Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
26.7.06 08:53

Ahoj holky,

tak dvojčátka jsou prostě úžasný :D . Zuziko , pak se nám musíš s oběma v šátku vyfotit!

Včerejší poznatek ze sprchy - asi už mi leze bříško 8O . Pokoušela jsem se ho zatáhnout, ale vždycky mě tam tak strašně píchlo, že jsem toho rychle nechala. Neználek už se holt nenechá utiskovat. Asi se pomalu začnu shánět po nějakém „volnějším“ oblečení. Mám tušení, že až nastane doba na džíny, že se do nich ASI nevejdu :lol:

Dneska musím bezpodmínečně žehlit. Manžel ráno zjistil, že veškeré kraťasy, které mu jsou, jsou špinavé a z těch čistých přes zimu „vyrostl“. Navíc nemá jediné slušné (rozumněj do práce :wink: ) čisté tričko a na ramínku mu visí poslední čistá košile 8O . Vzal čistou košili ke špinavým kraťasům a nenápadně naznačil, že na žehlení teda rozhodně čas nemá :D (uznávám, že opravdu nemá, tak se musím dneska „pochlapit“).

Krásný den všem

Mahony + Neználek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.7.06 09:09

Ahoj holky, preji vsem krasny den, vypada to ze zase hodne teply :roll: :twisted:

Tak my zatim pro mimco nemame vubec nic, doufam ze mame jeste dost casu, taky budu muset zajet domu na Slovensko a tam uz je deti hodne, tak snad si neco vyberu :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.7.06 09:33

Liliku ty jsi slovenka??? Jinak já nemám taky nic :wink: . Času dost (to říkám vždy a pak vše honím na poslední chvíli :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
26.7.06 09:46

Ahoj holky,
všechny vás zdravím. Dneska jste se nějak rozepsaly :D

Mahony já už nezatáhnu bříško pěkně dlouho, minimálně dva týdny. Už jsem si musela pořídit volnější sukni. A až se začne ochlazovat tak budu muset bezpodmínečně na nákupy.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.7.06 09:49

Holky neblázněte, ono je fakt času dost :P :D
Mahony , s tím žehlením ti rozumím :wink: :P , právě jsem dožehlila dva koše plné prádla, na které jsem se chystala nevím jak dlouho (a to nemluvím o tom, že je zase koš se špinavým prádlem docela plný :evil: a mě se do toho fakt nechce). Ale je to za trest, ať už ty vedra skončí (i když dle předpovědi mám pocit, že si z nás někdo střílí :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.06 09:50

Ahojky,
tak s mým bříškem je to tak,že někdy je úplně plochý a někdy mi zase přijde,že vyloženě „vyskočí“ 8O .Ale už se těšim,až si pořídim něco těhu :wink: .
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.7.06 10:00

Tak s bříškem jsem na tom jako MaK :P Někdy vypadám netěhu a někdy mám bříško jako ve čtvrtém měsíci :wink: :P Ale zjistila jsem, že v pase už jsem se nějak rozšířila :wink: (ač to třeba nevypadá na vystouplé bříško, spíš tak proporcionálně do všech stran :wink: :P ) Nosím většinou kraťasy nebo kalhoty bokovky, tak to nebylo poznat, ale teď jsem si nedávno oblíkla společenské kalhoty, které mají vyšší pas a vždycky mi byly trošku volnější. No a teď mi fakt volnější nejsou :P . Myslím, že jsem je měla naposledy a zase možná někdy za rok… (tedy doufám :wink: :P )… nebo aspoň za dva :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
26.7.06 10:03

Mahony a ještě něco. Konečně jsem si vzpoměla na tu příjezdovou cestu jak se ptala. Omlouvám se že tak pozdě. Takže musí být minimálně 3 m široká a musí být do vzdálenosti minimálně 20 m od domu.

Měj se hezky.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.7.06 10:15

Ahoj holky maminy, nesměle se k vám hlásím neb k vám patřím, tak aby armáda rostla. :o)
Tyto stránky sleduji už nějakých … no asi 4 roky?, protože mám doma 3letou princeznu (vlastně ne princeznu, ale klokánka, jak říká ona) a teď po jednom nevydařeném těhu se konečně všichni moc těšíme na další. Termín mám vypočítaný na 2.2.2007, ale mě je jasný, že to bude až 8.2., ehm.:o) Taky si myslím, že to bude kluk, netuším proč a bylo by mi to jedno, jen si to tak prostě myslím. ;o)
A co se týče vašeho tématu o bříškách, tak musím říct, ze já tedy nemůžu zatáhnout bříško od té chvíle co „k tomu“ došlo. Začala jsem kynout „tou“ vteřinou ;o).
Pěkný horký den

PS: to jsem zvědavá, jestli mi vyšly ty metříky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.7.06 10:38

Teda dneska to tu žije 8O , to je super. Aspoň mám v práci nějaké rozptýlení :D .

MaK - tak co, jdeš na tu sociálku nebo se budeš věnovat příjemnějším činnostem? :lol: . Já být tebou tak neváhám…a jdu třeba na koupaliště :lol:

Kačko - díky moc, jsi zlatá.

Zuziko - tak já jsem na tom úplně stejně jako ty PŘED vyžehlením koše prádla. Koš se špinavým je opět plný a nejde dovřít…dnešní program je jasný :?

Kuli - hurá další těhulka. A nehlaš se nesměla, ale pěkně nahlas, vždyť už jsi ve 2. trimestru :D

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
26.7.06 10:48

Ahoj holky,

zdravím Kuli a přeji hodně pohodové těhoteství..... zkušené maminy se nám hodí do týmu!!!

A ke všem ostatním. Po dnešní ranní prohlídce se konečně a oficiálně mohu hlásit k plnoprávně platným těhu - mám průkazku!!!
Náležitě a pyšně jsem si ji odneska a uložila na speciálně vyhraněné místo v kabelce. Tak konečně :oops:

No a k miminkům. Všechno se zdá je v pořádku. Byl se mnou na UTZ i manžel, takže konečně ty své dva droběčky také viděl. Bylo to dojemné. Oba tam řádily jak černá ruka - Dr. je ani nemohla pořádně vyfotit a změřit!!
No ale nakonec se povedlo - obě dvě jsou skoro stejně veliká a včetně nožiček mají jíce jak 5 cm.
No nedivím se, že je mi tak pořád špatně - když už tam takhle rejděj!!
Příští týden jdeme k Apolináři do Prahy na pořádné vyšetření, prý tam mají pořádný UTZ a udělají mi asi rovnou i screening a možná už genetické testy. No Dr. je přešťasatná… možná víc jak já… zářila jak sluníčko!! Prý miluje dvojčata a ve svých těhulkách jsem jediná… takže si mne náležitě bude hýčkat.
NO a aby nic nezanedbala… radši mne poslala k Apolináři. Zde mi také doporučila porod, že s dvojčaty jsou na tom vybaveni nejlépe a mají tu popordní péči, kdyby se narodili moc brzy

Jo a nakonec k debatě bříškách - já ho tedy mám a už ho pomalu nezapřu. Nijak jej netsahuji, aby měly maličký hodně místa a já pohodu. Dneska mám veliký meeting u klienta a vzala jsem si takové slušné, přiléhavé šaty. Protože ještě nikdo z klientů neví že jsem těhu… budu muset nést šanon, protože jinak vypadám jak kdybych měla pneumatiku!!! :D :D hahahaháá

• Citovat
  • Upravit
328
26.7.06 10:50

Ahoj holky, tady troska. :)
Pořád stejný, zvracím a motám se, ale už si na to začínám zvykat. Naštěstí nehubnu, teda aspoň myslím (nemáme váhu).
Břicho mám taky někdy placatý a někdy nafouklý. :)
Ještě k jménům (sice to bylo asi o dvě stránky dřív, ale neva, žejo?): kluk Josífek a holčičku ještě nevíme, čas od času pořádáme hitparádu. :)

Mějte se všechny moc hezky a já si jdu zase lehnout.

Pa Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.7.06 11:55

Tak clovek si na chvilku odskoci a tady takovych prispevku. To je super.

Vitam novou tehulinku :! :wink: :wink:

Mahony - jo, jsem ze Slovenska. Proc? Bohuzel cela ma rodina je dost daleko, ale co nadelam :wink: 8)

A brisko- tak od vecera se mi zda ze mi narostlo nejak uplne najednou, zatim volnejsi letni veco na sebe dostanu, ale jestli se ochladi tak nebudu mit nic…asi budu muset na nakup, ale az se ochladi 8) :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.7.06 11:56

Vítám novou těhulku Kuli :P
Oren , to je super že je vše Ok, já už nemůžu zítřka dospat :wink: :P S tím Apolinářem musíš potom poreferovat. My jsme s manželem taky hned uvažovali, že bych případně rodila tam, ale teď jsem pročítala nějaké recenze a jsem z toho trošku na rozpacích :? Mám to sice nějakých 60 km do Prahy, ale přece jenom člověk má strach, že u nás nebude takové vybavení (navíc ať se rozhodnu pro cokoli, někam dojet musím min. 15-20km). Ale ty taky bydlíš někde za Mladou Boleslaví, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.7.06 11:58

Liliku , já myslím, že Mahony (a mě taky :oops: ) zmátlo, že píšeš česky :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie