Majdo), ale trvalo to asi 10 minut :D . Jen nevím, jestli to bylo z vedra, nebo z víkendového debužírování nebo ????. Uvidíme, zdali se to bude dnes opakovat :?:

Majdo - to jsem ráda, že je ti „jenom“ špatně. Už jsem se začínala bát, jestli se náhodou něco nestalo, když jsi se tak dlouho neozvala. Ale naštěstí je všechno OK. A neboj, nevolnosti určitě jednou přejdou :wink:

Lucci - gratuluji k potvrzení těhu i se srdíčkem! Ti normálně závidím, ale snad už se ve čtvrtek taky dočkám 8O

Musím jít tvořit hodnoty, moc se mi nechce, ale nedá se nic dělat 8)

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.6.06 13:21

Ahoj holčinky,

tady Majda se stavem něco jako permanentní kocovina (ale bez bolení hlavy - aspoň nějaké pozitivum :) )
Teď jsem se trochu sebrala, protože jsem potřebovala mailíkem stornovat objednaný penzionek v Alpách na příští týden - shodli jsme se, že se asi nedostanu do potřebné formy… :)

Lucci - gratulace k srdíčku!

Mah - super strávený víkend! Jé, já se těším, až si taky zase něco takového užiju… a až se budu moct zase pořádně NAŽRAT (s prominutím). Mám to teď jako Zanet - taky každou chvíli, ale jenom něco malého. Akorát mi selhávají všechna doporučení od kámošek, co jim dělalo na nevolnosti dobře - jako coca-cola nebo rajčata - to je u mě zaručený spouštěč. :D

Tak holky, jdu se natáhnout, vy se všechny opatrujte a šetřete se v tom vedru!

Pa Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.6.06 14:45

Ahoj holcicky, jak se dnes mate?

Lucci , moc gratuluju, jednak k oficialnimu pozadani o ruku :-) a hlavne k tomu srdicku. Priste si ty otazky, co na doktora mas sepis a na vsechno se ho zeptej. A moc si to uzivej, zvlast kdyz ti je porad dobre ;-)

Mahony , teda, super vikend. To je ten nejlepsi odpocinek. A nestras, ze by ti melo zacit byt spatne. Ja vim, jak jsem se na to hloupa tesila, az me desilo, ze mi nic neni a ted uz bych brala vsema deseti, aby mi zas nic nebylo :-)

Majdo , presne tak!!! Jak kocovina. Zaludek boli a mota se ti hlava? ;-) Tak to jsme dve. Mne uz je ale trochu lip, vcera mi bylo docela dobre, ale v sobotu jsem trpela. Ani ne tak zaludek, ale uplne hrozitanska unava. Nebyla jsem schopna delat vubec nic. Des. Mam pocit, ze to je vzdycky takovy jeden den a pak je zas lip.
To je pitome, ze jste museli zrusit dovolenou, ze? Ja bych se ji radeji snazila presunout. Za mesic ti uz bude lip, uvidis. Ale je fakt, ze ja jsem mela jit s manzelem taky na vystavu na tyden od 24.7. a on nechce, abych jela a ja ani moc neprotestuju. Kdyby mi melo byt takhle spatne, tak to radsi zustat doma. Ale vyminila jsem si, ze jeste chci jet jednou do CR. Letenky tam uz mame koupene na 8.8. Tak s tim souhlasil. Tak jsem stastna. V te dobe uz by mi melo byt lip. Doufam.

Mejte se krasne vsechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.6.06 19:44

Tak mě tady máááááááááte :P
Ahoj všechny těhulinky,
dovolte mi se k vám přihlásit do klubu :wink:

Zanet, tak jak jsem slíbila, máš mě tady… a můžeš si zapsat:
Je mi 27, TP asi 28.2.07, příští ultrazvuk 3.7.

Ač jsem vás pročetla od začátku, bude mi asi trošičku trvat než se lépe zorientuju, tak kdybych plácala nesmysly, tak prosím za prominutí :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.6.06 20:38

Ahoj všem,
tak jsme se vrátili z dovolené a já jsme si konečně na vás „vyšetřila“ chvilku, protože od neděle jen peru a žehlím. V Itálii bylo strašně fajn, nezvonil telefon a hlavně jsme byli všichni tři spolu! No prostě to byl super týden, Haničce se v moři moc líbilo a já jsme se snažila nabrat co nejvíce sil, takže jsem vlastně skoro celý týden prospala!
Dneska už jsme byla zase v práci a musím se „pochlubit“ - mám za sebou svůj „první těhu vrh“ :lol: Vůbec mi bývá poslední dobou nějak špatně (nechápu proč tomu říkají ranní nevolnosti, mi je špatně celý den :( ) a tak jsem v práci najednou musela odběhnout od PC a jen tak-tak jsem doběhla! A celý den mě děsně bolí hlava, už se vidím v posteli! Ale je divné, že s Haničkou jsem byla úplně v pohodě - chodila jsme do práce až do mateřské a takové stavy vůbec neznám! No jo, asi to bude pěkný rarášek, když mi už těď dává tak zabrat!
Jsem ráda, že jste všechny vpořádku a že se náš seznámek pěkně rozrůstá. Všechny se moc opatrujte a dejte o sobě zase vědět!
Dobrou noc
 Hanka

Jé, ani jsem si neuvědomila, že má Hanička dneska 17 měsíců! No toto ale strašně letí, dostane od nás pěkný „opožděný“ dáreček k 2. narozeninám… Ale já se asi příští rok zblázním! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.6.06 22:28

Zuzi , tak super, moc te tu vitam. Moc se mi libi ten tvuj metrik, holcickovsky :-)
Neboj, moc nas tu neni, s tebou 11. No jo, unor je kratky mesic, ale treba se k nam jeste nekdo prida.
Diky za udaje do seznamku. Zas ho brzo poslu. At se ti u nas libi a hlavne at je vsechno v poradku a miminko hezky roste :-)

Hannko , ahoj po dovolene. Vy jste si to teda kraaasne uzili. Ja bych taky nejradsi jen spala a spala, takze bud rada, ze sis tak odpocinula.
Gratuluju k prvnim nevolnostem :-) Ja ted ctu knizku, kde se tomu nerika ranni nevolnosti, ale OTRAVA PROGESTERONEM, to si myslim, ze sedi naprosto presne. Chudacku, ale bud rada, rika se, ze se miminko spravne vyviji, takze je vsechno v poradku. Zkus co nejvic odpocivat. Proste kdyz si telo rekne, tak ho musis poslouchat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.6.06 07:29

Kuk zase na skok.
Moc vam vsem dekuju za gratulace. :) Me bylo trochu divne vcera, ale pricitam to nenajedeni a vedru. Zatim je vse ok, az se divim. Jen mam nafoukle bricho, nektery kalhoty nezapnu (no zapnu, ale tlacej :oops: ) Je to normalni??? 8O Pritel (haha uz muzu psat snoubenec :D ) rika, ze kdyz ma mimísek 2mm tak prece nemuzu byt tak nafoukla. :roll:
Vcera sem byla v knihkupectvi, jsem dost knihomol a nejradsi bych si nakoupila knizek o tehu mraky… :roll: No vybrany mam tri… urcite od Karpa Nejstastnejsi miminko v okoli (ale to az pozdeji) a ted aktualne bud Co cekat v radostnem ocekavani a nebo Zdrave tehotenstvi, prirozeny porod . A nevim kterou, neporadite :?: Urcite si chci neco koupit, jedna myslim staci, protoze jak koukam, Dr. mi moc nerekne. :roll:
Ahoj Zuzi taky te tu vitam. Zorientujes se rychle, i kdyz ja taky jeste moc prehled nemam. :oops:
Majdo, Zanet … doufam, ze vam bude lip, vubec vam ty nevolnosti nezavidim. ALe zase sem slysela poveru, ze kdyz je mamince v tehu spatne, tak ma snadny porod a naopak. Nevim, jak to plati v praxi, ale treba vas to uklidni. :)
Tak se mejte fajn, ja jdu tvorit hodnoty. :? Jo-dneska sem si vzala sukni, takze bude urcite lejt… :evil:
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.6.06 10:24

Ahoj holky,

vychutnávám si svou denní desetiminutovku na emiminu :D .

Zuziko - jupí další těhulka. Tak ať se Ti tu s náma líbí. Myslím, že se zorientuješ velice rychle, je nás tu opravdu jen pár. Asi se miminkům únor moc nelíbí…a přitom to je tak krásný měsíc. A termín 28.2. :?: …tak to buď ráda, že není přestupný rok. Mohli byste slavit narozeniny jednou za 4 roky :D .

Hanko - vítej z dovolené a hurá rychle zpátky do reality, tj. přispívat na emimi :D . A z vrhu si nic nedělej, jsou tu i horší případi :wink:

Lucci - tak mám pocit, že jsme na tom úplně stejně. Špatně mi není, ale je mi divně. Přesně jak píšeš. Připadám si „vysátá“ a úplně bez energie, hlavně večer. Ale taky to přikládám trochu těm vedrům, ale i těhu na tom má určitě podíl. A nafouklá jsem taky! Zrovna jsem chtěla hodit dotaz, jestli je možné, že už mi vyskočilo bříško :?: . Včera jsem stála před zrcadlem a docela jsem se zděsila :D . Na můj dotaz, jestli je možné že už mi roste pupík manžel odpověděl, že je to nesmysl, že jsem jenom vyžraná :D :D. Aby trochu zmírnil dopad svých slov (málem jsem se rozbrečela :lol: ) dodal, že si z toho nemám nic dělat, že on je taky :D :D :D . Po pravdě, moc mě to neuklidnilo…

Zanet - jak je na Floridě? Tady se konečně trošku zatáhlo a hned je to snesitelnější 8)

Majdo - stále ještě plníš kýble nebo už je konečně líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.6.06 10:28

Ještě něco, potřebuju od vás poradit. Dneska máme poslední hodinu angličtiny a jdem to oslavit do vinárny. Nutně potřebuju výmluvu, proč si nemůžu dát víno 8O . Jsem v koncích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.6.06 10:34

Mahony … to jsem rada, tos me uklidnila. Ja totiz az do konce 5tt jezdila spinning a brisko sem sice nemela ploche, ale taky ne jak „tehotna“ :D A je mi divny, ze by se 14 dni nejezdeni na kole projevilo tak rychlym ztloustnutim. :oops: Takze to pricitam tehu. :D

Holky kdy o mimisku reknete okoli :?: :?: :?: Myslim tim rodice, sourozence, kamarady… Ja chtela pcokat do 12tt, ale v 11tt jedeme na dovolenou s kamarady a tam to neokecam, ze nepiju. :) Tak jsem premyslela rict to tyden predtim (10tt) rodine a pak na dovce kamaradum…? Ach jo, to jsou starosti… :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.6.06 11:07

Lucci …to jsou samé radostné starosti :lol: . Holky už tady řešily, kdy to oznámí příbuzenstvu. Většina z nich už to přinejmenším rodičům oznámila. Já neoznámila ještě nikomu nic, neb stále ještě nemám těhu potvrzené :cry: . Ale i pak chcem počkat alespoň do té doby, než bude mít prcek srdeční akci. Déle už to asi nevydržím. Zatím to víme jen já s manželem a náš nejlepší kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí