Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
9.7.06 21:01

Zoono,hlavně odpočívej a i když je to hrozně moc těžké,snaž se být v klidu.Určitě to dobře dopadne.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
9.7.06 21:08

Zdravim tehulinky :-)

Pripada mi to jako vcera, kdy jsem na testu videla //… Preji vam vsem pohodove tehotenstvi, zadne komplikace ani starosti a v unoru krasna zdrava miminka.

Dendulko , jsem rada, ze jsi se zastavila take u nas v diskuzi. Gratuluji k brisku a preji Ti at krasne rostete.

Nico (Listopad 2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
9.7.06 21:11

Ahoooj spolubojovnice :wink: ,

jsme zpět a jsme celí! Zvládli jsme to i s mládětem na jedničku a byla to naprostá paráda. Ať žijí kola :D . Jsem fyzicky naprosto zničená zato psychicky jsem v top formě 8) . A manžel má namožené obě ruce, jak mě do každého kopce tlačil, abych se moc nedřela :D . Nevím, co je nového, ale doufám, že tu jsou jen samé dobré zprávy!
Já jdu zítra na ultrazvuk a nerada si to přiznávám, ale mám strach :? . Snad je vše OK…

Až vás dočtu, tak jsem tu jak na koni…ale asi až zítra :D

Zatíííím Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.7.06 21:53

Ahoj všem,
tak jsme se před chvílí vrátili z minidovolené domů a koukám, že jste to tady pěkně rozjely! Vůbec vás nestíhám, tak k tomu musím sednout zítra večer až bude Hanička spát a vše dohnat! Teď ještě pověsit vyprané prádlo a pak už honem na kutě, ráno zase vstávám do práce a odpoledne jdu na kontrolu, tak doufám, že bude vše OK a že uvidím krásně tlukoucí srdíčko!
Tak zatím dobrou noc a zítra doufám ohlásím vystavení „těhu“ průkazky!
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.7.06 22:02

Hanno,to jsi dobrá,já tu mám hromadu špinavého prádla a neuvěřitelný binec,ale sedim u počítače :oops: .
Držim palce na zítra,stejně tak i Mahony :wink:

Dendulko,vítám tě a gratulujuuu!

Holky,my jsme se měli tááák krásně!Byli jsme u mojí babičky,takže jsem nemusela vařit :lol: ,jezdili jsme na výlety,chodili na procházky a přežírali se třešněma a jahodama :) .Fakt to bylo bezva.Asi to brzo zopakujem :lol:
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.7.06 00:47

No vida, nedele vecer je takovy plodny cas… :-D

Moniko, Mahony a Hannko, vitejte zpatky z dovolenych. Je super, ze jste si to krasne uzily a odpocinuly si.

Zoono , ahoj, no konecne, uz jsem si rikala, co s tebou je. To me mrzi, ze jsi zazila takove soky, ale hlavne ze je vsechno v poradku. Vypada ze mimi je bojovnik :-) Vis, ono se rika, ze nektere zenske maji normalne MS i v tehotenstvi, treba ponekud slabsi, ale maji. Treba si jedna z nich. Pokud je to jen nejake spineni, tak toho bych se tak nebala, to ma docela hodne holek (aspon co slysim).
No a od toho jsme tu, abysme ti pomohli od vsech otazek a obav, ktere te trapi. Niceho se neboj, povzbuzuj mimiska, at bojuje a vsechno bude fajn. A drzim pesti na tu kontrolu.

Zuzi , nevim, jestli se to jeste nekolikrat nezmeni, ale kdybych mela ten satek kupovat dnes, tak koupim z www.babysatky.cz Indicky skoricovy 4.5 metru. Ale jeste pockam. Co jsem slysela, tak si satek vsichni chvali a jestli tam jdou fakt nosit i dvojcatka, tak to je super. :-D

Holky, soupnu vam sem seznamek (snad vam nevadi, ze je to bez hacku a carek, ale ty ja uz zapomnela :oops: ) Vsechny co jdete na kontrolu pekne hlasit vysledky a datum dalsi kontroly, ano? Zitra jdete na kontrolu hned 4! 8O :-D
A at vam to vsem dobre dopadne!!! 8)

TP----NICK/věk-------------bydliště----------KO------(deti) 

3.2. - Zanet/33 -----------Florida, USA -18.7
3.2. - Zlata/29 ------------Praha 10 ------20.7.– (Kamilka 8,5)
4.2. - Mila/26 -------------Plzen----------11.7--- (Dany 6 mes.)
5.2. - Majda/28-----------Kladno---------1.8.
7.2. - Nane2/31-----------Brno------------10.7----(Vitek 5,5, Anicka 1,5)
13.2. - Mahony/29-------------------------13.7
13.2. - Stika/35-----------------------------10.7.
18.2. - Lucci/26-----------Praha-----------21.7
18.2. - Lukaska/28--------C. Budejovice-18.7----(Lukasek, 3,5)
19.2. - Zoona/28----------------------------13.7
20.2. - Hanna/32 ---------Kromeriz-------10.7---(Hanicka 1,5)
20.2. - MaK---------------Praha------------7.8.----(Kristynka 2,5)
22.2. - Misa2/31 ----------Zlin-------------7.7.
27.2. - Dendulka/28------Severni Cechy - 10.7---(Stepan 8, Tomas 6)
28.2. - Zuzika/27---------Litomericko----10.7. (dvojcatka?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 10:57

Holky,
kde jste všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 11:44

Ahojky holky… já mám termín 23.2.2007 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 12:12

Ahooj,tak to jsme skoro nastejno :lol: .Moc gratuluju!Bude to první miminko?
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.7.06 12:16

Ahojky při pondělku,

ultrazvuk mám za sebou a vše je naprosto v pořádku. Máme tlukoucí srdíčko a 2 cm do délky. Viděla jsem mrňouse a zatím vypadá jako pulec :D . Ale krásnej, samozřejmě po mamince :D . Termín opět posunut na 14.2., ale to je detail. Stejně mimčo vyleze kdy bude chtít ono a ne kdy mu to v červenci někdo naplánuje :D .

Večer jsem doma sama samotinká, tak vás určitě dočtu.

Jahůdko ahoj, vítej mezi námi! A můžeš nám napsat i něco víc :lol: .

pa Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 12:22

Mahony,super,2 cm,to už je teda pořádnej kus :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 12:26

Ahojky,
díky za přivítání :wink:
Holky mám na vás dotaz, jste už přece jen daleko dál než já. Byla jsem dnes na kontrole, ale doktor mi dělal jen UTZ přes břicho a vůbec nic neviděl. Minulý týden na vaginálním byl vidět gestační váček 10mm. Je fakt ten břišní UTZ tak necitlivej? Mám z toho docela vítr… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 12:26

MaK… to je fakt, jen o dva dny :o) tak třeba to bude nakonec stejně :o)
Tak mě je 22 a je to moje první miminko. Cesta k němu byla trnitá… snažili jsme se rok a půl, byla jsem na operaci a konečně jsem se dočkala :o) Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.7.06 12:38

Ahoj holky,
taky jsem už zpátky z dovči :D Vítám nové těhulky…Dendulku, Nene2 a Jahudku84 :D
Mahony super…2cm to už je kusanec :D Závidim Ti, já si budu muset na kontrolu ještě týden počkat :cry:
Zuzika dvojčata 8O Uffff. Držim palce, ať je vše O.K.
Jinak my jsme nakonec přeci jen zkusili ject s malým vodu a zvládli jsme to v pohodě. Hodně to teklo, takže jsem moc nemusela pádlovat, manžel byl ohleduplný a Lukáškovi se to líbilo. Jen ke konci únavou usnul v loďce :D A já se nedobrovolně vykoupala, když mi při nastupování uklouzla noha a já spadla po zádech do vody :evil: Záda mam sedřený, jak sem pod vodou narazila na kamen :? :evil: Jó, holt sem nešika :D
Taky hlásim svou první těhotenskou šavli :D Blbě je mi každý den, ale dneska jsem při odchodu z domova málem nedoběhla na záchod a málem sem si vydávila duši :evil:
Vitamínky zatim neberu žádný, ale moje dr. mi je určitě dá ten příští týden…minimálně kys.listovou.
Jo a teďko nevim, kdo to psal :oops: , že u nás v porodnicích si vložky a plínky musí ženská přinést vlastní, ale u nás to tak neni. Tady máš Pampersky i vložky zadarmo od nemocnice, i kosmetiku pro mimčo, dokonce i příšerný jednorázový kalhotky :? , který strašně padaj´protože je to universální velikost a sou obrovský :D
Zatim papa Luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.7.06 12:42

Dendulko mě při prvním dítěti dělala dr.UTZ do 20.týdne jen vnitřní, protože prý ten vnější je opravdu málo citlivej :?
A záleží taky na stáří UTZ, nekteří doktoři nemaj to nejnovější vybavení, tak se nediv, že nic neviděli. Hlavně, že to bylo vidět minule. Přeci by to nezmizelo, aniž bys něco poznala. Určitě je to v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí