Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
ja sedím v práci sporo odeta
a lejem do seba jeden pohár vody za druhým. Byt tak u bazenku niekde!!!! Ty sa máš Moniko … To by som sa vyvalila k bazénku a snedla i palačinky… Pohodička. Zachvilku sa chystam domov, nakupim si ovocie nejaký ten melonik. Dcera ide dnes na oslavu narodenin kamarátky, takže budem sama doma. Vyložím si nohy na míč k tomu melonik… Inak ten gym-míč je perfektný som s ním spokojná. Lucci : takže tajomstvo už nie je tajomstvom
. Stanovili ste si už prebežný termín svadby??? Dovoelná v Beskydech už bude ako svatobná cesta??? ![]()
Inak odkaz pre Stiku : Holka, drž sa, myslim na teba a hlavne chce to pohodu.
Zatial pa
Zlata
Zlata … nene svatebni cesta to nebude, to jedeme s bandou kamaradu. Svatba bude ke konci zari, a pak asi vyjedeme jen nekam do Cech.
No pane jo, Lucci, tak to je fakt rachot
To bylo krasne, romanticke, jaks to priteli rekla, uplne dojemne
Krasne to prijal. A hned zacal mluvit o svatbe… hmmmmm
ale nez pozada tve rodice, nejdriv by mel pozadat tebe, ne?
To je krasa, prozivas ted nadherne obdobi. Jo jo, jsou to velke zmeny, ale uvidis, ze budes stastna a to je to hlavni.
Moniko, teda ty se mas, cachtat se s dcerkou v bazenku a k tomu pojidat palacinky… to je uuuuplna Havaj
Pekne si to uzijte.
Zlata, tys me pobavila, spore odena sedis v praci… to tam sedis v nocni kosilce?
Holky, to tam mate fakt takove horka? Tak si aspon trosku dovedete predstavit, jak je na Floride… ![]()
Manzel je ted pryc, tak se flakam, hodne odpocivam, divam se na sladaky filmy a uzivam si chvilicky o samote. Ale uz se taky tesim, az zitra prijede. ![]()
Mejte se krasne, babulky ![]()
Jo a Lucci, dyt ty uz jsi v 6. tydnu…
5 tydnu a neco se pocita jako sesty tyden. ![]()
Caute devcata.
Tak si to predstavte, vcera me pritel pozadal o ruku.
Nebyla to nejaka extra romantika, byli jsme doma, ale mam krasnej prstynek.
Vubec sem to nečekala. Tak to vypada,ze se v zari vdavam.
![]()
Zanet … no jo vidis, uz sem v šestým… to to letí… ![]()
Ahoj holky,
moc se omlouvám, že moc nepřispívám, ale vážně nestíhám
. Navíc dnes odjíždím na chatu a budu na netu až v pondělí
.
Dneska jsem v práci jako mátoha, celou noc doslova zuřila bouřka s pořádným slejvákem a já se za a) bojím
a za b) jsem celou noc chodila kontrolovat na balkon muškáty, jestli nám nespadly
. Už se nám to totiž jednou stalo, naštěstí ten truhlík nespadl někomu na hlavu
.
Lucci - tak myslím, že líp to u vás ani dopadnout nemohlo
. Gratuluji ke svatbě a řádně si užij přípravy ![]()
Mahony
P.S. Přesně za týden si jdu pro výsledky hcg, toto letí ![]()
Kuk. ![]()
Ja pracuju…
Ale odpoledne jdu do bazenu, tak to se moc tesim. V tomhle vedru mam pocit, ze mi nic nez studena voda nepomuze. ![]()
Vzkaz od stiky: Vsechny vás pozdravuje a od úterý už bude doma na netu…
mějte se LailaBella
Lucci , tak ja jsem to rikala
Ze by se mel nejdriv zeptat tebe, ze? Moc gratuluju k zasnoubeni
Krasa.
Mahony , ja se neflakam, ale vstavam pozdeji nez vy, pak uz tu zas nikdo neni, kdyz jsem tu ja
Teeda, chatu ti zavidim, moc si to uzij. Mne se nikam (a nic) nechce. Porad jsem desne unavena, tak vetsinou chvilku neco delam a pak dloooouho odpocivam ![]()
Lailo, dekujeme za zpravy, snad uz je Stice lip, co ji vlastne bylo? Ale to ona nam brzo povi sama. Uz se na ni tesime.
Mne se dnes manzel vraci z cest, tak uz se moc tesim. Je tu bez neho prazdno a smutno.
Mejte se hezky, holky.
Ahoj holky,
teda já se dneska vidim v posteli
.Udělali jsme si s kamarádkou a jejíma holčičkama výlet do IKEI a Globusu.Vyrážely jsme v deset a protože slečny cestou zkoumaly každý kamínek a kanál,tak jsme se vrátily až před šestou
.Koupily jsme pár drobností a stihly i obídek a zmrzlinu.´
Mah-užij si na chatě odpočinku ![]()
Luci,jak sis zaplavčila?Já jsem včera byla na tom spinningu,trenérka říkala,že je to ok,ale ještě se pro jistotu zeptám doktorky..
Žanet-pořádně si užij přivítání s manželem ![]()
Štiko,už se na tebe těšíme ![]()
Holky,zítra dopoledne jedem na ten UZV.Už z toho začínám mít neeervyyyy
,ale to asi fakt k těhotenství tak nějak patří.Manžel mě uklidňuje,že bude všechno ok.Doufám doufám doufám,že bude.Držte mi palečky,jo?
M.
Ahoj holky a kulíškové v bříškách,
jsem se dlouho neozývala, páč mě přemohly ty…nevolnosti. No, bylo to něco, od soboty od rána jsem pomalu nemohla vstát z postele, zvracet po čase nebylo co…
Ale už je to lepší a dneska si i můžu na chvilku sednout k PC. Jinak jsem ale na neschopence, protože jsem zkrátka neschopná.
Tak čekám, až se to zlepší, jednou musí. ![]()
Ahoj všem novým těhulkám a Lucci speciálně gratulace k „životním kotrmelcům“
.
Majda
MaK … jasne ze bude vsechno ok, jak jinak.
Ja jdu k Dr. v pondeli, tak sem zvedava, jestli tam neco uvidi. Uz by melo byt slyset srdicko nebo ne??? ![]()
Majdo … dekuju… mam to ted nejaky nabity…ale doufam, ze bude lip. Alespon ze mi neni spatne…tuk tuk… ![]()