Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, přiznám se, že vás nestíhám. Tak alespoň zdravím nově příchozí, se kterými se neznám.
Přeci jen Danielka vyžaduje moji pozornost a navíc sonduju tipy ostatních maminek, které mají děti podobně krátce po sobě. Takže se omlouvám, že budu přispívat málo a moc nereagovat na ostatní.
Jinak stejně jako při prvním těhu, musím jíst - jakmile mám v žaludku prázdno je mi ble, ble…takže už se moooc těším na 13 tt , kdy to přejde. I minulé těhu mi do té doby vše chutnalo jako polystiren a teď se to opakuje.
Takže holky, klídek pohodička a hlavně žádné ble, ble stavy…a držte se , zase se objevím…
Míla
MIlo, tak to budou skoro dvojčata, ze začátku určitě dřina, ale pak si spolu vyhrají a ty se budeš mít chvíli na ně koukat. Doporučuji kvalitní tandemový kočárek, mám kamarádku, ta má děti po 15 měsících a kombinovala šátek s kočárem singel, nebo tandem na delší výlety. My si asi pořídíme kolečka za kočár aby se Anny mohla vozit, nebo se na to vykašle už jí budou přes dva roky, takže bude chodit pěšky, nebo mimi v šátku… Jinak holky na jarní dobu šátek moc doporučuji, na Víta jsme měli klokanku a vůbec ji nepoužívaly, na Anny šátek a nebýt dalšího mimi tak ji na zádech tahám ještě dnes. Zítra začínáme 10 tt počítám se zlepšením žaludku a hlavně už se uklidním, snad se už nic nestane. Přeji krásný zbytek neděle, u nás je Zuzíko větrno a nedá se jít na bazén, vedra co byla ve školním roce už pominula. Papa Nane2
Millo , jee, diky, zes nas prisla aspon pozdravit. No jo, mas a budes toho mit hodne, ale ty to urcite zvladnes. A at ti brzo prejdou ty ble stavy
Ja mam pocit, ze uz je mi lip, je to docela brzo, ale jsem rada. Ale taky samozrejme musim porad papkat. Vsak uz jsem se vcera skoro nevlezla do rifli (musela jsem mit rozeply knoflik) ![]()
Nane , tak mas pocit, ze az zvladnem 10. tyden, tak uz jsme za vodou? Nechci to zakriknout, ale snad to tak bude. To je fajn, ze mas dobre zkusenosti s satkem, ja si ho urcite taky poridim. Jaky mas? A jak dlouhy? Ty nosis malou na zadech? To je pro zada urcite to nejlepsi, ze?
Mejte se hezky, holky. Ja uz jsem zvladla tiramisu a olivovou pomazanku na tu dnesni party u znamych. TEd uz jen recky salat a jsme ready
Akorat ze se chysta na bourku, tak se snad vyprsi nez pujdem.
Holky dnes Danielka usnula v klídku, tak ještě nakukuji.
Nane - tandemový kočárek pořídíme určitě, nikde bohužel není napsáno, že Dany bude v únoru běhat a hlavně není jisté kolik ujde. Šátek máme a vážeme, tak snad se osvěčí i u druhého.
Zanet - díky za přání, občas určitě nakouknu, ale nebude to tak často.
Holky dnes Danielka usnula v klídku, tak ještě nakukuji.
Nane - tandemový kočárek pořídíme určitě, nikde bohužel není napsáno, že Dany bude v únoru běhat a hlavně není jisté kolik ujde. Šátek máme a vážeme, tak snad se osvěčí i u druhého.
Zanet - díky za přání, občas určitě nakouknu, ale nebude to tak často.
Ahoj holky,
tak sem napsala dlouhej komentář a pak sem si ho krásně smazala ![]()
Tak znovu:
Sedim v práci a sem na vážkách…mám jít zvracet nebo nemám ![]()
A to ve středu máme ject na vodu s tchýní, to teda nevim…loď se houpe a muj žaludek s ní
To bude zážitek a to tchýně ani neví, že sem v tom, tak si o mě bude myslet, že sem lempl
Asi jí to budem muset říct.
Jinak mě na nevolnosti zabírají zelený jabka a taky pořád něco jíst…manžel ale jí se mnou a když sem se ho večer ptala, co se furt cpe, tak mi odpověděl..no vždyť sme těhotný
Chci ho vidět za pár měsíců!
Žanet: Do seznámku …jsem z Č.Budějovic.
Jdu teď trošku něco pracovat, dali mi sem brigádnici a nemáme pro ní práci, tak tu chudák sedí a nedělá nic ![]()
Zatim papa a pohlazení miminkám do bříšek ![]()
Luka
Ahoj Luki,
jako by jsi popisovala mě samotnou minulý týden v práci: seděla jsem u PC a přemýšlela, jestli jít zvracet nebo ne
! (a byla jsem za celý týden jen jednou
) A kyselý zelený jablka jsou to jediný co dokážu sníst, zvládám tak 5 kousků denně, takže Ríša pořád jen běhá do obchodu! S Haničkou jsem zase pořád jedla jen hroznové víno! No jo, každý těhu chce svý…
Jinak tento týden jsem zase doma, Hanička si zatím maluje, tak doufám že za chvíli bude chtít spinkat a já se aspoň na hodinku schoulím k ní… Od středy má manžel volno, takže se zabalíme apojedeme na minidovolenou za kamarády do Prahy.
Pěkně pracuj a ať ti to dneska rychle uteče!
Hanka
Cau holcinky, taky se drzime, vcera jsem byla na hodinku s pusinakem na lavicce pred barakem, kdyz zalezlo slunicko a bylo to fajn, akorat potom kdyz jsem vstala jsem malem vrhla
, taky mam ty nevolnosti, hlavne vecer a v noci. Jinak mimisek se drzi a uz se taky tesim az budeme za vodou, jestli je to uz 10tt tak to jste mi udelaly silenou radost, pocitam tady kazdy den. Dneska mi prijede poklad uvarit obidek a bude tu chvili se mnou, jinak je todlouhy tu byt od 7 do 19h sama a lezet ![]()
Cely vikend byl chuderka se mnou, akorat byl jednou na inlinech a jednou v posilovne, taky si to leto moc neuzije chudatko, furt jen vari, pere a uklizi.
Tak hezky den holcinky papa
No holky, já mám v plánu to v práci utajit celý léto, ale mam strach, že to na mě poznaj dřív
Hlavně se ráno nejsem schopná ani namalovat (jinak sem se malovala denně, abych tu nestrašila) a zrovna mi jeden kolega řekl, co je s tebou, ty vypadáš ![]()
ALe zas je výhoda, že to hodně prodovolenkuju. Musím být s malým doma, když nám na 2 měsíce zavřeli školku. Střídám se v hlídíní s našima a s manželem.
Stiko -to že musíš ležet, to ti teda nezávidim, ale co by člověk pro mimčo neudělal
Já minulý víkend jezdila na chaloupce se sekačkou a pak mě tak napadlo, že to docela vibruje to rukou, jestli nemůžu mimču škodit, tak se teď sekat bojim, ale tráva roste a sekačka volá..tak nevim. ![]()
Opět mam šílenej hlad, za půl hoďky je obídek…sice nevim co bude dobrýho, ale beru všechno!! ![]()
Paaaa Luka
Ahoj,
poslušne hlásim, kontrola dopadla dobre, vzali mi krv na všetko možné a Alfimu bije srdiečko
Dalšia kontrola bude 20.7. A čo je hlavné, dostala som TĚHOTĚNSKÝ PRŮKAZ!!!!!!!
Každý den cvičím alebo len tak relaxujem na gym ball-e, citím sa fakt dobre a zrelaxovane. A samozrejme mi k tomu pomohli dva dni dovči a potom víkend. Dnes si urobím s holkou dámsku jazdu a konečne si kupim nejake vačšie nohavky alebo suknu na gumu v pase. Totižto nejako sa mi rozširila panva a už hrozne málo veci natiahnem a dopnem ![]()
Štika: krásna básnička (teda pesnička
) Emocie robia s človekom divy!!! Ty aj bežne píšeš nejaké textíky al. básničky??? To ležanie je fakt o ničom… Ale človek by svojim detom zniesol aj modré z neba…
Žanet: Chjo, ja som už tzv. Čechoslovák.
Lukaska: tak dufam, že už si poobede… Čo dobré si dnes dopriala mimču??? Inak ja tiež stále riešim čo s dietatom o prázdninách..... Nemožem si zobrat tolko dovolenky al. volna, kolko by som potrebovala…
A mimochodom, vítam ta medzi nami „únorovými“
Zdravím i ostatné maminky - těhulky, musím pracovat.
Zlata
ahoj holky, no, jsem teprve asi 5. tyden (bude to v patek a jdu na kontrolu) takze jeste uvidim jestli bude vsechno v poradku a budu se moct k vam pridat… vsem vam drzim pesti!
Ahoj Miso, vitej a at je v patek vsechno ok. Obrovska gratulace, mamulko ![]()
Holky, ja jsem dnes taaak unavena, jdu se radsi natahnout. ![]()
zanet diky za privitani…
chtela jsem se zeptat, jestli tu mate nejaky seznamek, at vim, kdo je kdo..
a jak jste se setrili v prvnich tydnech?
Ahoooooooj,
právě jsem se vrátila z UZV a dopadlo to na jedničku,srdíčko ťuká,jupíííííí ![]()
Včera jsem odvezla Kristýnku s mamkou k babičce a dneska jedem s taťkou za nima a budem se dovolenkovat až do konce týdne.Jedem až k večeru,takže mám celé odpoledne na válení a zírání do e-mimina
.Ale už se na tu moji prdelku těšim…
Štiko,ještě vydrž,holka.Pomalu ale jistě se to krátí a za chvíli bude ležení konec!Je to otrava,ale co by člověk pro toho mrňouska neudělal,že jo?
Miso,vítám tě a moc gratuluju!!!!!!!!!!Pěkně se rozrůstáme,co,holky?
Monika a vitální embryo s oběma rukama(podle zprávy
)
AHoj holky,
MaK - gartuluju k srdíčku, moc ti to přeju a záááávidim. Taky už bych chtěla vidět tlouct srdíčko.
Dneska končim a do konce týdne máme taky volno. Sice máme ject na tu vodu (musela jsem tu na e-miminu rozject diskusi…ject či neject?), ale nějak to dopadne. Rozhodně neudělam nic, co by ublížilo mimču v bříšku ani mýmu Lukáškovi.
Jinak tu vítám Misu2 - opravdu se krásně rozrůstáme. Jentak dál. I když teď začínají zjišťovat těhotenství ty březnový
To to letí, co ![]()
PAAAA Luka