Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
4.7.06 16:14

Tak to vypada, ze nastala doba dovolenych, ze tu skoro nikdo neni :-)

Takze nejdriv Miso , seznamek mame, a kdyz mi prozradis ocekavany datum porodu, tak to tam doplnim a soupnu ho sem :-)
Jak jsem se setrila? V prvnich dnech nijak :-) Ale pak jsem zacala citit unavu, takze telo si vlastne reklo samo, ted teda pekne zpomal… :-) Niceho se neboj, uvidis, ze kdyz budes poslouchat sve telo, tak udelas nejlip. Asi bych se teda vzdala nejakych narocnych sportu byt tebou a snazila se jist hodne vitaminu (dokud to jde, teda dokud na ne mas chut), jinak bud v klidu a uzivej si to :-)

Lukaska , no jo, ted musis premyslet i za mimiska. Ja bych jela, teda pokud nebudete sjizdet nejake slajsny, splavy apod. Voda je super a urcite si krasne odpocines. Akorat me zarazilo - ty jedes s tchyni na vodu? Tak to musi byt super tchyne :-D Jo a psalas, ze se manzel cpe. Uz jsem o tom slysela, ze to manzele nekdy takto prozivaji spolu s zenou, ale je to sranda :-)

MaK , gratuluju k super vysledkum a k srdicku. My ho zitra snad aspon uslysime. Doufam. To je super nazev „vitalni embryo s obema rukama“, z toho mas urcite super pocit, ze? Proste ze je vsechno v poradku. Mam z tebe radost. Kdy pujdes na dalsi kontrolu?

Stiko , ty mu nadarmo nerikas „poklad“. Ten tvuj manza je fakt uzasny - vari, pere, uklizi. Tomu se jinak nez poklad rict neda. To ja musim tomu svemu naznacovat, ze by treba mohl utrit nadobi nebo vynest kos… ale v nedeli mi prinesl snidani do postele (palacinky), takze to bylo velke plus :-D
Ted jak jsem na tebe myslela, tak jsem si musela jit dat par kyselych rybicek, konecne jsem nasla druh, ktery mi chutna, ale tesim se do CR na ty nase klasicke zavinace.

Zlata , tak vidim, ze mas nove jmeno pro mimiska. To ma byt Alfik jako ten mimozemstanek? ;-) Je to hezke, je fajn, ze kontrola byla v poradku.

Hannko , uzijte si tu vasi minidovolenou, stejne je to sranda, ze Prazaci utikaji na dovolenou na Moravu a Moravaci do Prahy :-) Moc si to tam uzijte.
Kysele jablka jsem taky zkousela, ale tady je nemaji moc dobre, zase se tesim do CR na ty s tenkou slupkou od mamky ze zahrady. Mne ted chutna cokoliv kyseleho, dokonce mam porad chut na ten segedinsky gulas (asi ho budu muset udelat, i kdyz se mi nechceee, protoze bych musela udelat i knedliky a z toho ja mam vzdycky hruzu, tady se to neprodava).

Holcicky, krasny den. A piste :-) Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.7.06 16:34

ahoj holky, diky za uvitani… ja totiz chodim do diskuze IVF + ICSI, takze zatim jen nakukuju, doufam ze jsem to vypocitala zatim dobre, ale vychazi to na 22.2. tak uvidime… v patek jdu teprve na dalsi kontrolu ale to asi jeste nebude nic videt ze? do prace ted nechodim, takze jsem v klidu… a manzel me hlida! :)
vy jste asi vsechny otehotneli prirozene, tak neva ze jsem se sem tak vlomila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.7.06 16:36

zanet, ty jsi z floridy? tam je asi krasne, co? ja mam sestru v atlante…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.06 16:38

Miso, vubec nevadi, hlavne ze je to tam :-D Tady mas ten slibeny seznamek.

TP----NICK/věk-------------bydliště----------KO------(deti) 

3.2. - Zanet/33 -----------Florida, USA -5.7
3.2. - Zlata/29 ------------Praha 10 ------20.7.– (Kamilka 8,5)
4.2. - Mila ------------------------------------------ (Dany 6 mes.)
5.2. - Majda/28-----------Kladno---------1.8.
7.2. - Nane2/31-----------Brno------------10.7----(Vitek 5,5, Anicka 1,5)
13.2. - Mahony/29-------------------------13.7
13.2. - Stika/35-----------------------------10.7.
18.2. - Lucci/26-----------Praha-----------21.7
18.2. - Lukaska/28--------C. Budejovice-18.7----(Lukasek, 3,5)
19.2. - Zoona
20.2. - Hanna/32 ---------Kromeriz-------10.7---(Hanicka 1,5)
20.2. - MaK---------------Praha------------4.7.----(Kristynka 2,5)
22.2.- Misa2---------------Zlin--------------7.7.
28.2. - Zuzika/27----------------------------3.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.06 16:42

Miso, ano, bydlim na Floride. Krasne tu je, ale spis v zime, ted se moc ven nechodi :-) A taky tu mivame hurikany, takze neni o co stat. Kdyby to bylo na mne, tak radeji bydlim na Morave, ale manzel Danny je American, tak zatim jsme tu. Mozna na stara kolena se prestehujem do CR, aspon teda na leto, Danny jako rozeny Floridan si na odhazovani snehu moc nepotrpi :-)
Jak je dlouho sestra v Atlante? Je tu vdana? Uz jsi ji byla navstivit? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.7.06 16:47

zanet, pekny seznamek… a je mi 31 let…
holky, ja vim ze to tu asi nepatri, ale jake byly porody? ja se vseho moc bojim! a normalne mi zatim nejak nedochazi ze jsem asi tehotna!
no, sestra tam jela s manzelem a ten uz je zpatky a jsou rozvedeni… je tam asi uz tak 8 roku, toto teda leti! no, chtela jsem tam jet a nedali mi vizum… takze jsem ji uz dlouho nevidela, jeste ze existuje mail a telefon a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.7.06 16:54

Míšo,můj první porod byl ten nejúžasnější zážitek :lol: ,fakt.Bolelo to sice pekelně,ale ten pocit po „dobře odvedené práci“-připadala jsem si jako bohyně :wink: .A tu bolest jsem vnímala tak nějak jinak než jako když „něco“ prostě bolí,byla to bolest,která mě dělila od toho největšího štěstína světě a na takovou se snadno zapomene :)
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.06 17:18

Miso, dik za ten vek, mam to podchycene :-) Stejne je zvlastni, ze tu prevladaji „starsi“ maminky, ze? Myslela jsem, ze tu budou same dvacitky a ted bych rekla, ze je nas tu vic kolem tricitky. Zajimave.
Ono ti to bude chvili trvat, nez si to vsechno uvedomis a urcite v tech vsech emocich bude i strach. Ale to je normalni. Je to tvoje prvni dite, ze? A navic jeste s pomoci doktoru, tak to se ti ani nedivim, ze mas strach. Ale neboj, vsechno bude v poradku, jsme tu s tebou a miminko taky. Chce to proste bojovat. Ten strach mit budes, to je ten strach, co citi mamy o sve deti, toho se uz proste nezbavis, jen se tim nenech ovladat. Bud optimisticka a vsechno bude ok. :-)
Teda sestra ma zajimavy osud. Je tu zrejme nacerno, ze? Ze jeste nebyla na navsteve doma. Je to skoda, ze se rozvedli, ale treba to tak melo byt. Snad je stastna a ma dobrou praci. Chtela by tu zustat natrvalo nebo uvazuje, ze by se jednou vratila?

Mak, tak to je opravdu krasny zazitek z porodu. Rika se, ze ta bolest je tam proto, abys pomohla detatku na svet, abys vedela, kdy tlacit apod. a ne aby sis myslela, ze je to trapeni tebe :-) to se mi moc libilo. Urcite kazda bolest stoji za ten vysledek. Ja bych si to jinak ani nedovedla predstavit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.7.06 17:48

Holky, tohle mi nedělejte. My jsme byli dva dny bez počítače a já vůbec nestíhám vás dočítat… tak jdu na to…

P.S. Samozřejmě vás všechny zdravím :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.7.06 18:06

Vítám tě mezi nás MISO2 , už jsem se radovala, že se mnou někdo bude na konci měsíce a tobě to vychází na 22.2. :wink: každopádně držím pěsti :wink:
MaK , gratuluji k srdíčku. Na tohle se už taky těším :wink: :P

Všechny vás moc zdravím, omlouvám se, že ne jmenovitě, dnes musím napsat co je u mne nového :oops: :oops: :oops:
Včera jsem byla na kontrolním UZ (minulý týden bylo vidět plodové vejce a teď se čekalo co bude vidět více). Pan doktor se hodnou chvíli koukal na monitor a ve mně byla malá dušička, protože nic neříkal. Najednou jsem měla pocit že je něco špatně. Po chvíli mi velmi pomalu řekl: „Já vás teda nechci strašit… ale já tam vidím plodová vejce dvě :! " :! :! :! :! :! :! :! :! Dneska se tomu usmívám, ale moje první reakce byla "No to si děláte srandu, že?“ Tak mi ten monitor otočil a já koukala jako blázen :! V jednom je již vidět zárodek, ve druhém zatím ne. Samozřejmě kontrolní UTZ zase v pondělí (prosím Žanetku :oops: ). Dokonce mi ze slitování (myslím že jsem vypadala docela šokovaně) vyjel fotečku :P Snažím se to tedy druhým dnem nějak vnitřně zpracovat :wink: :P Pan dr. tedy říkal, že někdy se stane, že se začne vyvíjet jen jeden zárodek a druhé plodové vejce se začne zmenšovat až se ztratí, ale v podstatě myslím že to bylo jen takové plané uklidňování. Reálně se od včerejšího dne cítím jako dvojčetná těhulka :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.7.06 18:08

Omlouvám se, jestli to vyznívá, že nemám radost. Mám velkou radost, ale první týden co jsem zjistila, že jsem těhu mě zachvacovaly pocity, že nezvládnu péči o jedno mimi, takže teď to mám nanovo :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.06 18:13

Zuziko , no teeeda, mne z toho uplne beha mraz po zadech 8O Dvojcatka :?: :! To by bylo super, to tu jeste nemame :D Tak at se obe vyviji v poradku, snad to to pomalejsi dozene :-) Tak to uz se tesim na pristi tyden, co se noveho dozvis :-) Zatim jen tak potichoucku gratuluju, ale teda je to bomba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.7.06 18:19

Žanet,přesně tak to s tou bolestí je.Mě ještě hrozně moc pomáhalo,když jsem si říkala,že pro miminko je to mnohem náročnější než pro mě,protože já vím o co jde,celý ten „proces“ tak nějak chápu,ale s ním se prostě něco děje,něco ho bolí,ale neví co se děje.A jako každá máma bych na sebe vzala všechnu bolest světa výměnou za to,že moje děťátko nebude bolet nic.Takže jsem se soustředila hlavně na miminko,v duchu jsem s ním mluvila a chtěla jsem,aby cítilo,že za chvíli bude po všem a bude to dobrý.

Jinak z vitálního embrya jsem samozřejmě nadšená :D ,já ty ultrazvuky miluju :lol:,ale těsně před vyšetřením jsem vždycky na nervy :roll: .Na další kontrolu jdu 7.8.-už na screening ve 12.tt.,týden před tím na krev-bléé.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.7.06 18:23

Týýýýýýýýýýýjo,dvojčátka??????
Tak to je teda bomba.
Taky úplně potichoučku gratuluju,klepky klep a držím palce na další kontrolu :D
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.06 18:42

Moniko, tys to fakt super zvladla a myslim, ze i pro miminko to pak bylo mnohem jednodussi. To je krasa, pockej pred porodem, jeste nam to budes urcite milionkrat opakovat :-D Teoreticky to sice vsechny vime, ale v praxi to pak vetsinou vypada jinak.

Zuzi , jeste jsem chtela… z tveho prispevku nevyplyva, ze bys nebyla rada, prave naopak ;-) Niceho se neboj, vsechno bude v pohode. Ale tveho dalsiho UTZ se fakt nemuzu dockat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí