Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
2.8.06 20:06

Ahoooj holky, mám absťák :D . V práci teď vážně nestíhám a po večerech mi hatí plány manžel, který pro emimino nemá pochopení a radši na počítači pracuje :D . Je to prevít. Dneska jsem sama doma, tak si to tu užiju :D

Včera jsem absolvovala utz ve 12.týdnu. Dopadlo to dobře, Neználek je výstavní miminko, ale vyšetření rozhodně neprobíhalo podle mých představ :-(. První otázka doktorky „Vy jste v průběhu těhotenství krvácela???“ a mračila se na obrazovku. Ve mně by se v tu chvíli krve nedořezal. Hned následovala druhá otázka, neméně vypečená „Nebyly tam na prvním ultrazvuku 2 plody???“ A stále se tvářila na monitor strašně vážně. To už jsem takřka přestávala dýchat. Na mou odpověď, že tam rozhodně žádné dva plody nebyly mi řekla, že tam je ještě jedna dutinka, která by mohla znamenat nevyvíjející se dvojče. Takže Neználek měl možná sourozence :roll: . Pak se ještě chvíli mračila na monitor (já nic neviděla) a se slovy „Vše v pořádku“ vytáhla sondu. Neználka jsem ani koutkem oka nezahlédla :-(((, jak kdyby se mě to ani netýkalo. Vyprosila jsem si aspoň fotku, ale stejně doufám, že na tuhle doktorku tam už nenarazím. Jako bonus ke všemu tam byla ale velmi nepříjemná sestra, která mě nakonec takřka seřvala, jak malého parchanta. A jenom kvůli tomu, že jsem okamžitě neopustila ordinaci. Byla jsem ze všeho tak vystresovaná, že jsem neřekla ani Á a vymázla ven jako cukrář. Ale hlavně, že je vše OK. Neználek už má 8 cm!!!! Jo a podle utz se mi termín opět posunul, a to na 10.2. Ale Žanet , rozhodně to neměň!

Tak a teď vás jdu konečně dočíst

Mahony + Neználek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.8.06 20:40

Teda jste se nějak rozpovídaly, ale to je dobře :! . Máte velkou pochvalu :D .

Prohlédla jsem i fotogalerku a je to super! Takže Žaneto , díky!

Oren - mimča vážně vypadají jako medvídci 8O . Především ten vlevo je přesná kopie mého milovaného Médi z dětství, takový malý, semišový, tmavě hnědý s bílým čumáčkem a korálky místo očí. Nádhera.

Luci - tak to mě vážně rozesmálo, že jste „omylem“ ujeli 80 km :D . Kdyby stë to mláděti nelíbilo, určitě by Ti to už dal jasně najevo, takže buď v klidu. Ale na takovéhle omyly bych si přeci jenom už dávala pozor :D

Hanno - tak tchán se opravdu „citlivě“ vyjádřil :? . Na tohle se snad ani nedá nic říct. Hlavně že vy se na miminko těšíte a tchán ať jde třeba do háje zelenýho :twisted:

Majdo - huráááááááá už je líp :D . Jsi tomu už možná přestávala věřit, že se to někdy v dobré obrátí, co? :wink: Teda ale 53 kg si na 175 cm vůbec nedovedu představit. Měřím úplně stejně a mám o 12 kg víc. Nejsem sice žádné vyžle, ale nadváhu snad taky nemám 8O . Manželovu babičku na tebe, ta by Tě vykrmila, ani bys nemrkla :D . Nech se hezky hýčkat a konečně si užívej bezproblémového těhotenství :wink: . Vrátíš se ještě do práce, nebo už zůstaneš doma? Jsem zvědavá, co :D

MaK - já mám všechny sukýnky na gumu :D V úzkém jsem byla narvaná i před těhu :D

Dendulko - určitě se ukaž občas i u nás a dej o sobě zprávy. Rádi o tobě uslyšíme :wink:

Míšo - holky už ti tady spoustu povzbuzujícího napsaly…já jen přidám, ber to tak, že děláš všechno pro to, aby měli ostatní dvě děti co největší šanci narodit se zdravé. Kdy jdeš na redukci? Budem tu na tebe moc myslet, aby vše proběhlo v pořádku!

Žanet - na jak dlouho letíte do ČR?

Pohlaví si říct taky nenecháme, včera jsme se s manželem (možná :D ) definitivně rozhodli. Manžel sice chvíli tlačil, že je strašně zvědavej, ale udolala jsem ho hláškou o nejkrásnějším překvapení v životě 8) . Výbavu budu asi pořizovat až po tripl testech, pověrčivá sice nejsem, zato jsem velice převelice líná chodit do města :D . Počkám, až se ochladí :D

Na kočárku taky škudlit nechci, nemáme zahradu a budu jezdit každý den…ale uvažujeme o koupi kočárku v německu. Vyjde tam o dost levněji než u nás. Ale na druhou stranu, kdyby došlo k nějaké reklamaci, bylo by to mnohem složitější. Ještě uvidíme, musíme to pořádně promyslet.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.8.06 20:55

Zase já :D , dala jsem vám fotku Neználka do galerky, tak doufám, že mi ho pochválíte :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
2.8.06 20:58

MAHONY, fakt pěkná fotečka, krásně je vidět a i ta nožička, super :wink: To má 8 centáků i s nožičkama nebo bez? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.8.06 21:24

Dendulko tak to vážně nevím. Jak jsem psala, doktorka mi neřekla vůbec nic :twisted: . To že má 8 cm jsem se dočetla na fotce z utz. Myslíš, že 8 cm je málo??????? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.8.06 22:50

Nestíhám musím spinkat, tak jen:
Mahony to teda byli ošklivý na tebe při tom ultrazvuku, dokážu si představit ty chvíle hrůzy, co jsi musela prožívat, taky se vždycky hrozně bojím a to mě můj doktůrek nikdy nijak nedusí a pěkně natočí obrazovku. Jinam chodit nemůžeš? To víš pro ně je to rutina, žádný zázrak.
A fotečka - no má krásnou haxničku, to se musí nechat. A počkej až se jednou ta nožička šikovně mrskne ve chvíli kdy budeš likvidovat pokaděnou plínu a pak hned rychle na tvou čistou blůzku a na své připravené čisté dupačky a pak ještě do tvých vlasů, … :o)))) A to ve chvíli kdy budeš spěchat do poradny … :o) … a bude tě přitom zrovna sledovat tchýně … :o))) Jééé, já jsem zlomyslná, asi únava. ;o)

Těch 8 cm, pokud vím se měří od hlavy k zadečku, pče nožičky nejsou přesně měřitelné, když s nima pořád mrskaj a maj je pokrčený a tak.

Žanet fotka už tam je, zapomněla jsem napsat, že to je můj člobrdík, ale je to ten 5ti centimetrový. Když jsem teď ty fotky porovnávala, tak nejsou úplně stejný. Ten tvůj má maličko jakoby pršáček a ten můj jakoby skobičku, nezdá se ti? :o)

Dneska jsem měla děsný zážitek z mé návštěvy kamarádky v nemocnici. Kamarádka má holčičku stejně se mnou, takže 3 roky, malá má opakovaný zánět ledvin a leží v Motole. Holky, několik malinko nemocnic jsem viděla a nebývaly zrovna útulný, ale to co jsem viděla tady bylo opravdu strašný. Sice stěny hezky barevné, všude obrázky, to by šlo, ale asi protože se v Motole rekonstruuje, tak maj málo místa nebo co (nechci si myslet, že to takhle vypadá vždy), takže holky jsou v místnůstce vhodné maximálně pro dvě lůžka, jsou tam čtyři, pro maminky místo není, takže Ilča spí na křesle, maj tam sice záchod a koupelnu, ta ale slouží i ostatním pokojům, takže průchoďák hadr, prostě žádný prostor, hafl lidí, okna částečně s rozbitými a částečně s chybějícími žaluziemi, takže sluníčko už od 5 od rána a vrchol všeho, pod okny se odehrává stavba, takže celou dobu co jsem tam byla řvalo takový to kladivo, takže i my si musely pomalu řvát do ucha, prý to tak je od rána, děs děs děs. A v tom se mají léčit a spinkat malý caparti. V noci prý vždycky když někomu dojde kapačka, tak to začne pípat, přijde sestra, rozsvítí na plný koule, tím probudí děti, který bulej, sestra vymění kapačku, odejde a za chvíli dojde jiná kapačka, … . Přitom holky nevím, jak by to sestřičky mohly stíhat bez těch maminek, pče třeba Eliška musela pořád pít a tím pádem chtěla pořád čůrat, za hodinu a půl mé návštěvy určitě aspoň desetkrát. To by se z toho musely ty sestry picnout. Takže maminky tam být musí, ale kam s nima, že jo. Doufejme, že tyto služby nebudeme muset nikdy užít.
Zítra jí tam nesu šunku, pořád o ní básnila pinďa malá. :o)

Tak to jsem si musela zas postěžovat a pak že jen krátce, dobrou noc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.8.06 06:21

MAHONY, mrkla jsem na tu fotku znova a přečetla si to, to nebude velikost mimča (pokud se pletu, nekamenujte me), to by u toho bylo napsáno CRL a bylo by tam i stáří plodu, 8cm se mi zdá na 13tt moc, mrkni hned na vedlejší fotku, zvětši si jí a tam nahoře mám napsáno 10cm,ale mimís je 5 cm…anebo je ještě možnost, že je to i z nožičkama…ale ono je to jedno, hlavně, že mimčo roste, ted už to budou fofry, jak porostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
3.8.06 07:02

Ahoj holky!

Máte všechny krásné fotečky miminek. Já už se moc těším na příští úterý, to bych ji měla taky dostat.
Vyčetla jsem na rodině, že ve 12. týdnu má mininko asi 9 cm. Takže myslím, že ty vaše jsou v normálu.
Dneska jdu na povinnou návštěvu zubaře, tak doufám, že mi nebude nic dělat. Ale nic mě nebolí, tak snad ne.

Mějkte se všechny krásně.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
3.8.06 07:55

Ahoj maminky… :wink:
My to snad nasim fakt nereknem. Od nedele se snazime a neni cas. Vcera uz to vypadalo, ale nakonec u nas byla navsteva. :? A dnes jedou nasi na vikend pryc. Tak snad v nedeli, ja uz sem z toho nestastna.
Matess … to sem rada, ze je babi v pohode, hlavne ze si to niceho nenechate kecat. :wink:
Mahony … mas krasnou fotku, fakt suprácká… a ta nozicka… :) Ovsem ta doktorka, to je sileny… :evil: Ja sem na zacatku roku menila Dr. a vybirala sem si nekoho, kdo ma UTZ v ordinaci, protoze litani na UTZ do nemocnice uz sem zazila a je to sileny, Dr. neosobni, neco nadiktuje a konec. Takhle mi dela UTZ muj Dr. a je to fakt rozdil, o moc lepsi.
Jinak ten omyl s 80km… proste se vedouci kamarad nekoukl do mapy a jeli sme dost dlouho opacnym smerem. :roll: :wink:

Kocky vcera sem shanela boty k satum (nikde nic nemaji :roll: ) ale zalezla sem i do detskeho obleceni… Ja nevim… ponozky, co ponozky, ponozticky za 50,–, nejaky hezci bodycko, dupacky za 300,–. Je to normalni… 8O Ja fakt nevim, co mam cekat za ceny. A propos… jaky budete kupovat barvy, kdyz nevite, co to bude?? Myslim, ze kdyz vynecham ruzovou, tak pripadny kluk ci holcicka muzou nosit vsechno,ne?

Koukala sem na galerii, miminka jsou vsechny krasny… :) (jen nejak nevim, jak si dat nasi galerii do „Moje galerie“) Jde to vubec?? 8O
Papa Lu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.8.06 09:02

Ahoj holčiny,
teda to je počasíčko,jsem naprosto šťastná :D .

Matess,já jsem zase hrozně chtěla mít kluka :wink: .Dokonce jsem celé těhu byla naprosto přesvědčená,že to tak bude a holčičku mi netipoval fakt nikdo.No a teď jsem do té naší slečny totálně zažraná a kdybych si mohla vybrat,moooožná bych brala zase holčinku :lol: .Ale stejně je to fuk,ať má nožky,ruce a všechno co má mít,to je hlavní :) .Beru všechno :lol:

Luci,no jo,nesmí se to přehánět,tím já se řídím :wink:

Majdo,ty jsi teda fakt tyčka.Hlavně,že už je ti líp!

Mah,některý doktoři jsou na tohle fakt burani :evil: .Já teda chápu,že je to pro ně rutina a že toho vidí denně x,ale oni by snad zase měli chápat,že pro nás je to středobod :x ,ne?
Já jsem se s takovým dr. setkala jednou na začátku těhu-koukal na monitor,mračil se,nejdřív mě zdupal,že při ms používám tampony 8O ,pak se mě zeptal,jestli znám bolesti vaječníků z nachlazení a pak na mě vypálil,že se asi jedná o mimoděl.těhu..A sestřička mě utěšovala slovy:„nebrečte,vždyť už jedno dítě máte“ :o .No,myslela to určo dobře,ale to jsem zrovna slyšet nechtěla :roll: .Já jsem prostě chtěla,aby se narodilo i tohle :?

Kuli,to je děs,přitom zrovna děti by měly mít v nemocnici ten největší komfort,pro ně je ten pobyt mnohem náročnější než pro kohokoliv :roll:

Kačko,já bych měla mít fotku v pondělí.Už se těšíííím :D

Luci,vy to teda s tim oznamováním máte komplikovaný :lol:
Luci,takový ceny jsou bohužel většinou normál :roll: .Ale někdy mají,třeba v CAčku akci,že maj 3 bodýčka za cenu jednoho a tak,chce to trošku poslídit :wink: .A barvy,budem kupovat nějaký neutrální(tj.bez růžový).Tak jsem to dělala i s výbavičkou pro K..Růžový hadříky jsme pak dokupovali postupně už s miminkem :)

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.8.06 09:02

Dobré ránko všem,

Dendulko - tak to je možné, že těch 8 cm není délka, ale něco jiného. Hlavně že roste :D

Kuli :D :D :D , je vidět, že už máš s miminkama nějakou praxi. Ale ten náš uzlíček bude určitě spořádané mimi, co nepláče, nezlobí rodiče a kadí jenom do plíny :D

Kačko držím palce ať je u zubaře vše OK.

Lucci taky bych brala doktora, který má v ordinaci alespoň počítač :evil: …ale když jsem se před 5 lety přistěhovala do Pardubic, nikde mě nevzali, že mají plno. Navíc tu vlastně ani nemám kamarádku, která by mi někoho doporučila. Ale můj dr není špatný, je pečlivý a celkem v pohodě, ale s dobou teda nejde :? . A neboj, botky seženeš. Času dost.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.8.06 09:06

Mahody,teď jdu z galerky a Neználek je super,hlavně ta nožka :)

Holky,čí je to poslední vložený miminko v galerce?Nějak mi to uniklo nebo co :roll:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.8.06 09:13

Moni , ty máš za sebou mimoděložní těhu?? 8O A sestřička se opravdu dokázala vcítit do situace, takové povzbuzení opravdu „potěší“

Moni, Kačko my se taky těšíme na vaše fotky z utz :D

Luci barvy budu kupovat neutrální (tzn. bez růžové :D ). Já jsem „ulítlá“ na červenou (manželovi naštěstí sluší :wink: ) a tu může mít holka i kluk. Ceny jsou šílené, ale doufám, že se mi podaří nakoupit při výprodejích, to jdou ceny hodně dolů, nebo i v sekáči. Když si vezmeš, že ti z toho mimčo za 14 dní vyroste 8O

Tak jdu zase pracovat, ale vypadá to, že budu dneska nakukovat častějc. Člověk nemůže pořád pracovat na 100%, že jo :wink: .

A v 11 jdu do poradny, musím se přeptat jak je to s tím dvojčetem. Je mi divné, že před měsícem NIC neviděli 8O . Ale možná se jen schovával…

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.8.06 09:22

Ahoj holky, vsechny vas moc zdravim :wink: :wink: Tam se najednou nejak ochladilo, je to prijemna zmena :wink: :wink:

Mahony - tak to je fakt super zazitek z UZ, ja jsem tam taky puvodne mela dve, pak se jedno prestalo vyvyjet ale dutinka je tam videt porad. :? Ale fotecku mas moc hezkou :P

Miso - v utery budu drzet palce, at vsechno dobre dopadne :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.8.06 09:25

Jo , obcas koukam na nejake obleceni na internetu, ale porad nejak vic vyhledavam modrou barvu, tak nevim. Ja si to budu muset necht rict, aby pak holcicka nechodila jenom v modrem :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí