Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
24.7.06 10:57

Miso za me nastesti ted vari ten muj broucek :) Asi bych v tom vedru u toho padla :( Ale stejnak na jidlo nemam moc chut, nemam kolem sebe male sviste a tak me vareni tak netrapi…
Zanet moc to sem nepatri ale kterej z pesanu mamcu pokousal? To je mi moc lito. Bulina - ta mensi - ma canisterapeuticky zkousky, chodila jsem s ni do Motola na LDN, ted uz na to bohuzel nemam cas. A ten velkej hafak je zrazenej - lidi se boji a utika pred nima, ale hlidam si ho tak aby se nikdy nic nemohlo stat, pokud s nim jdu mezi cizi lidi ma pro jistotu vzdycky kosik

My o vikendu vybirali jmeno :)) Zatim jsme se domluvili akorat na holcicce - Klara nebo Nikola.

Satek chci taky, akorat zatim nevim jakej. Mate nekdo se satkama zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
24.7.06 11:11

Ahoj holky!
U nás to ráno vypadalo, že snad i zaprší, ale nic z toho a už zase leze sluníčko :x

Já mám štěstí, že vařím jenom o víkendu a teď jsme byli pryč, tak jsem nemusela ani to. Přes týden máme oba obědy v práci a na večeři nejsme zvyklí ani jedem teplé jídlo-naštěstí.

Ale zato se mi kupí prádlo na žehlení a v tom vedru nemám sílu si k tomu stoupnout.

O šátku taky přemýšlím, dívala jsem, se na www.sanami.wz.cz a docela se mi líbí.
Tak zatím, jdu ještě chvíli pracovat před oběděm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.7.06 14:41

Ahoj holky, tak jsem dostala tehu prukazku, nedobrovolne odevzdala 8 zkumavek krve, vsude bylo nechutne teplo…dalsi kontrolu mam 16.8, tak ted budu mit snad chvilku klid :wink: 8)
A ted musim jit neco delat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
24.7.06 14:46

Lilik - gratuluju k těhu průkazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
24.7.06 15:37

Ahoj holky,

jdu vás rychle pozdravit, celý den nakukuju, ale na psaní nemám odvahu. Kolega mi stále „čumí“ přes rameno 8O a nerada bych byla odhalena dřív, než se odhodlám to na sebe prásknout sama.
O víkendu jsem sladké tajemství prozradili u mých rodičů…a holky, táta byl úplně strašně šťastnej :oops: . Úplně zářil…mamka byla taky ráda, ale táta byl jak měsíček na hnoji. Neustále vykládal, jak jsem ten únor skvěle naplánovali, protože vnouče „bude celej já“ (táta je taky vodnář). Hihi, jestli jsou všichni vodnáři tak pohodoví lidi se skvělým smyslem pro humor jako můj otec, tak to beru. Mamka hned přemýšlela, co všechno má po nás schovaný. Hned v neděli musel táta snést z půdy prastarý kočárek a mamka začla oprašovat. Je to takový ten pérák, a jak se říká, že dneska kočárky moc nehoupou a jsou malí, tak z tohodle by dítě vystřelilo jak neřízená střela a spát tam může asi do 5 let. Víkend jsme si prostě užili :wink: .

Taky jsem vymyslela novou přezdívku pro mimčo. Tu původní odvozenou od našeho příjmení jsme zavrhli, aby další potomci nebyli předem diskriminováni :D . Vzhledem k tomu, že si pravděpodobně nenecháme říct pohlaví, tak je to Neználek . Navíc knížky o Neználkovi jsem jako malá milovala…tak uvidíme, jestli z něj bude malíček nebo malenka. Bereme obojí.

Žanet - mám o fotogalerii zažádat nebo to chceš udělat ty? Přeci jenom jsi zakladatelka :wink: . A výbavičku pěkně shraňuj, já už taky přemýšlím, kdy by mi kdo mohl co dát :wink: . A na pověry se vykašly! Já taky rozhodně nevěřím, že když budu mít kočárek doma dřív, než se mimi narodí, že se něco stane. To je prostě nelogický nesmysl odporující zdravému rozumu.

Zuziko - přiznávám, že sem chodím většinou z práce. Celý den sedím u PC, tak už se večer moc na netu neukazuju. Jenom, když není manžel večer doma, což není zas až tak řídký jev (cca 2-3× do týdne). Určitě se tu spolu někdy setkáme :wink: .

Liliku - 8 zkumavek krve???? 8O Tak snad ti něco zbylo. A gratuluju k těhu průkazce.

Oren, Zuziko, Míšo - jak se mají naše vícečetné těhulky?

A někdo tu psal o jménech, takže my a jména… :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: …naše dítě bude asi dlouho bezejmenné :roll:

Mahony a Neználek :wink:

P.S. Dneska je to román, tak snad se na mě nezlobíte, ale potřebovala jsem se vymluvit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.06 16:11

Ahojky,
my jsme se teď vrátili z Mikilandu,myslela jsem,že tu 10min. cestu snad nepřežiju.Teď se půjdem rozvalit na balkon do bazénku.

Lilik,gratuluju k průkazce.

Mahony,to jste teda měli super víkend :D

Jméno pro mimčo-to u nás asi bude drama :lol: .Tak jak jsme se pro první miminko okamžitě shodli,tak teď se nemůžeme shodnout na jednom jediném!

A výbavička-něco máme po Kristýnce,něco jsme měli půjčené,takže budem i dokupovat.Už se na to těšim.V prvním těhu jsem si pořád říkala,ještě nebudu nic kupovat,co kdyby to nedopadlo dobře :roll: ,ale teď si to vychutnám a taky to klíďo budu mít doma :wink:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
24.7.06 17:19

Žanet , to mě mrzí, že je ti zas ouvej :( ale ono to určitě skončí :wink: Já teda naštěstí nezvracím, ale teď na mě sedly nějaké bacily, tak se „válím“ doma :wink: :P
Ty šátky to chce asi určitě vidět. Švagrová jej má (ještě jsem ale nezjistila kde jej koupila) a ten šátek je taky docela hrubý. Myslím ale, že takové budou všechny protože jestli to má unést bez toho aby nějak povolovaly uzly apod. větší dítě, tak to prostě nemůže být „prostěradlo“. Jenom jsou docela rozdíly v těch cenách, na „vatanai“ to vychází až dva a půl tisíce a ceny na stránkách které uvádí Kacka2 jsou o něčem jiném (jo tyhle mi přijdou, že jsou ušité z kanafasu - viz. www.ceskykanafas.cz). Tak nevím, asi to bude chtít někam kouknout do obchodu nebo obhlídnout nějaké maminy :wink: :P
Liliku , gratuluji k průkazce. MaK , ty už ji máš taky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.7.06 17:29

ahoj holky, zase nejak nestiham…
doufam ze neco nepopletu…
Liliku, blahopreji k prukazce…
Ruzo, no s tim varenim, nastesti taky vari manzel, akorat ze on je doma, takze na obedy nechodi, takze neco musime vymyslet nebo nekam zajdem…
ja taky delam canis… to je fajn… ale je fakt ze bych z tvych pejsku asi mela respekt, ale to je proste tak zazite…
mahony, mam se docela dobre, akorat furt asi vaham… i kdyz predbezne jsme rozhodli pro tu redukci… ale je to tezke… uvidime co jeste rekne doktor… ale jedna holka z IVF diskuze si nechava vsechny tri… ale pro nas je to proste asi moc…
Zanet, ja asi necham jeste radovanky s obleckama az uvidime jak to dopadne…
na koho jsem zapomela, tak zdravim!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.06 20:38

Ahojda,manžel šel číst pohádku,tak mám chvilku a pak se půjdu naložit do vany a spát

Zuzi,já si jdu pro průkazku zítra dopoledne.A při té příležitosti se pozvem k mamce na oběd :lol: .Bude mi totiž hlídat Kristýnku,přecejen to vyplňování bude chvilku trvat a jí by to tam asi moc nebavilo.Ještě si se mnou chození po doktorech užije.

Míšo,myslim na vás,to rozhodování musí být děsný.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.7.06 10:15

Ahoj holky, jenom chci nahlásit, že jsem byla včera na ultrazvuku a vše ok - placenta vytvořena, pět prstíčků na každé ruce.

Průkazku asi dostanu v pátek. To jdu ke své dr.

Šátek - my máme Vatanai, je to sice jeden z nejdražších, vázání chce nacvičit, ale jinak je docela fajn…ale záleží na každém…chce to oblídnout terén…nebo zkusit i z druhé ruky…dá se pořídit i levněji

Jména - tentokrát je to na manželovi, Danielku jsem si pro:,–(ila já a on souhlasil, takže nyní má právo veta - jen aby nevymyslela něco příšerného…ale já mu věřím.

Jinak jména mě zajímají, tak se klidně rozepište a přežijte vedra!!! Míla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
25.7.06 10:55

Miso u toho vetsiho by byl respekt opravneny, u ty maly ne, bulici (az na par vyjimek, ty jsou ale u kazdyho plemene) lidi miluji. Co mas za pejska a kam s nim chodis?

Ja si jdu na prukazku uz zitra :) a dozvedela jsem se ze v praci je se mnou dalsi tehule:)
O dovce budem natirat postylku, tak musim zjistit jakou barvu na to muzu pouzit. Chtela bych ji bilou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.7.06 12:34

Ahoj holky,

konečne po dlhšej odmlke som znovu medzi vami. Ako sa vám darí??? Blahoželám k těhu průkazkám!!! Ja ju už mám od 1.poradne. Čo sa týka výsledkov, všetko je OK, mimi má už 9cm a mám i fotečku :-)))) Budúci t. chcem zahájit zháňanie razítok do těhu průkazky, a tiež má asi tak o 2t. čaká AFP. Tak verím, že všetko bude v poriadku. Dalšiu poradnu budem mat 16.8. Chodíte niekam cvičit??? Ja som už absolvovala míče, dnes sa chystám na „tanec rodiček“ a vo štvrtok na gravidjógu. Dceru mam na tábore, tak i toho času mám viac. I v práci nastala nejaká pohodička, tak snad to nezakríknem.

Tiež sa zapájam do diskusie k šatkám. Plánujem nosit dieta v šátku, o tom, že existuje vatanai viem, ale už neviem na ktorej diskusii sa spominal ešte iný druh šatky. Tak zkusím zistit.
MISA2: drž sa, to rozhodovanie nie je fakt jednoduché. I ked sa človek predbežne rozhodne ale stále mu to vrtá v hlave.

Mahony: pekný pracovný názov. Ja už som svoju omrvinku povýšila na Alfiho, AL(ena)FI(lip) :) už si to zaslúžil, je to už mimničlovíček :D

Lilik: v pohode, tiež som odovzdávala 8 zkúmavek krve, ale hned som utekala sa najest.. :D

Kacka2: chápem tomu hromadeniu prádla, mám doma to isté… proste je vedro

Tak vás všetky pozdravujem,píšte a ja sa snad polepším.....

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
25.7.06 12:46

Ahojky,

teď se zamračilo, tak třeba nás ochladí nějaká bouřka. Už toho vedra mám plné zuby.

O jménech jsme doma už taky mluvili a vyšlo nám asi Honza nebo Martin a Lucka nebo Tereza. Já bych osobně byla pro Honzu a terezku, ale ještě uvidíme. Vzhledem k našemu příjmení se snažíme najít krátká.

Zatím říkáme miminkovi Kleofášek :lol: . Vymyslel to manžel a vůbec nevím kde na to přišel. Včera nám nabídl švagr, že si můžeme vzít postýlku po jejich Kubíčkovi, takže do měsíce už budu mít doma taky první kousek výbavičky.

Všem blahopřeju ke kontrolám v pořádku. Já jdu až 8.8. a nějak mi topřipadá dlouho. Ale dostanu fotečku tak už se těším.

Míšo držím palečky ať to vaše rozhodování dopadne dobře.

Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
25.7.06 14:14

Ahoj holky, dneska těžce nestíhám :cry: . Makám, až se mi v mozku vaří závity :D . Aby se mi neuvařili, dovolila jsem si pětiminutovku na emiminu…za odměnu :lol: .

Zlato - sláva že jsi se ozvala :wink: . Alfiho jsem zaregistrovala, jenom jsem netušila, že to máte až takhle promakaný. A bacha, Alenka je zatím jediné jméno, na kterém jsme se s manželem shodli! Teda ale že už má Alfi 9 cm, to vážně valím oči 8O . Ty děti nám rostou jak z vody :D , jsem zvědavá kolik naměří v úterý Neználkovi.

Růžo - jestli se ti podaří zjistit tu barvu na postýlku, tak to sem prosím tě napiš. Možná nás taky bude čekat natírání.

Tak a 5 minut v trapu, jdu pokračovat v bohulibé činnosti :?

Mahony

P.S. Dneska začínám 12. týden 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
25.7.06 15:40

Mahony zatim jsem zjistila, ze jde pouzit Balakryl - ne vsechny. Nejake informace jsou na http://www.balakryl.cz/index.aspx?… - druha otazka a hned pod tim je dotaz cim natirat hracky. Ja ji chci bilou takze me bude patrani asi stacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí