Poradna duly
Jana Čurdová
Mahony,tak to je sranda
,mě stavěli naštěstí jen jedinkrát v mém řidičském životě a hned jak jsem je tam viděla,tak jsem se rozklepala
.A přesně jako ty jsem se ptala manžela:„ježiš,to mám TADY zastavit?“.Tenkrát jsem neměla rozsvíceno,bylo to asi 2 dny po změně času ![]()
Lucci,to je bezvaa,já už se na ten náš uzv taaak těšim.Jaký sis nakonec vybrala svatební šaty?
M.
Lucci - taky musím odbíhat
. Právě tu řeším celkem nudnou kanalizaci a nebaví mě to. A termín daleko, takže mě nic moc nenutí v tomhle vedru dřít. I když…tady se právě zatáhlo
.
Kačko díky moc. Zeptala bych se „naší“ požárnice, ale má zrovna dovolenou
.
Míšo - rozhodnutí je jen a jen na vás. A určitě ti nemůže nikdo mít za zlé, že se na ři děti najednou necítíš! Rozhodování je těžké, ale uvidíš, že vše dobře dopadne!
Dávám návrh do placu…vzhledem k tomu, že se začínají objevovat první fotky z ultrazvuků (Luci gratuluju), co kdybysme si nechali zřídit fotogalerii? Lucka by se nám pak mohla pochlubit i se svatebníma fotkama
. Co vy na to? Máte týden na rozmyšlenou, protože Missorka je stejně na dovolené.
Mah
mahony, diky!
my jsme taky na IVF meli fotogalerii i nas samotnych, tak souhlasim…
Já jsem pro ![]()
Míšo,je to fakt těžký.Každopádně jak to bude,tak to bude a pak už to chce neřešit ![]()
Já jsem pro ![]()
Míšo,je to fakt těžký.Každopádně,jak to bude,tak to bude a pak už to chce neřešit,jak říkáš ![]()
Fotogalerii beru, ale holky… ja proste jeste furt tajim, ze jsem tehu, rodicum to rekneme za tyden (po dovolene) a vsem ostatnim az na svatbe. Chcem se vyhnout svateb. darum na miminko. A vzhledem k tomu, ze me na svatebni serveru vypatrali kamosky… mam docela obavu se tu ukazovat.
Ale zase kdyz si ustrihnu hlavu… ![]()
Nebo vite co??? Kouknete sem, tady mam saticky a vsechno okolo svatby… (moc tam toho teda zatim nejni) ![]()
http://www.beremese.cz/album/album.php?…
Akorat o mimi se tam nemluvi… ![]()
Lucci budeš mít moc hezké šaty.
Obdivuju Tě, že jsi to ještě neřekla ani rodičům, já bych to tak dlouho nevydržela. Navíc pro naše to bude první vnouče, takže se pořád vyptávali ![]()
Ja nemela poradne jistotu, dnes jsem po UTZ a uz vim, ze je vsechno OK, takze jim to reknem ted. Driv to bylo jeste moc cerstvy, alespon jsme si na to s pritelem zvykli…
Jen se mama ptala, proc me Petr porad setri (netahej to, poloz to, ja to odnesu…)
![]()
To jste teda dobrý,Lucci,já bych asi umřela touhou to říct
.
Jo a šaty jsou moc hezký ![]()
Luci - moc hezke saticky, budes moooc hezka nevesticka
Kdy ze to bude? A kde?
U nas to rodice uz vedi, u nasich uz to bude 7.vnoucatko, u rodicu manzela by to bylo prvni, a tchan se tesi uz od zacatku, tak ho porad trochu krotim ze je jeste brzy a tak…
Holky dekuju, jsem rada, ze se vam libi, ja je mela vybrany z fotky a zadny jiny se mi zatim vic nelibily.
A uz jsou zamluveny a je klid. ![]()
Rict to nasim… mama bude desne nadsena, tak si to chci vychutnat…
Mam pro ne obalku, kde je miminko na brisku v cepicce, rucky a nozicky skrceny pod sebe a pod nim je metrik (meri cca 30cm-bez nozicek-ty jsou skrceny pod telem) a pod tim napis Mila babicko/dedecku, merim teprve 3cm, ale v unoru uz budu velke miminko a moc se na tebe tesim.
Doufam, ze to pochopi…