Poradna duly
Jana Čurdová
Na mě Ginger moc nezabírá, ale zázvorový lízátka „GraviPop“ jsou dobrý ![]()
Ahoj holčinky,
hlásím se po hrozně dlouhé době a omlouvám se - ale prostě jsem téměř nebyla schopná vstát. Už aby ty nevolnosti přestaly. Nefunguje na mě nic, ani cola ani zázvor, večer to bývá fakt rachot. Naštěstí přes den pořád něco požírám, tak myslím, že nehubnu. No, a když je náhodou žaludek OK, jistí to nízkej tlak, takže se mi parádně motá hlava.
Včera jsem byla na krvi, měla jsem strach, protože ráno nalačno jsem prostě nemožná, ale zvládli jsme to dobře (v autě si vozím malý cestovní kyblíček
).
Zdravím a vítám všechny nové - teda jako od té doby, co jsem tu byla naposledy - těhulky, blahopřeju ke všem narostlým centimetrům a mějte se moc krásně, jo?
Já si jdu zase lehnout. ![]()
Pa Majda
holky, mam desnou chut na hrachovku z pytliku, to asi neni moc dobrej napad co? jite pytlikovy polevky?
stika: když to nebudeš jíst pořád, tak si myslím, že si klidně můžeš dát. Jen aby ti z toho glutamanu nakonec nebylo špatně
Stika je jasnovidec… nebo máme stejné chutě… právě si pochutnávám na vynikající hráškové polévce s pytlíku… a musím říct, že je mi báječně… aspoň na tu chviličku
![]()
Ahoj holky, jdu vám jen popřát hezký víkend a pokud možno bez těhuvrhů!
Majdo - mám dojem, že tys to „vyžrala“ i za mě a je mi stydno
. Vydrž, za chvíli už bude líp! Musí!!! 12.týden se kvapem blíží, tak vydrž ![]()
Štiko - já měla polévku z pytlíku včera k obědu a přežili jsme to
. Klidně si jí dej, nejzdravější to sice není ale jedovaté taky ne ![]()
Mahony
Holky, co je vam spatne, ja kdz to ctu tak mi vas je lito a taky se stydim, protoze ja jsem nic takove nemela. Tak nevim jestli je to dobre nebo spatne, ten clanek me moc neuklidnil…
![]()
A polivku z pytliku si obcas taky udelam, hlavne ze mi chutna
Jenom abych za chvilku nebyla jak sud ![]()
Ahoj všem,
koukám, že dneska zase máte povídavou!
Já jsem dneska nebyla v práci, protože manžel byl s Haničkou v úterý na očkování a dostala z toho chudák včera v jesličkách vysoké horečky a tak mi tety hlásily, že si ji dneska mám nechat doma! Zase tak moc jsem se nebránila - mohla jsme spát do 7,30 a ještě k tomu jsme si 2× v průběhu dne schruply! No není to paráda na té mateřské??? ![]()
Tak všem přeji pěkný víkend, my se chystáme si ho v klidu vychutnat s manželem a Haničkou doma!
Hanka
No tak to je sranda, ze mame steujny chute. Nasla jsem tu polivku pribalenou v casopise katka a cucim mlsne na ni, tak jdu do toho, ale ted sem si dala jahodovou mlecnou ryzi, tak az za chvili. Musim papat dokud je mi dobre, vecer to zacne ![]()
tak papa
Ahojky, nechci to zakriknout ale podle PM (23.5.) my vychazi TP 27.2.
U doktora jsem jeste nebyla, musim si rychle nekoho najit. Stehovali jsme se a zatim zadnyho doktora nemam. Pokud vite o dobrym doktorovi(doktorce) ve Slanem urcite si rada necham poradit.
Ruza
Ahoj holky.
Stanování bylo super, klidek pohoda…
Ale nakecaly jste toho dost, to vam povim. ![]()
Nevim kdo co psal, takze odpovidam bez osloveni.
…
Na zkouseni satu se mnou samozrejmne chodi kamaradky, mamce se pak ukazovala fotky a nachomytl se k tomu i tata. Pritel fotecky taky videl, ale ktery saty budu mit, nevi. Jinak uz me to ale nebavi… to zkouseni. ![]()
Polivky z pytliku… ani nevim, ze se to v tehu nesmi???
Ted pod stanem sem mela za 4dny jednu polivku a dvoje testoviny z pytliku.
Doufam, ze budu v poradku.
Jo a taky jsem se 3× koupala v Orliku, sinice tam pry nejsou (ani nevim, jak sinice vypada), ale voda byla celkem cista.
V patek mam kontorlu u Dr. to si mam vzit sebou moc??? Me nic takovyho nikdo nerikal… ![]()
Ahoj holky,
my jsme od čtvrtečního večera měli být pod stanem,ale nakonec z toho sešlo,protože manžel v sobotu jel pomáhat mojí tetě se stěhováním,tak jsme se „utábořili“ u švagříků u bazénu ![]()
Vítám nové těhulky,gratuluju holky!!
Lucci,nezmokli jste pod stanem?S těmi instantními jídly je to tak,že by se to nemělo přehánět,neměla by ses tím vyloženě „živit“,ale když si něco takového dáš jednou za čas,tak to nevadí.
A moč bych si s sebou na kontrolu vzala,aspoň teda v prvním těhu ji po mě vždycky chtěli.
Monika
Moni … prselo jen jeden den asi hodinu vydatne a jinak sem tam preprska, ale spis byl parak. Moc si teda vezmu, i kdyz me na to mela Dr. asi upozornit ne? A jelikoz pujdu prvne (za tehu) na krev, tak mam byt asi na lacno,co??
No,to by měla…nevím,buď zapomněla nebo ji fakt nechce?
A nalačno myslím chodit nemusíš.Já jdu na první krev až na konci července a nalačno to být nemusí..
ahoj holky, tak vas vsechny zdravim…
zitra jdu na kontrolu tak doufam ze bude vsechno v poradku!
chtela jsem se zeptat v 7 tydnu (pocitam dobre?) jsou to porad ty vacky nebo ne?
na krev se myslim na lacno nemusi, hlavne asi pred tim neco vypit, me jinak netece krev…
a s tim jidlem, obcas v tom tapu, manzel mi na rodine nasel stravovani tehotnych, no, nevim kdy bych to tak vsechno snedla… ale hlavne asi zeleninu a ovoce, ne? ![]()