Jarní miminka 2004 - hlásí se předseda

7463
19.4.06 19:50

Jarni miminka 2004 - hlasi se predseda

ahojky holky
bohuzel nejdou vlozit prispevky do naseho denicku, tak jsem pisla do diskuse, doufam, ze se najdeme :D
odpo jsme s delfinkem radili venku, mam pocit, ze jsem vic vyrizena nez on. Meli jsme premieru s curanim venku, vysledek - pocurane ruce a kalhoty 8) , holt musime vic cvicit:)

zatim a ozvete se, chybite mi :D

market a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1790
19.4.06 20:01

Ahoj holky,

za chvilku půjdu uspat Pepču, tak se pak určitě ještě zastavím. Jsme teď pořád venku, dneska jsme byli zase na kole - prostě paráda. Jak je sluníčko, tak je taky hned lepší nálada.

VALUŠCE opožděně přejeme všechno nejlepší k svátku a Pepča posílá pusinku.:-))

Zatím papa.

Miroušek a Pepča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
19.4.06 20:17

slunicko je bezva, mohlo by to uz vydrzet
jinak dneska jsme byli ve skolce, prihlasenych deti je 63, berou 30, nase sance jsou nulove :evil:

market a spinkalek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
19.4.06 20:41

Cauky! Jeee ja jsem rada, ze konecne se muzeme aspon „diskuzne“ sejit :))))

Zitra a pozitri me ceka narocny den, zitra musim do prace a po ambulanci (konci az v pet), mam zase schuzku se sefem (minule byla na tri hodiny:(((() Vubec netusim, jak to zvladnu s Edou, hlodacka je od 18oo vzdycky pripravena k odchodu :((( a tatinek „musi“ zitra odjet na tri dny na hory...... no comment
A v Pa hned po praci odjizdim na ten seminar a navrat je planovany v So brzy odpoledne. Mam strasny nerviky, protoze nevim jak to zvladnu zorganizovat s hlidanim. Ta hlidacka, co tu bude pres noc v Pa, muze prijit az v pet a ta , co tu byva normalne v patek kdyz jsem v praci, musi odejit nejpozdeji v 1530…takze proste musim zaukolovat opet babicku, coz mi muj stres pochopitelne zvysuje :(((
Navic Eda nebyl sam bez rodicu pres noc od svych 13 mesicu, takze to je pro me dalsi stres, jsem z toho uz uplne hystericka!!
Ted jdu ukladat (jiz tradicne s revem:() Jeste se ozvu. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
19.4.06 20:47

Market - s tou školkou je to teda na prd :( A spinkálek zdraví spinkálka :D

Jani - neboj, určitě to zvládne na 1*, Eda je šikovnej kluk :D U nás se spaní bez mámy ještě nekonalo a ani dlouho konat nebude.

Miroušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
19.4.06 21:09

JANI tak budu drzet palce, at to vsechno zvladnes, jinak delfinek jde v sobotu na hlidani k babicce, ja razim na Filduv koncert. Jo a myslim, ze Edik to urcite zvladne, deticky jsou hrozne sikovne a jen my matky nervni :D

MIROUSKU porad cekam na foto noveho ucesu, tak honem :D

jinak doufam, ze se vkladani prispevku brzy spravi, fakt mam po vas abstak

market

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
19.4.06 21:19

Ahojky

taky pořád nakukuju a nic:( tak snad se brzy sejdeme v deníčku.

MARKET - s tou školkou máš smůlu jako od února a nebo i od září když půjdeš do práce. Mě to fakt nějak hlava nepobírá…

JANI - Tu honičku ti teda nezávidím, ale určitě se to nějak skloubí, jinak Péťa taky ještě nebyl bez nás přes noc.

MIROUŠKU - těším se na tu fotku:)

Pa Lenka a Péťa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
19.4.06 21:54

LENI se skolkou mam smulu od unora, ale kdyz jsem se ptala, jestli ho vezmou od zari 2007, tak se taky moc netvarila, fakt hruza :evil:

JANI ted jsem si jeste poradne precetla tvuj prispevek, tvuj manzel ma taky obcas ulety, stejne jak ten muj grrr, nechapu, ze nemuze ty hory odlozit

market

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital