Poradna duly
Jana Čurdová
Už jsem si vzpoměla ![]()
Kuli mě brali taky jenom 3 zkumavky krve. Nevím jak to že někde berou víc a někde míň.
Lucci já jsem měla taky problém sehnat boty na svatbu. nakonec jsem koupila u Vietnamců. Mě se líbily a navíc se mi nechtělo za ně dávat moc peněz když jsou v podstatě na jeden den. A navíc pokud máš hodně dlouhé šaty, tak stejně nebudou skoro vidět.
Holky já snad mám poslední normální fotku svatební. Teda ono to není zas tak moc dlouho (duben), ale nevím jestli to tam, patří. Ostatní pak už jenom nahorách a na vodě a tak a tam všude vypadám hrozně
.
A navíc bych potřebovala prosím poradit, jak se tam fotky vkládají. Jsem z toho jelen.
Předem díky.
Tak jsem se dala do galerky
.Břicho zatím vyfocený nemám,nechám to na manželovi
,ale obávám se,že až na vás vyvalim to svoje panděro,tak mě vykážete tak do listopadu 2006
![]()
Kuli,díky za tu biolampu,já jsem to na netu taky našla.Doufám teda,že to nebudem potřebovat,ale nevíte někde,kde se k ní dá přijít?Jestli se musí koupit nebo se chodí někam k dr.?
Asi blbej dotaz,ale já fakt nevim ![]()
Hani,ty se taaak máš,že ti Hanička spí po obědě!!Já si o poledním spánku nechávám zdát asi tak od druhých narozenin naší princezny ![]()
Jo,a zubařka mě taky čeká,jen ještě nevím,kdy
.Byla jsem tam před těhu,tak by mi snad mohla jenom dát razítko,že dobrý,né?Posledně si brousila zuby na moje osmičky,ale to teda odložíme na neurčito ![]()
Monča
Kačko, fotečku si někam ulož a pak v galerce máš nahoře takový modrý meníčko, kde je: Main page:Moje galerie:Můj profil:Upload obrázku:Odhlásit: … atd. tak najeď na ten UPLOAD OBRÁZKU a dál tě to už navede. Dělám chytrou, ale než jsem na to včera večer přišla, toto trvalo ..... mooooc dlouho. ![]()
Mak - biolampa, nevím jestli někde u doktora, ale dá se určitě koupit, koukala jsem na netu (jsem taková šťouralka, jak mě něco zaujme … ), ale je to docela drahý teda. ![]()
Mahony - to je bez debat. Všechno. Ale co to tam potom teda dál píšeš o E.T ??? ![]()
Taky tam šópnu fotku. Nějakou pěknou
To bude těžký výběr, mám jich totiž tolik pěkných, ehm. ![]()
Teda chvili pracuju a vy toho nakecate…
Nevim, kdo co psal, takze nejmenovite…
Oznameni nasim … jen proste nevychazi. Chteli jsme pockat po druhem UTZ, to bylo predminuly patek, hned odpoledne sme jeli na dovolenou, takze tyden nic, po prijezdu v nedeli a v pondeli nebyla prilezitost, utery byli nasi pryc, vcera navsteva a dnes odjizdeji.
Ale ja jim to jednou reknu, nebojte se nic. Do unora casu dooost. ![]()
Boty … k vietnamcum juknu, fakt nema canu davat za ne tisice, diky za tip.
Miry … chcete mi rict, ze mimisek roste 2,5mm denne??
Tzn. ze ted mam uz pres sest cm. No to je boziii… ![]()
Fotky … nikdo se tu smat nebude, nebojte se. Ja bych vam rada ukazala pupik, ale furt mam strach, ze me nekdo vysmejdi. Asi si ustrihnu hlavu.
Jo ale az me uvidite, tak taky fakt poklusu do listopadu 2006. ![]()
Doktor … kdo to chtel vedet, ke komu chodim???
A proooc??? ![]()
Lucci, to já chtěla vědět toho doktora, ty mi to nepovíš? Ani nepošeptáš? Já jen ze zvědavosti, víííííš.
![]()
Hele, aby to ale doma nedopadlo tak, ze k vašim za nějaký ten rok přijde puberťáček si vypůjčit ňákou tu kačku na řidičák a oni o něm nebudou ještě pořád vědět.
![]()
No to teda nééééé,žádný šeptání
,jestli je to fakt takovej fešák,tak to Luci řekni pěkně nahlas a my se k němu všechny nakulíme.Já hned zítra
![]()
Kuli - teda ty dneska perlíš
. Po přečtení tvého komentáře k mé (ne)dokonalosti mi regulérně zaskočilo
. Odhalilas mě, Neználek bude dokonalé miminko po tatínkovi ![]()
Luci - žádný soukromničení a hoď doktora do placu. Jestli se alespoň vzdáleně podobá Bredu Pittovi, jsem ochotná k němu dojíždět až z Pardubic! ![]()
Za chvíli to tu balím, huráááá
Mah
Majdo, ale ty nemáš zavedenou gynekologickou ordinaci
. Aspoň myslím ![]()
Mah
Tak jsem odhodila veškeré zábrany a přihodila jsem také fotku ze svého privátního fotoalba ![]()
Mahony
Mah : Čau E.T., máš pěkný kalhoty! ![]()
Tvůj vzdálený Brad bez gynekologické ordinace
Holky, hezké fotečky
Jste šikulky.
Určitě brzy přihodím taky svou - jen co to odtajním v práci. Nějak mám obavy aby mě tady někdo neobjevil
![]()
Jinak hlásím, že už neoblíknu skoro žádné ze svých kalhot
(pro rýpalky - sukně nenosím
). Ráno mě před skříní zachvátila panika
, oblíkla jsem až čtvrté kalhoty, které mají naštěstí nízký pas. Kdyby člověk aspoň vypadal jako těhotný a ne jako vyžraný
Přijde mi to strašně brzy
Asi budu muset vyrazit brzy na nákupy
.
úúúú, holky já to v tý galerce celý pokonila. I bych to upravila a vymazala, ale cák vím jak? Víte někdo jak? Chtěla jsem tam dát jen dvě fotky s popisem, ale nakonec tam jsou tři a každý popis patří k jiný fotce … no děvčátka, jste inteligentní, ne? tak se v tom třeba nějak vyznáte. Já jsem smutná. Myslela jsem, že jsem blbka jenom trochu.
pa.
Holky vy jste ale zvedavej babinec… ![]()
No… do Breda ma asi trosku dal, ale je to proste sympatak. Pro zajemce (z Pardubic a okoli… hihihi
) je to Dr. Šmeral odtud…
http://www.adc-sanatorium.cz
No hele ale treba by se vam nelibil, berte to tak, ze sem prisla od doktorky-duchodkyne a cekala sem tak padesatnika…
![]()
Kuli … doufam, ze nez budu mit doma pubertaka, ze se to teda nasi dozvedi… ![]()
Zuzi … taky mam posledni gate, ktery oblecu a opravdu me nejvic vytaci, ze nevypadam tehotne ale vyzrane.
Hele hele… vyhlasuju soutez, kterou z nas pusti jako prvni nekdo sednout v MHD…
![]()
Fotecku zatim nemam, nejsem schopna doma naskenovat UTZ.
Ale ty vase jsou super, jen tak dal… ![]()
Jo a jeste pridam perlicku z rodiny… Mame pristi tyden malovat u tchynat. Tak sme resili (s pritelem) jak a co budem stehovat a on rika… „No postel se mnou uneses,ne?“
Ja: „Nejde o to jestli unesu, ale jestli to muzu tahat!!!“
On: „No co, no, cvrcek taky kdyztak prilozi pahylek k dilu.“
Slysite to??? PAHYLEK!!!
Kdyz sem se po nem koukla, tak on na to: „No tak teda bambulku, nebo co to ma zatim misto rukou?“
No… od ty doby mame nejen cvrcka, ale i bambulku a pahylek.
Chudak dite… ![]()