Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
11.7.06 11:29

Oren,to víš,že si zvykne…bude muset,né? :wink:

Stiko,ty se máš,já už chci taky průkazku.
Výtok nemám,ale když tě dr. uklidnil,že o nic nejde,tak mu snad můžeš věřit.
To vedro je fakt příšerný,šílený.Jsem zvědavá na tu naši srpnovou dovolenou.Říkala jsem si,že už budu za třetím měsícem,tak to bude v pohodě,ale teď už si nejsem tak jistá :roll: .Abysme tam nejeli tejden,protože budu chtít furt zastavovat a pak budu jak lemra ležet v pokoji a skučet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
11.7.06 11:33

Ahoj holky, jsem tu nove a mozna i spatne, protoze termin porodu mam leden 22. ale forum leden 2007 nemuzu najit. nevolnosti s vami vsemi soucitim…je to bes – ja zacinam 13 tyden a rikam si, ze uz by to sakris melo prestat ale vcera jsem opet „ztratila“ cely obed i kafco, tak treba dnesek bude lepsi. :lol: taky jsme se dneska vystrasila – v prvnim mesici jsem totiz 3× doma pouzila takove ty belici prouzky na zuby a dneska jsem se na netu docetla, ze to nedoporucuji, ze nebyly provedeny zadne testy a cili se nevi, jaky efekt peroxid a ja nevim co vse tam jeste je, ma na plod. nemate s timto nejake zkusenosti? dik a at je nam vsem dobre a mame zdrava miminka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
11.7.06 11:35

Ahoj holky, jsem tu nove a mozna i spatne, protoze termin porodu mam leden 22. ale forum leden 2007 nemuzu najit. nevolnosti s vami vsemi soucitim…je to bes – ja zacinam 13 tyden a rikam si, ze uz by to sakris melo prestat ale vcera jsem opet „ztratila“ cely obed i kafco, tak treba dnesek bude lepsi. :lol: taky jsme se dneska vystrasila – v prvnim mesici jsem totiz 3× doma pouzila takove ty belici prouzky na zuby a dneska jsem se na netu docetla, ze to nedoporucuji, ze nebyly provedeny zadne testy a cili se nevi, jaky efekt peroxid a ja nevim co vse tam jeste je, ma na plod. nemate s timto nejake zkusenosti? dik a at je nam vsem dobre a mame zdrava miminka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
11.7.06 12:19

Někdy když třeba vstanu nebo se nějak otočím, tak mě hrozně píchne v podbřišku. Mám strach, aby se něco nedělo. Nemáte s tím nějaká zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.7.06 13:13

Jahu … me pichne vlevo v podbrisku kdyz treba lezim a protahnu se do dalky (ruce nad hlavu a propnu koncetiny) Tak jak napnu bricho, tak tam pichne. A vubec me tak vsude picha ten pupik, to je sileny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
11.7.06 13:15

Lucci: tak to snad bude normální… hrozně se o toho drobečka bojím. Před 14 dny jsem krvácela, tak jsem teď pořád ze všeho vyděšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.7.06 13:22

to bude v pohode jahudko, me taky picha v podbrisku, hlavne na pravo jako slepak, nebo kdyz zatlacim pri curani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.7.06 13:45

Ahoj holky, tak i já jsem po kontrole - vše ok - mimís roste. Mám fotečku a video - pokud budete mít u svých gynekologů tuto šanci, určitě do toho děte - mi takto máme již zdokumentovanou Danielku a stojí to za to - dnes večer bude opět rodinný video mejdan.

Nebudu konkrétní - ještě si vás nepamatuji a dočíst je vždy s Dany fuška…ale snad poradím.

Průkazku - taky nemám, nic se nelekejte, většinou se dostává až kolem 12 - 14 tt někde dříve. Ze začátku se berou pouze krev, ale někdy také až kolem 10 - 12 tt.
Píchání v podbříšku - měla jsem s Danielkou a mám i teď, takže holky klíd, je to normální.
Bělavý výtok - také u mě normál u obou těhotenství.....jen pozor aby nezačal svědit…to pak jsou kvasinky, ale neděste se i v těhotenství se dají léčit.
Bordel v bytě - mám myslím, že to byla LUcci, uznávám teorii bordel v bytě - klidné dítě.
Nevolnosti - nebojte určitě bude líp, já má na sobě vyzkoušeno, že 12 tt to jistí…tak vydržte.

jinak zdravím všechny s dvojčátkama, s vámi se teda roztrhl pytel - myslím, že už tu jsou troje…a to nepočítám nás o 14 měsíců od sebe - skoro dvojčata.

Mějte se a držte se a pohlaďte pupíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.7.06 14:38

Ahoj holky, já vás absolutně nestíhám 8O . Jste děsně ukecaný 8O . Vůbec si nejsem schopná zapamatovat, co jsem komu chtěla!

ad píchání v břichu - sláva konečně mám něco, co máte všechny :D . Myslím, že je to naprosto normální. Děloha se zvětšuje a vazy se natahují, aby se tam prďola vešel a je jasné, že to trochu bolet musí.

Bebe - existuje i fórum leden 2007, ale klidně zůstaň u nás. Třeba budeš přenášet až do února :D …teda ne že bych ti to přála :D

Lucci - ani ses nám nepochlubila kdy a kde bude svatba :! .Nebo jsem to možná přehlídla :oops:

Štiko - teeeda už 3 cm, tak to jste přesně o 1 cm větší než my :) . Uvidíš, že teď už bude všechno v pohodě. A co se dá dělat v posteli, mě napadá jen číst, spát, koukat na telku, luštit křížovky, surfovat s notebookem na netu, hrát hry, jíst, telefonovat…ale to už jsi určitě všechno vyzkoušela :wink: . Hlavu vzhůru, za chvíli už budeš určitě moct vstát.

Tak a jdu zpět do procesu :evil:

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
11.7.06 15:03

ahoj holky, tak me taky picha v podbrisku, hlavne pri protahovani, tak jsem rada, ze to je normalni…
a jsem rada ze tu nekdo razi heslo, bordel v byte - stastne dite, mame totiz psa a to je des, chlupy vsude, no, ale jak budou mimca, tak vytirani kazdy den nas asi nemine! jezdime totiz ke znamym, a kamoska ma furt vsechno vypulirovane, tam by se dalo jist ze zeme, tak mam trochu z ni mindrak, ma dve deti a vsechno zvlada!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.7.06 15:22

Miso kliiiid… ja mam naprostou predstavu, ze v sestinedeli na uklid cas proste nebude, pac budu vorvana jak jetel. :D Rikam si, ze mamcu, co bydli pod nami asi dost zneuziju-alespon ze zacatku. :wink:
Mah … svatbu mame 28.9. v Kostelci nad C. Lesy, dneska jdu po dalsich satech, ale zitra vecer mizime pod stan, to bude pohudka, na to se tesim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.7.06 15:26

Míšo , nechceš už si náhodou změnit metřík :wink: ? Ani nevíme, kolik dní ti zbývá do porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
11.7.06 15:27

ja vyuziji tchyni, je v duchodu a bude urcite rada :)
tak si uzij cundr a hlavne se opatruj!
jeeeee, svatba, ja bych se vdavala hned, bylo to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
11.7.06 15:28

mahony, rada, ale ja neumim anglicky a nevim jak se rekne oplozeni… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.7.06 15:37

Míšo, na co potřebuješ vědět oplození? Stačí zadat datum porodu 8O .
Holky potřebuju poradit nějakou dobrou knížku o těhotenství. Nevím proč, ale strašně mě to teď zajímá :D . Můžete nějakou doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí