Poradna duly
Jana Čurdová
Míšo,to je teda mrzuté
,třeba to do příští kontroly vyřeší příroda za tebe a redukce ani nebude třeba…
Ahoj holky.
Tak zitra konecne kontrola, uz se tesim… hned dam vedet.
Dneska sem koukala, jakej mam pupik, to je sileny. Ale kdyz to zatahnu, vypadam docela netehotne. ![]()
Miso … drzim palecky, at vsechno dopadne dobre, asi bych dala na radu doktoru, nez si pak neco vycitat… ale je to tezke rozhodovani… ![]()
Míšo,
to mne mrzí… ta tvá situace. Zatím bych ale být tebou počkala, co příproda - pokud to tedy jde a teprve, když to bude nutné bych asi poslechla radu doktora. Nicméně ze zkušenosti se zeptej na názor více lékařů - ne jen svého. Máš na to právo.
Držím palce..... aby si se rozhodla maximálně správně. ![]()
Tak kontrola probehla v poradku, srdicko bije. TP doktorka neupresnovala, ve stredu mam prijit na odbery a daji mi prukazku.
Miso at ti to dobre dopadne!
holky, diky… doktor uz doufal minule ze si priroda poradi…
pani v poradne s dvojcaty a vicercaty nekomu radila spis nechat vsechny tri… tak ja nevim… ale je to asi fakt riziko… no, dam pak vedet…
Ruzo, gratuluju k prukazce ![]()
holky, musim si jit lehnout… horko je umorne!
Ahoj holky!
Už máme dnes pátek - konečně ![]()
Všem kdo jdou dnes na kontrolu držím palce ať dopadne dobře.
Jak snášíte to vedro? Já mám pocit, že jestli to fakt bude do půlky srpna jak říkají, tak to nemůžu vydržet ![]()
Ahoj holky,
konečně pátek, jsem z těch veder úplně vyřízená. Dokonce jsem se přestala dívat na předpověď počasí, abych neupadla do deprese.
Zážitek ze středečního večera - poprvé v žívotě mě v autě zastavili policajti! Dávali mi dýchnout do toho jejich přístroje, jestli nejsem pod vlivem
. Byla jsem z nich tak rozhozená, že jsem dokonce policajtovi vykládala, že opravdu nemůže očekávat, že mu nadýchám nějaký alkohol, když jsem přeci těhotná
. Docela trapas
.
Míšo - jejda 3 miminka
, tak to už je opravdu dost. Určitě ale souhlasím s Oren, že v tomto případě bych si vyžádala konzultaci ještě u někoho dalšího. Víc hlav víc ví. Ale rozhodování bude stejně jen a jen na vás…no uvidíte, třeba se to do srpna vyřeší za vás
.
Růžo - super super super ![]()
Jdu pracovat a vy nespěte a taky něco napište ![]()
Mahony to je sranda
Jak se na to tvarili? Me jeste taky nikdy nestaveli, docela se toho bojim, byla bych strasne nervozni
Jasně že zachoval profesionální chladnou tvář
. Nic jiného si ani nemůže dovolit, ale myslím, že se dodneška na služebně baví na můj účet
. A já jsem taky pěkně zmatkovala…jedu si poklidně nočním městem a najednou za mnou auto na kterém blikalo na střeše na střídačku stop a červené světlo. Chvilku jedu dál a přemýšlím, co to asi je, a když mi to konečně docvaklo, tak jsem se ještě zeptala manžela, jestli si myslí, že mám zastavit
. Prostě policejní křest.
Mah
P.S. Právě jsem si uvědomila, že už mám čtvrtinu těhotenství za sebou
. Uááááááá..co mám dělat???? ![]()
Ahoj holky.
Mam po kontrole, videla jsem,jaxe mimisek hejbe, normalne byla videt hlavicka, telicko, rucicky, nozicky… a on se furt tak mele, ja nechapu, ze to necitim???
![]()
Dostala jsem fotku, fakt jsem sla z cekarny cela dojatá… Prej mame krasny miminko, rikal pan Dr. Vsechno je v pohode, brali mi krev na testy (toxoplazmozu jsem si musela rict-mame doma kocku) a prukazku dostanu priste (18.8.) Prej to trva tak pul hodiny (to vypisovani prukazu).
No sem rada, ze je vsechno ok, jupiiii. Ted muzu v klidu na dovcu, kolo mi dovolili, prej je to bez problemu.
Jo a ma 26mm… kdo to tu ma 5cm????
![]()
Kačko můžu mít dotaz absolutně mimo? Když děláš u těch hasičů, nevíš jaká je minimální šířka přístupové komunikace ke 2 rodinným domkům z hlediska požárního zásahu? Jestli je to mimo tvůj obor působnosti, tak se na to vykašli…ale stejně díky!
Mahony, dnes opět ukecaná
. Doufám, že tu nebudu konverzovat sama se sebou ![]()
Ahoj Mahony,
Já osobně to nevím a kolegové co by to mohli vědět tu zrovna nejsou. Zeptám se v pondělí (když tak mi to připomeň
).
Mah … jasne ze nebudes konverzovat sama se sebou, i kdyz ja musim obcas odbihat k praci…
![]()
mahony, uplne te vidim
ja se taky bojim, nikdy me nestaveli…
a co bys mela delat? prezit i ty zbyvajici tri ctvrtiny! ![]()
holky, ja jsem tak rada ze jsem doma, je tam hrozne horko!
a vcera mi bylo pekne blbe!
jo a diky vsem za podporu… uvidime jestli si to priroda zaridi, ale asi by jsme sli na redukci, tri je vazne moc! a pak uz proste nesmime premyslet, co kdyby, kdyby…