Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj OREN a JAHUDKO ![]()
Koukám všem je špatně, jen mě ne… ![]()
ŽANET, to víš že jsem plnej močák neměla, sice jsem upíjela limču,ale jen tak že jsem si smočila jazyk…
Taky jsem zvědavá jak dopadla Zuzika atd…
ahoj holky, omlouvam se ze pisu az ted… akorat ze se vas asi vratilo moc z dovolene a ja mam ve vas zmatek!
Nane2, jo vitaminy beru, taky ten calibrum baby plan a papam zeleninu a tak manzel me hlida! ![]()
Dendulo , tak co? me furt je docela normalne, zvracet se mi chtelo asi jen jednou a nebylo moc co… takze nic ![]()
Zuziku , takze my furt vypadame na dve… i kdyz pan doktor tam videl i neco tretiho, ale asi doufa ze si to priroda sama zaridi! tak uvidime! tri uz by bylo moc!
Zanet , na kontrole jsme dopadli asi dobre, jsou tam dve pekne 7,7 mm a treti nejake divne… na dalsi kontrolu jdu az 18.7., uz jen na ultrazvuk tak uvidime… a s tim terminem porodu, mel nejake kolecko a bere se to od toho kdy mi vzali vajicka a oplodnili je, vychazi to na 6.3. ale ja si stejne myslim ze dvojcata se rodi driv, takze tu budu jako Dendula tak nejak na dvou zidlich
a jak se mas ty?
jahudko , ja se taky hrozne bojim porodu a jestli to vsechno vubec zvladnu…
Oren , jo dvojcata budou asi narocne… uz ted premyslim jak se sem vlezem ![]()
MISO, to ti gratuluju k úspěšné kontrole…
Prosimtě, už byli vidět srdíčka? A utz ti dělal tím vnitřním?
Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla…ale snědla jsem u toho 4 (slovy čtyři) mega kusy domácí pizzy
. Máte mě na svědomí, tímto stylem se za chvíli neunesu (natož abych nosila ještě někoho navíc
)…ale byla výborná.
Vítám všechny nové těhulky! Člověk si na týden odskočí a hned je nás tu snad dvojnásobně. Tak ať nám to tu vydrží v plném počtu až do února (maximálně jsem ochotná připustit leden, že Žanet
). A gratuluji všem dvojčátkovým (a vícečátkovým
) těhulkám k dvoj a více násobnému štěstí. Že se vás tu ale sešlo
.
Dendulko - já jsem dneska 8+6 tt a taky mi dělali ještě vnitřní utz! Takže buď v klidu, že na vnějším nebylo nic vidět. A mně taky není vůbec špatně. Naopak se cítím ve vrcholné formě
. Kdybych dneska neviděla juniora na vlastní oči, tak ani nevěřím, že jsem těhotná.
Žanet - termín porodu asi zatím neopravuj. Ve čtvrtek jdu na kontrolu a dostanu těhotenskou průkazku. Uvidím, jaký termín mi tam napíše dr a pak to kdyžtak můžeme opravit. Ať neděláš zbytečnou práci!
A jedna anketní otázka na závěr - už jste TO oznámily v práci? A jakým způsobem? Začínám z toho být nervózní…dneska jsem se opět vymlouvala, proč nemůžu jít na squash a bech volejbal a začínají mi docházet nápady
. A přiznáním barvy by se to vyřešilo, ale na druhou stranu je tak strašně brzo…
pa Mahony
Dendulko, diky! delal mi vnitrni, protoze pres bricho nic nevidel! takze mi ho potrel gelem a k nicemu
byly zatim videt gestacni (mam to dobre?) vacky, ale srdicko asi az priste, ne? ja nevim…
Mahony ja to v praci rekla sefce (zatim jen oddeleni) a par lidem, protoze ja byla na umelem a uz jsem vlastne doma a ze bych marodila tak dlouho by mi asi nikdo nesezral, co? takze v tomto ja ti neporadim…
no a nevim jestli to rikat znamym, takze to rikame jen nekterym, at se to nezakrikne… ale kdyz ja neumim lhat! ![]()
MAHONY, synáčkové právě taky dobaštili pizzu
S tou prací ti taky neporadím, jsem totiž doma a s tímto zkušenosti nemám…
MISO, tak to jo, už jsem se uklidnila,protože mě ho dneska taky dělal přes břicho a vůbec nic neviděl, tak všude možně sonduju,jestli je to v pořádku, ale ve středu jdu na potvrzení akce srdeční, to bych měla být 7+1..
Dendulko, neboj, vsechno bude v poradku! to je jakoze 7. tyden a jeden den? a kdy jsi vlastne mela oplodneni? ja 12.6. vi se to i u prirozeneho? ja jsem uplne blba! ![]()
No u přirozeného to někdo ví a někdo ne, mě to vycházelo na 6.6.,takže jsme od sebe asi týden ![]()
Dendulko, musim koncit, manzel me „vyhodil“ ![]()
tak zase zitra ahoj! a opatruj se
Miso , to jsem rada, ze ses ozvala. Smarja, aby to fakt nebyli tri
Ale snad si s tim priroda poradi, myslim, ze dve budou az nad hlavu, ze jo?
No a ja si taky myslim, ze tu klidne muzes zustat s nama, brezen by byl sice hezky, ale pocitej spis s tim unorem ![]()
Mahony , jen pekne papkej, ted je jedine obdobi, kdy se omezovat a hlidat nemusis
A v praci? Tak se toho neboj a rekni jim to, ja na nejake zakriknuti neverim. Spis kdyz reknes, ze budes mit miminko, tak ze ho taky mit budes. Budou cucet, co? ![]()
Ja se dnes snazim pracovat, ale jeste jsem toho moc neudelala. Jsem lenora lina ![]()
Vítám nové maminky a větší počet miminek než rodiček, neboj Oren i Míšo vše zvládnete a až děti povyrostou budou si spolu hrát…klidně i tři, znám maku trojčat, nebyla nejmladší 35 a kojila všechny do roku, k tomu měla dvě děti z předešlého manželství…
Ale nyní nechť zaznějí fanfáry mám těhotenskou průkazku, když jsme si ji donesli s manželem domů při prvním těhu, tak jsem to byli oslavit, pak taky a nyní to manžel před večeří prolistoval a pak jsem ji musela ochránit před nenechavými dětmi. TP je uveden na 5.2., ve středu jdeme na screening, takže snad pak splodíme metříky i s fotečkou…asi uplatím muže, protože na to nemám trpělivost, tedy na ty metříky. Začíná my být lépe, lituji všechny co jsou trochu pozadu, ale jediná dobrá zpráva fakt to přejde a bude líp, no a ke konci už ani nebudem moct spát a fuňet…a pak párkrát zatlačíme a budeme mít mímo v náručí. Už se těším, možná si tentokrát necháme říčt co to bude, i když to napětí 9 měsíců je kouzelné, jako když děti věří na Ježíška. Oopatrujte pokládky i záchodové mísy…Nane2
Nane, tak to je super, je videt, ze mas skvelou naladu. To jsem moc rada. A je fajn, ze uz je ti lip a ze jste to tak hezky oslavili. Menim datum v seznamku, nejak se nam to posunuje, ze?
A co miminko? Videlas? Slyselas? Honem povidej, ja se UTZ hned tak nedockam, tak at to mam aspon zprostredkovane, jak se tomu memu dari.
My si to asi taky nechame rict, i kdyz mas pravdu, bylo by zajimave cekat, az co rekne doktor (Tak maminko, mate… ?) To bych chtela zazit, ale myslim, ze to nevydrzim. Prece jen, pak muzu miminko spravne oslovovat, nerikat mu jen miminko nebo slunicko… nebo podobne neutralne ![]()
Ahoj vsem.
Tak mam konecne trochu casu napsat. Predevsim vitam nove tvare a velika gratulace k dvojcatkum, kolik ze jich tu mame??? Nejak nemam prehled, tyden tu nejsem a je vas (nas) dvakrat tolik. ![]()
Vcera mi bylo rano spatne, myslela sem, ze vystoupim z metra a pujdu na vzduch, ale ustala sem to. A dneska dobry, tak nevim, mozna horko, hlad…?
Holky je tu nejaka takova, co ji zatim Dr. jen potvrdil ze je tehu a nic vic?? Me nebrali krev, nemam prukazku, zadny rady co mam a nemam, mam pocit, ze neco zanedbavam.
Jinak je mi teda dobre, jen fakt vypadam desne… nafoukla jak balon a pritel furt, ze to nemuze byt z tehu… ![]()
Ted sme se dohodli, ze o mimisku rekneme za cca 14 dni rodicum a ostatnim az na svatbe. Kdyz to teda nepraskne, pac jedeme na dve dovoleny s bandou kamaradu a v zari pred svatbou na vinobrani a me fat dochazi napady, co rikat, kdyz nepiju.
Ale chceme se tak vyhnout tomu, aby jsme dostali svat. dary - veci na miminko (jako se to loni stalo kamaradum) To radsi korunky na svatebni cestu (myslite ze muzu letet v cca 22tt??) Asi ne,co? ![]()
V praci to taky nevedi, tady to reknu cca jako nasim, aby sefova nebrala dalsi zakazky, kdyz tu od unora nebudu. Sem zvedava jak to vezmou…
Premyslite uz nad jmeny nebo nakupujete vybavicku??? Ja vubec.
Resim svatbu a tohle si nechame na podzim, do unora to musime stihnout.
Tak se mejte maminy… ![]()
AHoj hned po ránu holky ![]()
To vstávání mě zničí, i když zrovna dneska mi neni tak blbě jako jindy…abych to nezakřikla ![]()
Mahony já bych to v práci chtěla prozradit až po prázdninách začátkem září…teda pokud na to nepřijdou sami, kdyby to bylo už moc vidět. Zatim do toho nikomu nic neni
Minule, když sem tu oznamovala své první těhotenství, tak na mě pak šéf nebyl moc příjemnej a tak sem šla o měsíc dřív na nemocenskou, protože ty jeho kydy, že těhotným se snižuje pracovní morálka…když sem vstala od počítače a chvilku se protáhla nebo sem se prošla po chodbě, protože s mě z toho sezení u počítače ke konci tvrdlo břicho
No a proto to teď oznámím co nejdýl…jedna kolegyně to tady na sebe řekla až v 5 měsíci, kdy už mimčo kopalo, ale nebyla nikdy moc štíhlá, tak se to dalo skýt
Já nosím dost samý upnutý věci, ale sláva, že sou módní různý tuniky, něco takovýho si pořídim a bude to ![]()
Teda holky, tady nám přibývá dvojčátek
To je dobře, musíme tu klesající porodnost trochu zvednout ![]()
Tak vzhůru do dalšího horkýho dne ![]()
PAAAAA Luka