Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6725
12.7.06 12:37

A řekl ti jaký jsi týden a den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.7.06 12:50

Na poslednim UZ to bylo 8+5, takze v patek by to melo byt o 2 tydny vic, tak jsem zvedava. Hlavne aby bylo vsechno o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
12.7.06 12:53

Lilik: tak si taky udělej metřík, ať máme přehled :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.7.06 13:00

Metrik mam, chodim jeste do diskuse IVF + ICSI, jen ho obcas nepouzivam :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.7.06 13:21

Ahoj Lili , taky te tu vitam. :-)
Kocky, nechci strasit, ale asi u me zacinaji nevolnosti. :evil: V pondeli blbe v metru, dneska v deset na zvraceni (po housce se to zlepsilo)… to bude asi zajimavy stanovani. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
12.7.06 13:28

Hlásím velikosti miminka-i s nohama pět cm, šíjové projasnění dobré a chrupavky na nose osifikované…takže výsledky sreeningu jsou zatím potěšitelné, uvidíme co krev, ale skoro jsem brečela dojetí, byl tam manžel se mnou i s Anny (1,5) a ta chtěla ležet velde mě, pan doktor (Vlašín) byl potěšen, že jsem mu ukázali jeho kousek( u ANny dělal odběr plodovky) tak snad už máme nejhorší za sebou, myslím tenstrach, teď jsem uklidněna a hlásím první nové dupačky s modrým lemováním. Máme sice zásoby pro obě pohlaví, ale spousta věcí je zničená, darovaná nebo zapůjčená…Večer přemluvím manžela třeba zkusí udělat metříky…Jinak je posunutý TP na 3.2., ale klidně to Zanet nech na toho 5.2. Přeji málo nevolností a krásné dovolené! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.7.06 14:05

Tak to gratuluju Nane, to je teda cvalik, kdy jsi mela posledni MS? Myslela jsem, ze jsme tak na stejno ale my mame jen 3cm. Mela jsem ale pozdejsi ovulaci, tak snad je vsechno ok. Dneska v noci se zkusime prestehovat k pokladovym rodicum, maji v byte chladek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.7.06 14:08

Nane, Stiko - tak to jsme tak nejak podobne, tak to jsem moc zvedava jak velika bude nase Jahudka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
12.7.06 14:10

Zanet: je tady vůbec někdo, kdo má termín porodu jako já a MaK? Přijde mi, že jsou tady všichni spíš na začátku února :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.7.06 14:28

Ja mam termin 18.2. zatim, po pristim patku uvidim, kam se mi posune.
Holky ja balim a mizim pod stan, v pondeli se ozvu, snad bude cas. Zaciname dalsi projekt. :roll:
Tak se mejte fajn, zadny nevolnosti a usmivejte se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
12.7.06 14:51

Ahoj těhulky,
moc se omlouvá, ale doma na umřel počítač a zatím nám jej nespravili, takže jen krátce (a omlouvám se, zatím jsem vás nestihla ani dočíst).

U mě pondělní UTZ dopadl dobře :P jsou dva :P a viděla jsem i obě srdíčka :P takže zatím OK. Další kontrola asi za tři týdny, tak to tak vidím, že půjdu 28.7. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
12.7.06 15:17

Zuziko, tak ti gratuluji k těm dvěma… jsme na to stejně! Také jsme byly v pohodě, srdíčka bijí a obě jsou téměř stejně veliké… naměřili jsme s Dr. jedno přes centimetr a drhé necelý… no dneska to bude zase už jinak.
Začínám lehce kynout!! 8O
Další kontrola 24.7. tak se těším, jak budou veliké.
Ještě nevím, jak to přežiju!! Budu je zkoušet donosit co to půjde… i když mám velké obavy z předčasného porodu… všude slyším, že dvojčata rodily už v 7. měsíci… hrůůůza :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
938
12.7.06 15:46

Liliku, ja jsem tu taky :) i kdyz podle doktora je termin zatim na 6.3. dvojcata se rodi driv, vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
12.7.06 15:53

Oren , neboj se dopredu, nestresuj se, vsechno bude ok, uvidis! Jasne, ze se je budes snazit donosit co nejdyl, jsi spravna mama. Tak se nic neboj. To je super, ze jsi videla miminka i srdicka. To je krasa.

Zuzi , jsem moc rada, ze ses ozvala, to je tak nadherne, ze tam fakt mas dve miminka :-D Mam radost. Pekne je opatruj a ozvi se, jen co se pocitac uzdravi :-)

Nane , gratuluju k takovym krasnym vysledkum. To muselo byt fakt hezke, kdyz jste tam byli skoro cela rodina. Ty terminy se nam pekne zkracuji, co? Ja to teda zatim necham tak. A prcek ma uz 5cm??? 8O To je snad nejvetsi miminko! :-)

Liliku , moc te tu vitam, hned te sunu do seznamku na prvni pozici :-) Tak at je vsechno v poradku a dobre se ti dari.

Stiko , ja byt tebou tak nevaham a jedu na chatu. Neboj se toho a jed. Uvidis, ze i miminku se to bude libit. :-)
Na kontrolu se v zacatku chodi kazdy mesic, takze ty chodis 2× casteji :-) A jak sama rikas, je lepsi se tak nepozorovat, proste si to trosku vic uzivat, ne? ;-)

Jahudko , tak pozor na to toceni hlavy, at jednou neomdlis. Davej na sebe pozor. Ja jsem to mela taky a ted jeste taky nekdy, je to nizky tlak.

Lukaska , mas pravdu, diskuze jako TPP radeji necist. Proste zavrit oci a usi a lepe nevedet. Proc se stresovat dopredu, ze?

Lucci , moc si uzijte ten vylet, hlavne at vam neprsi :-)
Ty sis vzala rodice a pritele na zkouseni svatebnich satu??? To se prece nedela, hlavne zenich by te v satech nemel videt pred svatbou :-) Vem si radsi 1-2 kamaradky, udelas lip a taky ti urcite poradi lip a bude s nima vetsi sranda :-D Tak jsem to aspon udelala ja a moc jsme si to uzily. Zvladli jsme to objet za jeden den a vlastne jsme se vratily do uplne prvniho obchodu :-)

Holky, mejte se moc hezky. Ja jsem stastna, ze je mi lip, takze si to moc uzivam. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
12.7.06 15:58

ahoj Zanet, jak je? je ti dobre? to je dobre! :) me bylo rano blbe, vsechno jidlo jim pomalu abych to nevrhla :)
ja bych tak nekam jela, ale manzel nechce, ma o me strach… no, neco musim vymyslet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí