Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
11.7.06 08:11

Ahoj Lucci já mam taky jen potvrzené těhotenství od dr. Udělala mi UTZ a řekla, že se jedná o těhotenství a že je v děloze, kam patří :D A prý mám přijít za tři týdny na kontrolu, jak to roste. A to bylo před 14 dny, takže ještě týden a jdu tam…to budou nervy :? Ale věřim, že to bude dobrý…musí být!!!!!!!!!!
Zatim pa Luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.7.06 08:14

Jéééé…Lucci…my máme stejně dlouhej metřík 8+2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
11.7.06 08:53

Krásné ráno holky :)
Mahony: v práci jsem to taky ještě neřekla a celou dobu o ničem jiném nepřemýšlím :D Ale snad nakonec půjdu na neschopenku, protože se mi tu nechce být :D a m+ěla jsem i nějaké problémy, takže to budu muset na sebe prásknout…
Lucci: já jsem taky nafouklá jak balon :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.7.06 09:22

Ahoj holky,
teda mě je už od včerejška tak strašně zle :cry: .Včera přišel manžel z práce,vzal Kristýnku,dojeli na nákup,pak jí i sobě udělal večeři,vykoupal ji a uložil,uklidil hrozný binec v celém bytě,pověsil prádlo a šli jsme spát.Takže přišel z práce do práce,chudák :lol: .Já fakt nejsem ničeho schopná,maximálně hraní a zvednutí se na:„mami,pojď se na něco podívat :) ".A Kristýnka pořád chodí a ptá se:“maminko,už je ti dobře?"

Lucci,mě taky nebrali krev a nemám ani průkazku.Pro tu si jdu až 25.,protože dr.má dovolenou a o tři dny později na krev a pak už na ten screening.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
11.7.06 09:31

Mak: tak to mě mrzí, že je ti až tak špatně. Snad to brzy přejde.
Mě taky ještě nikdo nebral krev ani průkazku nemám :? A jdu k dr. až 1.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.7.06 09:46

To sem rada, ze nejsem sama bez prohlidek a vysetreni. Ja mam kontorlu 21.7. to mi prej poslou na krev (neco takovyho rikala sestra)
MaK … co je to ten screening??? 8O Na ten bych taky mela jit?? 8O Jinak te lituju ze je ti zle, ja zatim ok… (tuk tuk tuk)
Luky … vsimla sem si, ze mame termin stejne :D Sem zvedava, jestli i stejne porodime. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 09:52

Ahojky,
tak já už byla 2× na krvi a na 3 utz a zítra jdu zas…

MAK, trošku ti ty nevolnosti závidím, já ani ťuk…ale zase všeho s mírou, že? Neboj, za pár týdnů to přejde :wink:

Zdravím ostatní a přeju pěkný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.7.06 09:56

Lucci,já myslím,že screening dělají všem..
Je to UZV.A to vyšetření se jmenuje screening vrozených vad plodu v 1.trimestru.
A u poukazu na to vyšetření mám napsáno,že jde o vyhledávání plodů s Downovým syndromem a taky slouží k určení stáří těhu,posouzení normálního vývoje,diagnostice vícečetného těhotenství a posouzení základní anatomie plodu.
Takže tak :wink:
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.7.06 10:00

Dendulko,není co závidět,věř mi :lol:
Mě bylo při prvním těhu taky dobře,špatně mi nebylo ani jednou,byla to paráda.Tak si to pořádně užívej :wink:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 10:04

Víš Mak, dokud to srdíčko na utz neuvidím, tak si to moc užívat nebudu. Ale je fakt, že každé těhu je jiné. U staršího synátora mi bylo děsně zle až do 6. měsíce a u mladšího vůbec, jen mě bolely kyčle, asi jak se to roztahovalo. Ted v únoru mi bylo taky zle, no a ted vůbec. mám to nějak na střídačku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.7.06 10:14

Až do šestýho měsíce 8O ,já počítám s tím,že ještě měsíc)v nejhorším případě) a budu zase ve formě :o
No, tak se radši nebudu moc těšit a budu počítat s ble stavama až do Vánoc :lol:

Chápu tě,že si to zatím moc neužíváš.Pro mě je celé těhotenství takové stresující období :oops: .I když se snažím být v pohodě,v klidu,na nic špatného nemyslet a tak,tak se stejně před každým vyšetřením hrozně nervím,jestli bude opravdu všechno v pořádku.Když je po vyšetřeních a odběrech,uzv a tak,tak zase červík hlodá,jestli porod proběhne tak jak má,no a pak…se člověk o prcka už pořád jen bojí :?
No,nevim,jestli jsem to dobře napsala,abyste si nemyslely,že jsem nějaká hrozná hysterka,to nééé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
11.7.06 11:02

Lucci mám to stejné. Potvrzené těhoteství po 8 týdnu. Termín daný, na UTZ jsem už viděla dvě srdíčka. Krásnej pohled.
Průkazku dostanu až po 24.7., kdy jdu na UTZ a poprvé do poradny. Asi na to všude nespěchají… ale že tam je miminko víme… :D :D takže bych se být tebou nebála. Ještě si užijeme. Žanet - pro tebe info o termínu. Zatím ho mám na 16.2. ale s dvojčátky myslím, že to bude dříve… teda asi bych i chtěla.
Teď začínám teprve 3 měsíc a už mi roste bříško..... no jsem zvědavá, jak to bude dále 8O
Za měsíc už se nevejdu ani do kalhot! A při finančních přípravách na dvojčata asi nebudu moc svůj šatník oživovat :-(

• Citovat
  • Upravit
oren
11.7.06 11:07

Pro Moniku: pořád je mi zle… stejně jako včera. Myslím, že se mi udělá lépe možná až po létě…
Závidím ti pomoc manžela… jak si psala včera :D :D
U nás by to asi takto nebylo :(

Snad se to změní a on si také zvykne, že jiný stav je jiný stav a začne mne rozmazlovat a pomáhat mi :!

• Citovat
  • Upravit
12009
11.7.06 11:19

Ahoj devcatka, mam uz po prohlidce, bobiste ma uz tri centimetry a ma se k svetu. Co me ale trosku desi je zlutej vytok a pichani ve vajecnicich, mate to taky? Hlavne v pravym, doktor rikal, ze je to normalni, ze roste deloha a tlaci na srusty po slepaku. Trosku jsem na stydla od klimosky v aute a kejcham, tak snad bude vse ok. Teda vas tady uz je, vitam novy tehulky :P .Stale lezim, uz ctvrty tyden a cpu se ascorutinem a kazdej vecer bliju, ale musim to vydrzet, taky hrozne slintam jako nejakej boxer nebo co. Uz mam taky prukazku, takovou ruzovou a poklad mi koupil vcera prvni tehu saty, mam bricho jako balon :P , jsou krasny, tak zatim papa, jo kdyby jste vedeli co delat v posteli v tomhle vedru aby to uteklo, budu rada, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
11.7.06 11:24

ahoj holky, vsechny zdravim…
Dendulko, me taky neni moc blbe, spis jen nechut a tak, ale nezvracim… a je mi furt hrozne horko! fuj!
a ja musim taky pochvalit sveho manzela, nic me nenecha delat a stara se sam! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí