Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
31.7.06 18:28

Ahojda,
tak mám po kontrole,zatím vše ok,tak doufám,že i zůstane :wink: .
Cestou od doktorky jsme se stevili u mamči,pozvaly se na oběd a vrátily se před chvílí.

Oren,já jsem si dneska koupila letní sukýnku na gumu,ve všem úzkým jsem totiž pěkně narvaná :roll:

Hano,my jsme zase o víkendu koukali na video,na kterém měla Týnka asi 8 měsíců.A byl to takovej malinkej vykulenej prďolka :lol: ,říkala jsem si,že snad není možný,že tatáž slečna sedí vedle na gauči 8O .

Lucci,pěkně jste si užili :wink: .Ty seš teda sportovkyně,já najet tolik km,tak se někde skácim a bude po mě,i netěhotná :o

Zatím končím,musím jit uklidit koupelnu :roll: :roll:

Mějte seeee!!
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
31.7.06 21:33

Zdravím, všechny nové i staronové těhulky, jsme doma jen naskok, užíváme prázdnin a konečně i těhu, je mi tak lehce…ale už mě všechno škrtí…musím se poohlédnout po zásobě těhu oblečení…už asi nebude in, ale to přežiju…Vedra jsou k nepřežití, hlavně ve městě…jinka kontrola až 14.8. jím hodně ovoce a nyní vařím meruňkovu marmošku, krásně nám provoněla náš pidibyteček…Držím palce všem a těším se na nové zprávy! Nane 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.7.06 22:07

Ahoj! :-) Tak vidim, ze galerka se rozjela, to je super. Holky, nestydte se a soupnete se tam :-D At se trosku zname, ne? (A at si nepripadam jak expert, ze tam hned hodim svou fotku v podprsence) :lol:
Musim se pochlubit, dnes jsem byla na podrobnem ultrazvuku a odberech. Poprve jsem videla miminko. Byla jsem (a jeste jsem) uplne nadsena. Broucek se tam nadhazoval, maval ruckama… ale to vy uz znate, jen ja to videla poprve. Mam velkou radost :-) Dala jsem do galerky nejhezci fotecku. :-D

Zuzi , neboj, ty tydny ti utecou rychle, ani se nenadas, dyt ty uz mas taky skoro 10 - super! Co unava?

MaK , uple veci stejne brisku moc nesvedci, tak nahod nejake volne letni satky. :-) Super, ze je mimi v poradku. Kdy jdes na dalsi kontrolu?

Matesso , hej, zas tak mlada nejsi, to my jsme tu starenky (mluvim za sebe) :-D Fakt mlada bys byla, kdyby ti bylo 16-17 ;-) Nizky tlak je potvora, taky me to trapilo, ale uz je to mnohem lepsi, asi si telo zvyka.

Kacko , tak rikas, ze se ma ochladit? No ja doufam!!! At nejedu z horka do vetsiho horka. Ja se vzdycky tesim, jak je v CR krasne pocasi, a ze uziju obcas i svetr. :-)

Lucci , takze jste to vydrzeli a nikomu nerekli? To vas fakt obdivuju. Nikdo se ti ale nemuze divit, zes byla unavena, jestli jste delali takove streky… pane jo, 80km. Doufam, ze aspon po rovine. Teda ja byt tebou tak to rodicum asi reknu driv nez v praci, bylo by docela divne, kdyby se to dozvedeli od nekoho jineho, ne? Ale vsak ty to zvladnes.

Hanno , teda nechapu „nadseni“ tvych tchanovcu… to je sila. To radsi at nerika tchan nic… ale tys stejne nejake nadseni necekala, ze? Stejne je to smutne. Ale aspon ze se tchyne nabidla na hlidani a vy si s manzelem budete moc vyrazit na romantickou dovolenou ;-)
Snad uz te ta unava brzo prejde, mozna jak pominou ty horka.

Majdo , huraaaa, ze uz nezvracis!!! :-D Chudinko, ty sis fakt uzila. Ted uz bude lip! :-)

Kuli , super, budem porovnavat vypouklost brisek ;-) sup fotecku do galerky!

Zdravim Oren, Nane, Misu, Ruzu, Zlatu, Lilika, Rytu, Milu, Mahony, Stiku, Lukasku, Zoonu, Jahudku, a Dendulku . Snad jsem na nikoho nezapomnela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.8.06 09:18

Ahojky vsem.
Vcera vecer mi bylo blbe od zaludku, dneska rano taky… chjo chjo… :( Ted sem si dala housku a je to lepsi, tak uvidime.
Volala jsem pro vysledky krve, tak mam krevni obraz v poradku, pohlavni choroby nemam :D skupinu mam AB Rh+. Nevite nekdo jak je to s tema Rh faktorama??? Kdyz maji oba rodice Rh- tak je to spatny??? Nebo oba RH+? 8O
Jo a jak mate veliky mimisky??? My meli 9+5tt jen 26mm, neni to malo??? :cry:
Zanet … nasim jsme to chteli rict vcera, ale mama nebyla doma, v praci vcera nebyla prilezitost, tak snad dnes. Jinak nasi se to z moji prace dozvedet nemohou, nemaji zadny spojeni ke me do kanclu.
Resite uz nekdo vybavicku, kocarek a tak?? Ja si nejak rikam, ze je dost casu az v rijnu (po svatbe). A hlavne doufam, ze kocarek a spoustu oblecku zdědíme po jedny kamarádce… :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.8.06 09:50

Ahoj holky,
tak počasí dnes vypadá jakžtakž přátelsky,uvidíme,jestli to vydrží.

Žanet,kdy se chystáš do ČR?Jak často sem vlastně jezdíš(lítáš)?
Příští kontrolu mám 28.8.,ale 7.8.jdu na UZV,to je pro mě tak nějak stěžejní,moje dr. mi toho na KO totiž nikdy moc nepoví :roll:

Luci,jak je to s faktorama nevim,já mám A+,na manželův se mě nikdy nikdo neptal,jen mi řekli,že co se týče protilátek,je to ok 8O .Tak fakt nevim.
Jo,a co se týče výbavičky,něco mám po Týnce,něco budu kupovat,ale zatím nevím,kdy :wink: .
Jediný,co vim,že po kočárku se začnu pomaličku poohlížet koncem léta,aby to nedopadlo jako posledně :arrow: 28.9.jsme ho koupili a 30.9.jsme už měli miminko :oops: .Ale kočárek jsem teda záměrně na poslední chvíli nenechala,jen jsem se prostě nemohla rozhodnout :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
1.8.06 09:51

Ahoj Žanet,
fakt už je to počasí trošku lepší. V noci pršelo a dnes je pod mrakem a asi 25 stupňů. Na svetr to ještě není :lol: , ale oproti předešlým teplotám paráda.

Všechny ostatní taky zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
1.8.06 09:56

Ahojky,
jdu vás po dlouhé době pozdravit, ale poctivě vás čtu :wink: Většinou vegetim v Březnu…

LUCCI, 26mm je normál a tomu týdnu odpovídá, mě včera naměřili 27mm, milimetr sem milimetr tam, hlavně že mimčo roste :D

Jinak blbě mi není, jen občas :roll:
Dneska má kontrolu MISA, že? Tak držím palec…

Pěkný zbytek dne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
1.8.06 10:18

Krásné úterý holky, jsem ráda, že se nám miminka tak krásně vyvýjejí - jen tak dál :D Já jdu dneska taky na kontrolu, tak se moc těším, že mimíska uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.8.06 11:21

Ahoj holky, vsechny zdravim, konecne se trosicku ochladilo :wink: :P

Lucci- co ja vim, tak kdyz jsou faktory stejne tak to zadny problem neni. Problem muze byt kdyz matka ma faktor - a otec +, to kdyz dite ma skupinu po tatovi tak muze vytvazet protilatky, ale nemusi :wink: . U nas to tak je, tak snad to bude o.k. :wink:

Vybavicku chci zacit nakupovat az po UZ ve 20.tydnu. Takze zatim jenom obcas na neco koukam na internetu. :)

Holky, co mate dneska kontrolu, drzim palce a dejte vedet :! :! :! :wink:

Zatim nemam zadnou fotku, tak se pokusim nekde neco sehnat a pridat. Ale aby jste se nelekly :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.8.06 11:33

Ahoj holky, dneska je to s tim bolehlavem lepsi(zatim). Babicka-budouci prababicka se o me hrozne stara:o) Pry si i tu jednu kavu denne muzu doprat,kdyz mam nizky tlak. Pochazime z vesnice,tak jsem ted stredem pozornosti :? Navic jsem ted „reditelskej fracek“ :D ,protoze otec se stal reditelem ZS,tak se o me povida snad uplne vsude. Kazdej mi misto do oci kouka na bricho :? A to uz se taky zacina pekne nafukovat a zakulacovat se. Co pohlavi miminka? Nechate si to rict? Mamka mi to zakazala:o) Pry je to, jako kdybych si pak do porodnice jela jak s nakupni taskou do obchodu.Je to pry nejhezci prekvapeni v zivote. „Ale beda,jak to nebude kluk!“ :D
Tak zatim ahojte,musim jeste dodelat obed :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.8.06 12:08

ahoj holky, tak se hlasim z kontroly…
jsou tam furt tri, takze asi redukce a pak tyden v nemocnici…
Lucci, ja mam dneska 9+1 a dve meli 22 mm a jedno 23 mm, ale kdyz je tam jenom jedno, tak nevim jak to je…
ja si pohlavi asi rict necham, nevim jak je na tom manzel, ale ja jsem zvedava…
tak vsem drzim pesti! a hlavne zdravicko a deticky at rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.8.06 12:31

Míšo,takže jste definitivně rozhodnutí pro redukci?Tak ať to máte brzo za sebou.

Matesso,my se necháme překvapit.Máme na to přesně ten názor,že je to největší překvapení v životě,tak to vydržíme.Ale musím se přiznat,že v prvním těhu jsem měla nutkání to odtajnit :wink: .Nejvíc mě dralo,když se dr.ptala:„chcete znát pohlaví?“,že ONA to ví a my(JÁ),ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.8.06 12:50

no, jeste jsme to probirali s tim doktorem a rikal ze je tam riziko asi 3% ale ze kdyby se tri narodily predcasne, tak to je urcite vic…
ted to vyzni asi divne, ale nejak si to nechci pripustit, ze to jedno (uz vlastne mimco) dame pryc… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
1.8.06 13:44

Míšo držím palečky, ať se rozhodnete tak nebo tak aby to dobře dopadlo.

Už jsme s manželem taky debatovali o tom, jestli si necháme říct pohlaví a dospěli jsme k závěru že pravděpodobně ne. Že si to necháme jako překvapení.

Vybavičku ještě nenapukuji, ale už jse si říkala, že bych tak v září nebo nejpozději říjnu měla začít. Ať je to postupně a ne pak všechno naráz.

Mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.8.06 13:57

Tak vidim, ze zatim vetsina z nas chce byt prekvapena a tajemna (pro okoli). MATESSO, mamka ma pravdu, ja jsem se rozhodla, ze si pohlavi rict nenecham. Zatim vsechno ukazuje spis na kluka, tak budu az do konce doufat v zazrak, aby to byla holka :-)

LUCCI - pokud mas RH pozitivni, tak je to v pohode. Moje mimi melo vcera skoro 8cm, ale oni ted na zacatku rostou desne rychle, takze se neboj, urcite to tve roste predpisove.
Nejakou vybavicku uz mam (pro kluka) od kamaradky, ale nakupovat neco dalsiho se mi jeste nechce. Je cas :-)

MAK - do CR letime presne za tyden. Doted jsme litali 3-4× za rok, ale to se ted zmeni. Priste poletime az nekdy pristi rok v lete.

KACKO - hura, tak uz se tesim na to prijemne chladne pocasko :-)

DENDULKO - to je fajn, ze se obcas stavis, ty nase nevernice :-) Hezky ti to ubiha a miminko krasne roste :-)

JAHUDKO - jak dopadla kontrola?

LILIKU - neboj, tady te nikdo kritizovat nebude, fotku do galerky urcite dej. A vy HOLKY ostatni taky!!! Zadne vymluvy :-)

MATESSO - ja jsem taky puvodne z vesnice, takze si dovedu predstavit, co se tam deje. Ale kasli na ne, at se kouknou, muzou ti jenom zavidet :-)

MISO - tak jste se rozhodli pro redukci. At to dobre dopadne a hlavne pak niceho nelituj, ano? Drzim pesti!

Krasny den, mamulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital