Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
28.7.06 09:03

Ahoj, holky dneska žádný žehlení! Má být 36 ve stínu, 40 v panelákách, 60 v autech a večer se prý mnoha lidem může udělat špatně, pče se bude měnt elektromagnetické? pole! Radši to nechte - nechme ;o) na zítra, to má pršet. Fakt, psali to na netu. :o)
Jdem na koupálko, radši 36 ve stínu, než 40 v paneláku.
 pa

PS: informace některé mám z jedný fákt moc hezký knížky, jenže teď nevím přesný název, pče ji mám v práci, tak až tam budu, tak doporučím. Mějte se a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.7.06 09:08

Jo a ještě, Mak, co to bylo za děsné pupínky? A co jí s tím proboha že dělali? A co teď, může do vody? Chudinka malá, posíláme pofoukání. Fúúúúúúúúúú ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.7.06 09:28

Ahoj holky,

tak mě dneska nečeká žádné koupálko, jen kancelář :cry: . O víkendu si to vynahradím, i když na koupání to moc nevidím…přeci jen ty sinice mě moc nelákají.
A mám za sebou první „tematický“ sen - vybírali jsme s manželem v německu kočárek :D , ale neměli naše barvy :D

Kuli - užijte si to na koupálku a název knížky určitě napiš. Já pořád ještě žádnou nemám 8O

MaK - já mám takové nepříjemné tušení, že mi tašku do porodnice bude balit manžel dle mých instrukcí, až se budu svíjet v kontrakcích :D . Povíme si po porodu :D

Jdu pracovat, dneska musím být superpilná!

Krásný den (a kdybych se tu už neukázala, tak i víkend) všem!

Mahony + Neználek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.7.06 09:32
Jahudka84 píše:
Ahojky holčiny,
tak jsem konečně zase tady. Jsem na neschopence a neměli jsme doma internet, tak teď konečně máme… zrovna to testuju :)
Tak co je tady nového???

Ahoj Jahůdko, Ty máš nový nick??? Koukám na metřík, krásný!!! Ať Ti to těhu rychle uteče!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.06 09:55

Zdravím všechny maminky, jsem tu nová a vidím,že už se tu všechny znáte,tak snad se ještě můžu připojit. Já mám TP 21.2.2007,je to moje první mimčo (jsem hodně mladá),tak uvítám nějaké rady a zkušenosti atd. To,že jsem těhotná jsem opravdu poznala brzy-ještě před vynecháním 1.menses.Asi to byl ten 6.smysl… Kdyz se pak 1.menstr. nedostavila,zvracela jsem od rána do večera,ale už je to dobré. Jinak jsem učebnicový příklad těhulky. Bolavá prsa, kovová pachuť v ústech, nafouklé bříško…Zatím budu končit,už jsem se rozepsala až dost. Přeji Vám pohodové těhotenství a krásná zdravá miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.7.06 10:00

Ahoj holky, vsechn vas zdravim.....dneska se vsechny uklidte nekam do stinu, at to vsechny prezijeme…ja jsem si stihla uklidit, jeste udelam neco k jidlu a potom se budu nekde valet… :wink: :oops: 8)

Zdravim novou tehulinku, to vis ze se muzes pridat :wink: 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
28.7.06 14:33

Monalisa24 : jojo mám, protože mi tamten nějak zkolaboval a nechtělo mě to vůbec přihlásit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
28.7.06 14:35

Matessa: vítej tady… to je paráda… já mám termín 22.2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.7.06 14:45

Ahoj holky, nechcete si to nektera vymenit? ja mam termin 9.1. ale ja bych radsi vodnare jako sem ja, takhle to bude kozoroh jako tatinek a babicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
28.7.06 14:59

Holky, máme taky nějakou fotogalerii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.7.06 15:40

Jsem totálně vyflusaná, v práci byl masakr. U oběda jsem se manželovi rozbrečela, ale přičítám to hormonům 8O . Děs. Ale za chvíli vypínám PC a nechci ho až do pondělka vidět. Hurááá

Matesso - ahooooj a jasně, že jsi tu vítaná :D

Jahůdko - fotogalerka ještě není, ale určitě brzo bude. Jen co se některý z adminů vrátí z dovolené

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
28.7.06 16:59

Ahoj Mahony , koukám, že to máš za 200 :P :P Jo jo hormony, na ty se teď dá svést všechno :wink: :P Ale myslím, že to je „v normě“ :wink: :P
Holky, dneska jsme se byli s manželem kouknout u Apolináře a mám z toho docela smíšené pocity :? Myslela jsem, že se vrátíme s pocitem „tady chceme rodit“ a ono nic, možná spíš naopak :? nebo něco jako „tady budeme rodit v případě problémů“. No uvidíme. Máme spoustu času si to nechat projít hlavou.
V Praze se přehnala pěkná bouřka a u nás nic :( to je k vzteku :evil: ale třeba to sem ještě „doleze“ :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.7.06 17:10

ahoj holky, hlasim se po dlouhe odmlce, musim totiz lezet na nasi nove terase na mem novem lehatku, co jsem dostala k vyroci… a je mi fajn…
holky, doufam ze jste vsechny v poradku a mimca taky!
Ruzo, my mame zlataka a chodime k postizenym detem… a fakt to pomaha!
tak se vsechny opatrujte a zase nekdy ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
28.7.06 19:40

Ahoj MISO2 , ty jsi nám „dezertovala“ :wink: :P do března, že? A jak to vypadá u tebe? Něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
29.7.06 15:07

no, mam to rozjete na vice stranach :)
protoze podle doktora to zatim je na 6.3. ale ja myslim ze dvojcata se stejne rodi driv, ne?
no, noveho zatim nic… v utery jdu na kontrolu tak uvidime jestli si to priroda zaridila sama…
a jak ty se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital