Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
10.7.06 12:48

Dendulko,já myslím,že nemusíš mít strach,mě dělali uzv nejdřív přes břicho,byli tam 2 doktoři a ten jeden říkal,že stejně nebude nic vidět,že udělají vnitřní.Byla jsem asi v 5.tt.Takže klíííd :wink:

Jahůdko,a jsme i stejně starý,mě je taky 22 :wink: .Akorát v tom počtu dětí jsem trochu napřed :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 12:48

LUKASKO, díky za uklidnění, právě to si taky říkám, kampak by to asi zmizelo… :roll:
No na ten vnitřní jdu ve středu, snad to bude v pořádku, ale už se nemůžu dočkat…
MAHONY, gratuluju k úspěšnému UTZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 12:52

MAK, no jo, ale já ted končím sedmý týden a on na něm neviděl ani dutinku 8O V tom případě musí mít ten doktor pěknej křáp…
No nic, zkusím na to nemyslet… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 13:03

Vlastně jsem byla 6tt,neuvědomila jsem si,že 5+něco už je jako 6tt :roll: .A byl tam jen náznak dutinky.
Určitě je to v pořádku :wink: .Tvůj dr. může opravdu mít ne zrovna nejnovější přístroj.Já chodím k Apolináři,tam jsou nejspíš vybaveni slušně.Byla jsem tam v úterý a viděli jsme srdíčko.Ve středu se taky dočkáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 13:49

MaK: tak to je super :) a odkud jsi? Já jsem z Prahy.
Ten náskok ti docelá závidím… taky jsem chtěla dítě dřív… ale napřed nechtěl manžel a pak to nešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 14:05

Já jsem taky z Prahy :D

Však nás ještě můžete dohnat :wink: .
Mezi mnou a Kristýnkou je bez pár měsíců 20 let.Musím zaklepat,že na tohle jsme měli štěstí.V obou případech se nám zadařilo skoro okamžitě.S Kristýnkou napodruhé a teď dokonce na první pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 14:07

MaK: tak to je super, to je jedině dobře… nikomu to šílené čekání nepřeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 14:12

To věřím,muselo to být dost těžký.Ale hlavně,že jste se konečně dočkali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 14:13

Taky to chvilku vypadalo, že jsme se dočkali jen na chvilinku, protože jsem začala krvácet… ale teď už to vypadá dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 14:19

Tak to je dobře.Určitě to dobře dopadne a v únoru tady budem všechny funět s pořádnýma břichama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 14:22

A jaký jsi měla porod? Bála ses? Já se bojím snad už odjakživa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.7.06 14:27

Nováček :-))

**

Ahoj holky,
nevím jestli je toto správný krok, jak se k vám připojit ?!?
Také mám termín únor, ale s dvojčátky… takže to možná bude dříve.
Ráda bych se připojila do debat, abych v tom nebyla sama :D
Díky za přijetí a všem maximálně příjemný „jiný stav“ :lol:**

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
10.7.06 14:38

No,myslim,že jsem se ani tak nebála toho,že to bude bolet,jako toho,aby to miminko zvládlo tak jak má a bylo v pořádku.Porod byl celkem rychlovka,do porodnice jsme přijeli asi v 16hod a malá se narodila v 0.43.Rodila jsem s epidurálem a bolelo to sice pekelně,ale i tak je to můj zářitek číslo jedna a moc ráda na to všechno vzpomínám :) .Na to,jak mi manžel pomáhal dýchat,jak jsme se sázeli,v kolik hodin budeme tři,jak jsme blbli s dálkovým ovládáním polohovací postele,ale i na to,jak jsem si chvíli myslela,že to možná nezvládnu a pak na tu ohromnou euforii,když jsme poprvé uviděli naši dceru :D.Myslela jsem,že mi snad štěstím pukne srdce :oops: .Můj porod byl prostě opravdu zážitek,kéž by byl ten druhý taky tak fajn :lol:

Není čeho se bát,všechno to,co bude POTOM,totiž to nepříjemný mnohonásobně převáží :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 14:41

Ahoj,moc ti gratuluju!!
Teda,s dvojčátky se koukám na únor roztrhl pytel 8O ,je tu holčina,která se taky bude radovat hned dvakrát :)
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.7.06 14:49

Ahoj Moniko,

díky za přijetí :lol:
S těmi dvojčátky je to divné..... vznikli naprosto samovolně… nejprve rok čekáme, jestli bude miminko a pak najednou, když se smíříme s tím, že nebude… že si budeme muset ještě počkat… tu máme najednou 2.

PS: máte hezké ty počítadla týdnů těhotenství, je to možné nějkde stáhnout?? Nebo vytvořit?
Díky za radu zkušená mámo :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí