Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
5.7.06 16:19

Tak ty uz jsi zaslouzila matka? :)
a chcete holcicku? :)
jen bud doma a setri se!
ja budu taky doma (aspon myslim) a manzel rikal ze by byl radsi, moc se boji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
5.7.06 16:26

Kluky mám z prvního manželství a příteli i mě je fakt jedno co to bude, i když z holčičky bych měla velikou radost, ale z kluka taky :D ale ještě nebudu předbíhat, neviděla jsem ještě ani srdíčko, budou nervičky pěkně pracovat, na revizi jsem byla v 11tt, budu ráda až přejdu 12. týden a ani tehdy nebude vyhráno :cry:
Jo jo, být tebou, taky zůstanu doma. Myslíš, že budou dvojčátka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.7.06 16:31

to se omlouvam… neboj, urcite bude vsechno v poradku!
no, mela jsem hodnotu HCG kolem 1800 tak pan doktor rikal ze to vypada na dvojcata, ale ja tomu nerozumim… kolik je normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
5.7.06 16:38

No jestli to bylo 14 dní po vložení těch embryjek, tak to na dvojčata vypadá :D Já měla v přibližnou dobu kolem šestiset jednotek, to budeš ráda ne?
V pondělí jsem byla znovu na odběru hCG, ale výsledky budou až v pátek, tak jsem napjatá, ale snad to bude dobrý :D
Jinak se neomlouvej, nevadí mi o tom mluvit a jsem připravená, že se to může stát znovu, takovej je život :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.7.06 16:43

Vítám novou mamiku - Dendulku, jsme na tom podobně, taky čtvrté těhotenství, předcházející zamlklý těhu u mě v listopadu, pak jsem přestala kojit a dala si pauzu…máš pravdu že ani 12 tt není nic vyhráno až budu mít v rukách zdravé živé mimi a bude sát a bude bez žloutenky…mám Rh - předcházející děti jsou plusové…
Miso2 myslím, že je jedno jestli patříš do března nebo do února, šetři se a pohlaĎ bříško s mimi. Sestra, to už jsem psala taky dostala tři embrya, uchytila se holčička, ty jsou že prý vždy silnější…LVčera jsme si dělily věci po dětech nechala jsem ji růžové dupačky a tričenka, když nám Vítek - syn předpovídal kluka, modré jsem si uskrblila…už se těším až budu nakupovat i pidi věci, nyní ulítávám na šatičkách pro Aničku, ale zdá se mi že i modrá je dobrá.
PS: točila jsem kolečkem a podle POsl. menst. jsi miso v 7tt, ale podle vložení embryek záleží na délce kultivace cca dva dny rozdíl by jsi měla být ve 4 tt, uvidíš oni ty termín porodu dají a určitě několikrát upřesní podle ultrazvuků.....Držím prtouskům pěsti ať nezažíváme žádné slzičky a zklamání, má sestra mi neustále předhazuje, že je to dítě stálo 100 000,– a nás nic.....doufám, že mu to nestrhnou z výbavy, ani nemám sílu ji to nějak vysvětlovat, vím, že má pocit křivdy, že nám se daří plodit přirozeně, …
Přeji minkůům krásné placenty a přechod na klidnou výživu přes naše žaludky…ať mají dlouhé pupeční šnůry a nemotají se donich.....Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.7.06 16:45

doufam ze nebudou tri, to uz by asi bylo moc… :)
ja nevim jestli jsem rada… vis po tech maratonech s pichanim injekci a tak vseho tomu jeste nejak nemuzu uverit… ale radsi dve nez zadne!
ono je takove neuveritelne ze asi po 4 letech snazeni se to konecne povedlo… ja si stejne myslim ze to mam i psychickeho razu.. vseho se hrozne bojim!
to jsou kolikrat takove smutne pribehy, ze to vzdycky obecim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.7.06 16:48

Dendulko, já taky nějak podvědomě cítím, že to v únoru nemusí vše klapnout, ale snad už mě paní příroda vytrestala dost za mou spupnost, když jsem byla přesvědčená že roční dítě se dá kojit a být přitom i těhotná…moc to nikomu nedoporučuji, i když laktační pordkyně mluví jinak, ale neznám žádnou, která kojila celé těhotenství a pak porodila v klidu zdrávé mímo aniž by třeba nepotřebovala nové zuby…já po třech letech kojení mám v hájji tři pětky a to co jsem ušetřila za umělou výživu dáme do mých zubů…ale za tu pohodu a snad i zdravý přísun výživy pro mimi to stojí! Nane 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.7.06 16:52

Miso,jmenuješ se Míša, já jo, ale když jsem si domů zavedla internet úplně z jiných důvodů než je emimino, kvůli práci, tak jsem náhodou oběvila mou kamarádku jak píše o našich dětech takže Nane znamená Na Ně a dvojka proto, že jsemjednou zapomněla heslo…To vysoký hcg může být i podpůrnými léky co dostáváš, já mám utrogestana si se dává plošně na udrení rizikových těhu…Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
5.7.06 16:56

NANE, děkuju za přivítání :D No ted jsem otěhotněla hned po šestinedělí, tak doufám, že je tam vše pěkně zavrtané :roll: Tý jo, 3 roky kojení 8O Přiznávám, že to bych asi nezvládla, oba kluky jsem kojila necelé 2 měsíce, v jednom kuse řvali hlady a jen jsem jim začla dávat UM, byl klídek.. :roll:
MISO, 4 roky snažení si neumím představit 8O jen co je uvidíš na UTZ, uvěříš :wink: A je fakt, že psychika dělá hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.7.06 16:58

ahoj miso, ja jsem taky misa, ale uz to bylo asi obsazeno… :)
a nevis jestli delaji krev pokazde? diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.7.06 17:01

Třeba Ti teď kojení půjde líp, ale ono je to fakt podle mě dot jedno, hlavně ať je máma v pohodě, dřív jsme měla pocit, žematka která nekojí je méněcená, ale matka která kojí celou noc je nevyspalá nervozní je taky k pohledání. Myslím, že názory na rychlost otěhotnění po šestinedělí se dost různí, já taky hned jak jsem mohla moc moc chtěla, ale manžel byl rozumnější, nyní jsem snad už v pohodě, jen se nějak nemůžu začít těšit, asi mám ještě pořád strach aby to dobře dopadlo…kdyby bylo vše předtím OK, tak už jsem měla novorozeně…Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.7.06 17:04

Miso, myslím, že né pokaždé mě ji ještě nebrali, ale po IVF sledují i jiné hodnoty, třeba jestli se netvoří nová vajíčka…myslím, že pojištovny odběry u těhulek nyní dost limitovali, jinak jdeme za týden na UTZ takže už se těším a bojím zárověň snad bude vš dobré …Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.7.06 17:06

nane, ty prece nemuzes za to ze se sestre nedarilo prirozene… proste na ty penize nemuze brat ohled… nas to taky stalo moc, ale jestli to bude k necemu, tak to prece nevadi!
Dendulo, no, ja asi mela porad cas, pak jsem hned po svatbe vy:,–(ila HA a jakoze tomu nechame volny prubeh a furt nic…
nane a ty nemas metrik ja nevim kolik mas deti… musim zhlednout ten seznamek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
5.7.06 17:07

NANE, jenže my se nemůžeme ohlížet dozadu, ale dopředu, i když taky mě kolikrát napadne, že ted bych byla v nějakém 22. týdnu, patřila jsem do listopadu 06, musíme prostě věřit, že to byla náhoda a ted už to vyjde (ovšem strachu nás už nikdo nezbaví,hlavně před každou kontrolou) :wink:
Pokud to vyjde, kojit bych pak chtěla co to půjde, starší se mi narodil v 19ti, tak jsem to asi vzdala dost brzo, ale problémy budem řešit až nastanou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.7.06 17:08

nane tak uz to vidim… holka a kluk … super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí