Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
21.6.06 14:42

Urcite bude. V srpnu jedeme do Beskyd, tak se taky tesim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.6.06 14:55

Ahoj holky,

ja sedím v práci sporo odeta :D a lejem do seba jeden pohár vody za druhým. Byt tak u bazenku niekde!!!! Ty sa máš Moniko … To by som sa vyvalila k bazénku a snedla i palačinky… Pohodička. Zachvilku sa chystam domov, nakupim si ovocie nejaký ten melonik. Dcera ide dnes na oslavu narodenin kamarátky, takže budem sama doma. Vyložím si nohy na míč k tomu melonik… Inak ten gym-míč je perfektný som s ním spokojná. Lucci : takže tajomstvo už nie je tajomstvom :D . Stanovili ste si už prebežný termín svadby??? Dovoelná v Beskydech už bude ako svatobná cesta??? :D

Inak odkaz pre Stiku : Holka, drž sa, myslim na teba a hlavne chce to pohodu.

Zatial pa

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.6.06 15:09

Zlata … nene svatebni cesta to nebude, to jedeme s bandou kamaradu. Svatba bude ke konci zari, a pak asi vyjedeme jen nekam do Cech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.6.06 15:39

No pane jo, Lucci, tak to je fakt rachot :-) To bylo krasne, romanticke, jaks to priteli rekla, uplne dojemne :cry: :D Krasne to prijal. A hned zacal mluvit o svatbe… hmmmmm :P ale nez pozada tve rodice, nejdriv by mel pozadat tebe, ne? :D To je krasa, prozivas ted nadherne obdobi. Jo jo, jsou to velke zmeny, ale uvidis, ze budes stastna a to je to hlavni.

Moniko, teda ty se mas, cachtat se s dcerkou v bazenku a k tomu pojidat palacinky… to je uuuuplna Havaj :-D Pekne si to uzijte.

Zlata, tys me pobavila, spore odena sedis v praci… to tam sedis v nocni kosilce? :lol: Holky, to tam mate fakt takove horka? Tak si aspon trosku dovedete predstavit, jak je na Floride… 8)

Manzel je ted pryc, tak se flakam, hodne odpocivam, divam se na sladaky filmy a uzivam si chvilicky o samote. Ale uz se taky tesim, az zitra prijede. :-)

Mejte se krasne, babulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.6.06 15:40

Jo a Lucci, dyt ty uz jsi v 6. tydnu… :-) 5 tydnu a neco se pocita jako sesty tyden. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.6.06 07:19

Caute devcata.
Tak si to predstavte, vcera me pritel pozadal o ruku. :D :D :D Nebyla to nejaka extra romantika, byli jsme doma, ale mam krasnej prstynek. :) Vubec sem to nečekala. Tak to vypada,ze se v zari vdavam. :oops: :wink:
Zanet … no jo vidis, uz sem v šestým… to to letí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
22.6.06 08:38

Beeeezvááááá :lol: :lol:
Moc ti gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.6.06 09:31

Ahoj holky,

moc se omlouvám, že moc nepřispívám, ale vážně nestíhám :( . Navíc dnes odjíždím na chatu a budu na netu až v pondělí :oops: .
Dneska jsem v práci jako mátoha, celou noc doslova zuřila bouřka s pořádným slejvákem a já se za a) bojím :) a za b) jsem celou noc chodila kontrolovat na balkon muškáty, jestli nám nespadly :D . Už se nám to totiž jednou stalo, naštěstí ten truhlík nespadl někomu na hlavu 8O .

Lucci - tak myslím, že líp to u vás ani dopadnout nemohlo :D . Gratuluji ke svatbě a řádně si užij přípravy :D

Mahony

P.S. Přesně za týden si jdu pro výsledky hcg, toto letí 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.6.06 12:45

Holky kde všechny jste??? Tady ale vázne morálka :! :! :?: :?: :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.6.06 13:24

Kuk. 8O
Ja pracuju… :? Ale odpoledne jdu do bazenu, tak to se moc tesim. V tomhle vedru mam pocit, ze mi nic nez studena voda nepomuze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.6.06 14:51

Ahoj holky

Vzkaz od stiky: Vsechny vás pozdravuje a od úterý už bude doma na netu… :lol: mějte se LailaBella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.6.06 15:12

Lucci , tak ja jsem to rikala :-) Ze by se mel nejdriv zeptat tebe, ze? Moc gratuluju k zasnoubeni :! :! :D Krasa.

Mahony , ja se neflakam, ale vstavam pozdeji nez vy, pak uz tu zas nikdo neni, kdyz jsem tu ja :-) Teeda, chatu ti zavidim, moc si to uzij. Mne se nikam (a nic) nechce. Porad jsem desne unavena, tak vetsinou chvilku neco delam a pak dloooouho odpocivam :-)

Lailo, dekujeme za zpravy, snad uz je Stice lip, co ji vlastne bylo? Ale to ona nam brzo povi sama. Uz se na ni tesime.

Mne se dnes manzel vraci z cest, tak uz se moc tesim. Je tu bez neho prazdno a smutno.

Mejte se hezky, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
22.6.06 20:12

Ahoj holky,
teda já se dneska vidim v posteli :roll: .Udělali jsme si s kamarádkou a jejíma holčičkama výlet do IKEI a Globusu.Vyrážely jsme v deset a protože slečny cestou zkoumaly každý kamínek a kanál,tak jsme se vrátily až před šestou 8O .Koupily jsme pár drobností a stihly i obídek a zmrzlinu.´

Mah-užij si na chatě odpočinku :wink:

Luci,jak sis zaplavčila?Já jsem včera byla na tom spinningu,trenérka říkala,že je to ok,ale ještě se pro jistotu zeptám doktorky..

Žanet-pořádně si užij přivítání s manželem :wink:

Štiko,už se na tebe těšíme :lol:

Holky,zítra dopoledne jedem na ten UZV.Už z toho začínám mít neeervyyyy :? ,ale to asi fakt k těhotenství tak nějak patří.Manžel mě uklidňuje,že bude všechno ok.Doufám doufám doufám,že bude.Držte mi palečky,jo?

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.6.06 21:57

Ahoj holky a kulíškové v bříškách,

jsem se dlouho neozývala, páč mě přemohly ty…nevolnosti. No, bylo to něco, od soboty od rána jsem pomalu nemohla vstát z postele, zvracet po čase nebylo co… :? Ale už je to lepší a dneska si i můžu na chvilku sednout k PC. Jinak jsem ale na neschopence, protože jsem zkrátka neschopná. :) Tak čekám, až se to zlepší, jednou musí. :)

Ahoj všem novým těhulkám a Lucci speciálně gratulace k „životním kotrmelcům“ :D .

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.6.06 07:30

MaK … jasne ze bude vsechno ok, jak jinak. :) Ja jdu k Dr. v pondeli, tak sem zvedava, jestli tam neco uvidi. Uz by melo byt slyset srdicko nebo ne??? 8O
Majdo … dekuju… mam to ted nejaky nabity…ale doufam, ze bude lip. Alespon ze mi neni spatne…tuk tuk… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí