Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Mahony,
já mám taky krevní skupinu O+ a u prvního těhotenství to vůbec nevadilo a předpokládám, že tentokrát by to taky mohlo být OK
. Manžel má AB+ a Hanička B+. Takže se nic neboj, vše bylo v pořádku!
Hanka
Ahoj Mahony - opět budu uklidňovat…O rh + je v klídku, větší „průšvih“ je když má holka 0 rh - (viz já) a ještě ke všemu otec dítěte je rh +. To pak berou krev 3× během těhotenství na tzv. protilátky ( u mě se nevytvořily a Danielka má skupinu 0- stejnou jako já), pokud miminko bude mít po otci rh + protilátky se vytvoří, a tobě po porodu píchnou injekci, aby další těhotenství bylo v pohodě…
Takže žádné strachy …vše je OK.
Ahoj, dnes nestiham, pracuju jak sroubek, ale chtela jsem vas aspon pozdravit
Ale poctive ctu a opravuju seznamek ![]()
Hannko
smarja, jak se ti TP mohlo tak posunout? Nepredbihat
Tak jo, poznacila jsem si. Ale jen si nemysli, uz jsi nase, nikam se stehovat nebudes ![]()
Ahoj kočky… mám žhavé zprávy… dneska jsem dostala průkazku
a jsme o den starší… ![]()
to existuje už i únor 2007??? No teď nostalgicky vzpomínám na ty moje začátky
Holky užívejte si to jak můžete a ničím se nenechte rozházet
Držím Vám všem palečky, ať vám ty hlavní velké kontroly a UTZ vyjdou v pořádku a přeju Vám těhulovství bez problémů
Teď Vám jen tiše závidím, že si ty poslední měsíce „odbudete“ pěkně v chládku ![]()
Ahoj holcinky, tak konecne prsiiiiii, jupi, uz jsem malem lekla. Dneska jsem byla na krvi, kde mi vzali asi pet zkumavek, tak to byla sila. Vcera mi bylo hodne blbe, ale ted je ok, konecne se da dxchat a muzu otevrit okno, no parada. Preju vam vsem nadherny vikend bez starosti a nevolnosti. Taky cekam, kdy prejdou, uz aby to bylo a muzu si tehu uzivat. Mam tu od poklada horu casaku, tak nam to s bobistetem utece, papa
Ahoj těhulky,
po dvou dnech příšerných veder, kupců práce a hustých nevolností se opět hlásím dneska, kdy se konečně počasí trochu umoudřilo… a je maličko chladněji
![]()
Nicméně mne ráno probudila ohromná bouřka kdy blesky a šílené rány mlátily všude okolo našeho domu ![]()
Tak jsem si říkala, chudinky malé miminka - měla jsem hrozný strach, že nám na dům spadne strom, nebo že uhodí do baráčku!
Naštěstí se nic nestalo
, ale ty rány mne docela viděsily!! Myslím, že po dnešku se naše budoucí miminka budou bát bouřky
protože jsem se několikrát tak hrozně moc lekla - že doufám, že jsem jim nějak neublížila
Také gratuluji všem po kontrole, jsem ráda, že jste všechny OK i s malými drobátky ![]()
Ahoj holky,
píšu poslední příspěvek před dovolenou. Takže tu budu ař za 14 dní a to už budu po UTZ, tak Vám dam vědět ![]()
Užívejte si čekání na miminka a snášejte ty děsný nevolnost ![]()
Mě se poslední týden dělá pravidelně špatně kolem 11 dopoledne, když mam jít na oběd
To se pak v jídle pošťouram a většinu necham…naopak večer je mi dobře a to mam pak žrací mánii a zkombinuju dohromady všechno ![]()
Tady začíná bouřit, zvedá se vítr, tak asi bude šupec
Ale hlavně že se trochu ochladí vzduch!
Tak hladte bříška a za 14 dní ahoj
Luka
Jo a málem bych zapomněla.
Už nevím, kdo mi poradil pít Coca Colu po lžičkách.
Začala jsem to aplikovat včera a ono to funguje!!!! Možná je to částečně psychické, ale opravdu se mi už několikrát udělalo lépe.
Takže holky, všem moc doporučuju a ještě jednou díky té dobré víle za skvělou radu!!!
Teď už chodím všude s lahvičkou Coca Coly a je to lepší !!!!!
A co to znamená po lžičkách? Kolik lžiček a jak často? Zrovna včera jsem nad tím přemýšlela
Ahoj Jahůdko ![]()
v doporučení bylo nepít ji ze skleničky, ale vzít lžičku, nebo lžíci a několik si jich dát.
Já když se vyskatnu v situaci, kdy mi začíná být hodně špatně - až na zvracení - naliji si do hrníčku teplou Coca Colu a dám si několik polívkových lžic. Nijak to neměřím, někdy takto vypiji i celý hrneček… nicméně se mi po chvíli opravdu udělá lépe a o hodně.
Zkus to a uvidíš. A vypij jí co sneseš.
Coca Cola vychlazená po lžičkách je skvělá
Já na ní měla, ale příšernou chuť tak jsem pár krát i zhřešila a lokla víc ![]()
Jinak je taky dobrý černý čaj - né moc silný, dost oslazený a vychlazený a taky po lžičkách.
A úplně ze všeho nejlepší na doplnění tekutin jsou melouny. Já jsem si nevolnostma procházela ještě v zimě, tak jsem je kupovala za nekřesťanské ceny, ale chutě byly chutě a hrozně mi pomáhaly ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vratila od doktoru…nejdriv mi udelali v CAR UZ - mame 39mm, coz udajne odpovida 11+2
, potom jsem sla na gyndu , tam mi udelal vysetreni a stery a urcil termin porodu na 28.1.
Takze ja asi patrim do ledna, ale treba mi to zase posunou na unor. Dalsi kontrola je 24.7. - UZ a snad krev, zatim mi totiz zadnou nikdo nebral
![]()
Holky, co je vam spatne, kouknete sem: http://www.blesk.cz/…s/detail.php?… Neco pro uklidneni ![]()
Teda Liliku, to rikam porad, holky, nepredbihat
Tak to je super, miminko uz je pekne velke. Doufam, ze tu s nama zustanes a nebudes se stehovat do ledna ![]()
Hezky den vsem, ja zas dnes nestiham. Konecne se vam trosku ochladilo. Je fajn, ze jste objevily kolu, ale kola je jinak pekny hnus, to same udela i Ginger ale (zazvorova limonada), tak to vyzkousejte. Zazvor je vubec dobry na nevolnosti.