Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
29.7.06 17:33

Ahoj holky, tak vas zase zdravim. Bohuzel porad nemam zadnou odpoved na galerku, uz me to stve :? Snad se pristi tyden dockame :-)

Jahudko , jen se pekne flakej, ja jsem vcera taky proflakala den, nekdy proste neni energie ani chut, ze? A kdo by se v tech vedrech dobrovolne hrnul do prace? :roll: :-D

Mahony , to je super s tim „tematickym“ snem. To by me zajimalo, jakou barvu kocarku jste chteli… :-) Jestli holcici nebo spis pro kluka.

MaK , tak podle tvych zkusenosti zacnu tasku do porodnice chystat co nejdriv :-D Jak se ma Kristynka, uz ji ty pupinky zmizely?

Miso , ty si veris… ze bys fakt vydrzela do brezna? ;-) Ale preju ti to! Teda ale manzel vymyslel super dar k vyroci. Takove lehatko bych si taky dala libit :-)

Zuzi , asi byste se meli jet podivat jeste do nejake jine porodnice, pro porovnani. Je mozne, ze ten Apolinar na tom stejne bude lip. Porodnice je bohuzel jako nemocnice, takze od toho nesmis moc cekat.

Matesso , moc te tu vitam, gratuluju k mimiskovi. Jeste mi pro seznamek napis, odkud jsi a kolik ti je, pripadne, kdy mas dalsi prohlidku, ano? A chystej si fotecku, za chvili budeme mit urcite vlastni galerii. Doufam. :-)

Holky, mam skoro 2kg navic!!! :roll: Rekla bych za posledni tyden. To bude Danny koukat, az se vrati, ze se mu pekne zakulacuju :-) :oops:

Krasny vikend :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
30.7.06 13:40

Ahoj,

byli jsme týden na dovolené - fotogalerii vám Zdeněk založil, najdete ji ve fotogalerii v diskusích.

• Citovat
  • Upravit
1614
30.7.06 13:49

Missorko,prosím prosím nevíš můžu vynechat utrogestan????nejsem doma a jsem těhu po IVF 17den.nechce se mi kvůli tomu vracet domů.......nikde nikdo koho bych se zeptala.A sklon k potratům nemám,po dvou těhu.....vždy jsem měla sliznici a vše OK.

Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
30.7.06 14:02

Fakt nemám tucha - co zavolat dr.?

• Citovat
  • Upravit
6847
30.7.06 14:37

Missorko , diky za super novinu, jsme moc rady! :-D

Holky, sup s obrazkama do galerky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
30.7.06 16:26

Ahoj Zanet , jen se pěkně zakulacuj, vždyť už máš nárok :wink: docela ti závidím těch 13+1 :oops: - už chci mít těch 12 týdnů za sebou :oops:
Do galérky jsem přispěla :P , tak ostatní holky honem se přidejte :wink: :P
Zase na mě padly nevolnosti, takže jsem celý víkend k ničemu :? Jdu se uložit do postýlky :wink:
Přeji všem krásný zbytek víkendu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.06 20:19

Ahoj holky,
tak jsme zpátky z víkendu :) .Švagrová slavila narozeniny,takže jsme grilovali a koupali se celý víkend u nich v bazénu.Bylo to supeer.

Zítra jdu do poradny,i s Týnkou,jsem na to celá natěšená :wink: .

Kuli-jmenuje se to molusca.Je to něco jako bradavičky,je to známka snížené imunity kůže,my už jsme to měli podruhé.A jediný způsob odstranění je právě vyškrábnutí :? .Koupat se může(naštěstí),jak se to odstraní,je to prostě pryč,zůstanou po tom pidi stroupky,které brzo zmizí.Dr. nám nedoporučila veřejné koupaliště,tak se mu vyhýbáme,ale je to spíš tak,že si to může přinést skoro odkudkoliv,i z písku a tak.Některé děti prostě mají tu imunitu ok,a jiné zase chytnou,co se dá,ach jo :? .
Zítra půjdu vyzvednout homeopatika a dáváme jí i vitamíny,aby se nám trochu obrnila a doufám,že to měla naposled :roll:

Matessa,jasně,že se můžeš přidat,moc ti gratuluju a přeju těhu plné pohody :wink: .Máš stejný termín jako já,tak uvidíme,kdo bude první :lol:

Zuziko,co se vám konkrétně u Apolináře nezdálo?
Tak uvidíte,můžete si vybírat,tak snad najdete porodnici,která vás „chytí za srdce“ :wink:

Žanet,no,já už jsem poučená a taky budu balit dřív :lol: .
Mě můj synovec včera povídal:„teda teto,myslim,že už to začíná být vidět 8O ".
A já na: to“No,to ani ne,já jsem takhle vyžraná"
Jestli mám nějaké kilčo navíc ani nevím,musím se zvážit,ale ten pupek je někdy fakt děsnej,asi opustím uplý věci :oops:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.06 21:18

Ahoj holciny, dneska mam desnej den,od rana chodim s mokrym hadrem na hlave.Mam odjakziva nizky tlak a vzdycky mi pomohlo kafe,ted ho radeji nepiju,tak musim trpet.

Zanet: Bydlim kousek od Sumperka a jsem fakt hodne mlada(v rijnu mi bude 21 :oops: ). Ale na mimco se strasne moc tesime,uz ho chci mit u sebe a mazlit se s nim:o) Ale to asi kazda mamca,ze?A na prohlidku jdu az pristi utery.

MaK: Tak to je hezky-ten stejnej termin,tak uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
31.7.06 07:00

Ahoj holky!

Taky vítám všechny nové. Asi si budu muset vytisknout seznam, mám v nás docela chaos.
Jak vás dočítám za celý víkend, tak přemýšlím, kde se vlastně vyplnila ta předpověď o ochlazení. U nás pršelo v sobotu večer asi hodinu a včera odpoledne 10 minut. Jinak bylo snad ještě hůř než předtím. Hrozně dusno.
V sobotu jsme byli u manželových rodičů na zahradě, zvládla jsem jedině sedět ve stínu a pokud možno se moc nehýbat. Ale spali jsme tam a to bylo dobré, protože se tam v noci přece víc ochladilo než v paneláku.
A včera jsme s manželem dělali trošku úpravy v bytě, tak jsem natírala poličky a skoro ze mě tekl pot. No hrůza.
Ale hlásí ochlazení, tak třeba to tentokrát vyjde.

Teda já jsem po ránu nějaká ukecaná.
Přeji všem krásný týden.
 Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.06 08:41

Ahoj holky.
Tak jsem po cyklisticke dovolene… Bylo to docela zajimavy, mimi zatim tajime, takze sem nejak nemohla vysvetlit svoji unavu. :oops: Jeden den jsme omylem najeli skoro 80km, byla jsem dost vycerpana, ale bolely me jen nohy a kolena, pupik vubec, tak doufam, ze je mimisek v pohode, co myslite? :oops: Ale jinak to byl fajn tyden, zadny stresy a tak. :)
Nejak jsem vas poradne nestihla docist, mame tu dve nove tehulky, co?? Tak vas pekne vitam a at je vsechno v pohode. :)
Taky mame galerku, uz sem do ni koukala, musim pridat toho naseho cvrcka, jen co ho doma naskenuju.
Jmena zatim moc neresime, ale libi se nam Adelka. Vic resime, jak a hlavne kdy to rict rodicum, nejak porad neni prilezitost. :oops: A taky to chci tento tyden oznamit v praci.
Na kontrole jsem byla v patek, brali jen 5 zkumavek krve, dneska zavolam o vysledky. Dasli KO 18.8. a to dostanu pukazku-konecne… :)
Dekuju za pochvaleni saticek, v nich jsem opravdu ja, a brisko si uz drzet nebudu, slibuju. :D Vcera nam odrekla cukrarka vysluzky, tak shanim nekoho novyho. Nemate tip?
Tak se zatim mejte, ja jdu neco delat. :wink:
 Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
31.7.06 11:23

Ahoj všem,
tak se po dlouhé době zase hlásím. Minulý týden jsem byla v práci a večer mi bylo pokaždé tak blbě, že jsem Richarda vyhnala s Haničkou ven a ani jsem nezapínala PC a jen jsem spala. Tento týden jsem zase doma tak mi snad bude konečně lépe a budu mít více času. O víkendu jsme byli u manželovo rodičů oznámit narození dalšího miminka a přijali to docela laxně :( Jak nakonec poznamenal tchán: „Já jsem vnímal tak to první nebo druhé (škoda že nebyly naše :cry: ), o těch dalších ani moc nevím!“ Tak to proběhlo asi v tomto duchu, ale máme to za sebou! Ale tchýně nakonec poznamenala, že by si na podzim vzala Haničku na týden na prázdniny, ať si můžu odpočinout! Tak to je zase paráda, počítáme že tak v říjnu si vyrazíme sami dva někam do tepla!
Jinak jsme minulý týden oslavili Haniččiných 1,5 roku! To tak strašně uteklo, seděli jsme s Richardem nad fotkami a nechtěli uvěřit tomu, že to byl před rokem takový malý brouček! No však budeme mít za rok v náruči zrovna takového!!!
Končím, honem do postele. Hanička usnula a tak toho musím taky využít! Ještě nakouknout do galerky a večer snad přidám taky nějaké foto!
Mějte se všechny moc pěkně a pohlaďte bříška!
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
31.7.06 11:24

Ahoj holky a kulíškové!

Už mám asi tak pět dní bez zvracení, jupííí! :D Tak teď už jenom ten nízkej tlak - jak psala Matessa (ahoj ahoj!), mokrej hadr na hlavu. Ale musím pravidelně do vodorovné polohy. Už aby se taky ochladilo a vystydly paneláky, že? :)

Já jdu k doktorce zítra a taky dostanu řidičák na břicho, už se těším.

Ale úplně nejvíc se těším, až mi bude dobře, budu provozuschopná a půjdu se někde vykoupat. Nebo aspoň omočit.

Zatím pa a mějte se co nejlíp!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
31.7.06 11:48

Ahoj holky po parném víkendu!!
Galerka je super. Už jsem vám tam uložila ty mé medvědy!!
Jinak horko snad tento týden poleví a bude nám všem líp - konečně.

Musím také ohlásit celý víkend bez nějakých výraznějších odchylek od normálu. Bylo mi celkem dobře, žádné zvracení :D :D , jen to horko a tlak!!
Ale jinak se zdá, že postupuji do období, kde mi už bude únosně dobře 8O

Dneska jsem ráno natáhla sukni a teď toho lituji… jsem v ní nějak nacpaná!!! Asi ji mám naposledy!!! Pápá sukínko zase za rok!!

Holky mějte se a nezapomeňte na uložení mimísek do galerky!!!

• Citovat
  • Upravit
938
31.7.06 12:22

ahoj holky, vsechny zdravim po vikendu a jdu omrknout fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
31.7.06 15:59

AHoj holky bříškatý!
Předem všechny zdravím, co se týče počasí, radši se už nevyjadřuju, pče v pátek jsem navzdory tomu, co jsem hlásala, pěkně zmokla a v sobotu ani nekáplo a bylo nedychatelno, … . Takže doufejme … ;o)

Galerie = JUPÍÍÍ, krásný Šmouhy, taky se pokusím přispět tou svou. ;o)

Žanet, těší mě tvé viditelné bříško, já mám taky takový a říkala jsem si, jestli to přeci jen není ještě brzy (proootooožee, v jedný knížce jsem na jednom obrázku viděla fotku holky a ta vypadala jako oteklá niť a to naše bříško měla až někdy ke konci druhýho trimestu, cccc, heeerečka) a koukám, že není, hurá. :o)))

A ještě ta knížka. Mám vám už z „minula ;o)“ takovou pěknou knížečku, jmenuje se: Zázračná cesta na svět, autor Rainer Jonas, nakladatelství Slovart a je to kniha ve který moc hezky, dojemně a citlivě popisují vývoj mimíska od vzniku až k porodu a hlavně je to doplněný nááádhernýma fotkama přímo z bříška. Opravdu jedinečný.

Tak a už musím běžet,

opatrujte se, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí