Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
25.7.06 21:21

Holky, už někdo žádal o tu galerku?
A kdepak se zase všechny touláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.7.06 21:23

Ruzo , mamku pokousali sousedovic psi, jeden z nich byl budto pitbull nebo nejaky krizenec a dalsi nevim. Ona ma ale ze psu hodne strach, tak to mozna vycitili, ale bohuzel jsme skoncili s mamkou na pohotovosti. Sousedi ty psi nechaly utratit, pry se to nestalo poprve. Tady v Americe je to jine, tady obcas cernosi chovaji takovehle zle psy, aby se k nim policie bala chodit. Ne ze by sousedi byli cernosi, ale pritel jejich dcery byl… Ale mas pravdu, to sem nepatri.
Libi se mi tvuj pristup, myslim, ze ty to beres hodne zodpovedne. To je dobre. U tebe se pejsci maji urcite dobre.
Jo, vybrali jste super jmena! :-) A vidim, ze nejsem sama, kdo uz ma postylku, to jsem rada :-D Tak at to natirani dobre dopadne.

Mahony , tak tys mela super vikend. To je hezke, ze vasi meli takovou radost. A tatka ma pravdu, vodnari jsou fakt pohodari (moje mamka i manzel) a hlavne vychazeji se mnou (blizenec) :twisted:
Ja teda o galerku pozadam, kdyz jsem ta zakladatelka :-D Holky z brezna uz ji maji a my furt nic, ostuda 8O Uz jdu na to!

Zuzi , uz je mi lip, ale vlastne radsi nic rikat nebudu :-) Diky za tip na kanafas web, ale ja jsem tam satky nenasla, ze bych se blbe divala?
Je fakt, ze latka musi byt pevna, ale to, co jsem videla u kamaradky (indicky z www.babysatky.cz), se mi zdalo sice pevne, ale strasne hrube. Predstava, ze na tom ma miminko oblicejik se mi vubec nelibila. Ale je mozne, ze to pranim zmekne, neco jako len. No nevim, ted si nejsem jista.

Milo , jeee, to je supr, 5 prsticku na kazde ruce :-D to je fakt krasa! Napis nam, jaky je vatanai satek, je jemny nebo hruby? Cena je hruba ;-) a zda se mi, ze nemaji moc velky vyber vzoru, ale vybrala bych si.

Zlata , ahoooj, to je fajn, ze jsi zas tu :-D Hej, ale ty mas nejakeho cvalika, ne? Fakt rikali 9cm :?: 8O Tak to uz snad musis byt tak o tyden nebo dva dal, ne? Nebo to bude obrik :lol: Pani, ty jsi vykonna, takhle cvicit, to docela zavidim. Ja uz sice nejsem tak unavena, ale energii na cviceni jeste rozhodne nemam :-)

Holky, mejte se, pripravujte si fotecky do galerky, bude tu urcite cobydup :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.7.06 21:24

Zuzi, UUUUUUZZ :-D Ale s odpovedi nepocitam tak brzo, asi az zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.06 21:32

Jojojo, beru zpět :wink: :P Jsi šikulka.
No na těch stránkách kanafasu určitě šátky nenajdeš. Oni jsou výrobci látky a znám jejich vzory, takže si myslím, že ty šátky jsou z jejich látek. A protože vím jak ten kanafas vypadá (dělají jinak ubrusy, prostírání apod. - je to pevnější bavlněná látka), odhaduji jaký bude ten šátek, ale chtělo by to u nějaké maminy vidět :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
25.7.06 21:36

Ahoj holky,

sorry, ze vam sem leziem, len tak som nakukla, kedze ja mam Februarciatko 2006, tak som bola zvedava, co som zazivala pred rokom :D

a vsimla som si, ze niektore riesite natieranie postielky - tak len chcem z vlastnej skusenosti odporucit vynikajucu farbu Design Color Premium z OBI (ich vlastna premiova znacka).
viac o nej pisem aj v tejto diskusii https://www.emimino.cz/modules.php?…
a musim povedat, ze aj teraz pri pouzivani postielky sa nam fakt osvedcila.

Opatrujte bruska a majte sa, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.06 21:37

Zanet , tak ty stránky co jsi napsala už nějakou dobu hledám :wink: :P Tenhle šátek má podle mě švagrová a ten je opravdu takový hrubší, moc si nedovedu představit nosit v tom mimi v létě, ale pravda je, že neteř ji v tom vždycky v pohodě usla a šátek má fakt ráda (i když teď už vozí spíš v kočárku, protože je už dost těžká :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
25.7.06 21:44

Ahoj holky,
tak hlásím,že mám průkazku :) .Akorát mi neřekli,že mi budou brát krev,takže jsem přišla pozdě :roll: (prostě si po třech letech nepamatuju,že se s průkazkou bere krev,s čímž asi počítali,proto mi to neřekli předem..) a musím tam jít ještě ve čtvrtek.A v pátek znova na Karlák 8O .To budu uplně vykrvená :lol:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
25.7.06 21:53

Kuk já jsem tu taky :D . Manžel na fotbale (i když teď už spíš v hospůdce) a myši mají pré :D .

Žanet - jsi žena činu :D . Ale Missorka má tenhle týden dovolenou, tak to možná bude chíli trvat. Ale my jsme holky trpělivé.

Baboo - díky za tip na barvu, určitě využiju. Osobní zkušenosti jsou k nezaplacení :wink:

MaK - tak to jsi na tom jako já, taky jsem přišla pozdě na krev a musela jsem znovu :wink: . Já to navíc vyšperkovala tím, že jsem nepřinesla ani moč :D

Koukám, že skoro všechny budete kupovat šátky 8O . Já o tom zatím ani neuvažovala (maximálně babyvak), ale možná mě nalomíte. Manželovi by to určitě moc slušelo, taková indiánská babička :D

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
25.7.06 21:54

Zuziko teď mě napadlo, ty chceš šátek na dvojčata??? 8O . To si vůbec nedovedu představit, nosit obě děti najednou 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.06 22:31

Mahony , už jsem někde na internetu našla i úvazy pro dvojčata :wink: :P Myslím, že se snad použijí dva šátky a např. u novorozeňat se uvážou dvě kolíbky, každá na jednu stranu :wink: :P No a výhledově si tak představuju, že by jedno vzal taťka :wink: :P a jedno já :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.06 22:32

Ježiš to je hodin :oops: přeji všem krásnou dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.7.06 22:39

Zuzi, jo, to bude asi rozumnejsi, jinak bys byla jak serpa (nosic) oblozena miminkama :-D

Mahony, ja jsem ten dotaz poslala Sarce, tak uvidime, treba se nekdo ozve :-)

MaK, super, ze mas prukazku, ale naco smarja berou tolik krve? Je fakt, ze mne taky minule brali asi pet zkumavek, ale do kazde jen trosku a to je urcite na dlouhou dobu vsechno. Ze by taky delali testy na AIDS? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.7.06 01:09

Kuk, tady jsou dvojcatka v satku, nadhera!

http://www.pookababy.com/…by-black.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.7.06 08:13

No a ještě koukni tady
http://www.tehulka.cz/view.php?… :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.06 08:20

Dobré ráno,spolubojovnice :lol:

Ty dvojčátka jsou k sežrání :)

Žanet,testy na AIDS opravdu dělaj :wink: .

Dneska budu muset na sociálku,blééé :cry: .Já tak nesnášim tam chodit,vždycky nesu něco vyplněnýho a skoro POKAŽDÝ tam mám něco špatně :roll:
Ale ještě uvidim,jestli nezvítězí moje přirozená lenost a neodložim to…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital