Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
3.8.06 09:48

MaK … nebyla jsi nahodou na UTZ na Karlaku?? Jak ti vynadal za ty tampony?? Ja tam od stary Dr. byla 2× (ne kvuli tehu) a on se me vzdycky ptal, co pouzivam. Takovej starsi pan…
Mahony … je to tezky nekoho sehnat, to je fakt. Me taky prvni Dr. co sem ji volala, rekla, ze nove pacienty nebere… :roll:
Ja sem ulitla na oranzovou-celkem dost. Ale nosit domu vsechno oranzovy, tak me pritel zabije. :lol:

Asi taky zacnu oblezat sekace a obchody, kdyz ja desne nesnasim litani po kramech, tak se mi do toho vubec nechce. :roll:
Co se tyce pohlavi, tak si ho asi rict nenechame (teda ja nechci, pritel by spis chtel, ale v podstate je mu to jedno). Ja bych chtela holcicku, a sem tak nejak vnitrne presvedcena,ze ji mit budu, no… nakonec vykoukne kluk a bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.8.06 09:49

Mahony,mimoděložní za sebou naštěstí nemám.Bylo to u tohohle těhu.Ten dr. si myslel,že je to mimo,tak mě poslal k Apolináři přes víkend na pozorování,ale tam to hned vyloučili a další týden už ťukalo srdíčko tam,kde má :D .Ale ten den jsem se nabrečela jako dlouho ne :( .Nejdřív kvůli tomu,že žádný mimi nebude a pak úlevou :)

Jen nakukuj co nejčastějc!Jak říkám,nic se nemá přehánět :lol: .

Liliku,my jsme měli spoooustu modrých věcí.Mě se modrá líbí i na holčičkách,stejně jako na klukách červená.Ale štvalo mě,furt vysvětlovat,že není kluk jen pro to,že má modrý dudlík nebo čepičku :roll: :wink:

Pádim na nákup,K. si připravila kočárek s panenkou,tak toho musim využít,ona zatím moc kočárková není :)

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.8.06 09:51

Luci,jo,to je on :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
3.8.06 09:58

MaK … sem si to myslela. Me teda prisel celkem milej, ale asi proto, ze tampony nepouzivam (ted ani vlozky hihihi :lol: :wink: ) a tak mi nemel za co nadavat. Ale je fakt, ze byl desne strucnej, nadiktoval a hotovo. A ja „a je tam ten zanet nebo ne?“ … „nooo… mohl by byt, mozna probehl…“ No odpovedi na nic, tak tohle a taky to sileny cekani na Karlaku (+liknava Dr.) me donutili ke zmene. Ted je to super, mladej doktor (fakt je mu max 35 :lol:) hodnej a trpelivej, rika co bude delat („ted budu neprijemnej, jako kazdej gynekolog“ „ted to zastudi“…atd…), proste si nemuzu stezovat. Tuk tuk tuk… Ale je fakt, ze sem u nej cca 4-5mesicu. :wink:
P.S. A je hezkej.. :oops: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
3.8.06 11:10

Zdravím vás do dalšího krásnýho chladivýho dne. Zase nemám čas, takže opět rychle a stručně, jak je vlastně mým zvykem, že. ;o)

Těm centimetrům teda teď už úplně nerozumím, zeptám se na to při příští kontrole. Jsem si jistá, že když mi dělal tu fotku, tak říkal, že miminko měří 5 centimetrů, ale na fotce je 10. Nevím.

Jo a ta poslední fotečka je teda právě moje, já tam zapomněla se uvést jmenovitě. Jsem ťunťa. :o)

Holky, vám u tý fotečky dvojčátek medvídků od Oren nepřipomíná ten napravo jezevčíčka? Holkýýýý, vidíte ho tam? :o)))) Je z profilu, má špičatý čumáček a dlouhý ouško … nemůžu se na to vynadívat. :o)

Majdo, ty tvé míry pěkný teda. Já mám o deset kilo víc a o deset cenťáků míň, to jde ne? ;o) Moje kolegyňka v práci, když prý byla poprvé těhulka, tak jí bylo tak zle, že přibrala jen 3 kila a po porodu vážila míň, než když otěhotněla. 8O

Lucci, možná mi to nějak uniklo, ale proč je vlastně ten problém se sdělením rodičům. To se nějak bojíš nebo to prostě jen nevychází, co se týče příležitosti? Je to docela dramatický sledovat, jak už zase ne … :o) Nebo je to fakt nějak blbý?

Oblečky a pohlaví: když jsem čekala Lenču, všichni mi říkali, že to bude kluk, vycházelo to dokonce i podle čínskýho horoskopu nebo co to je, podle výměny krve po sedmi letech, podle kyvadla z prstýnku nad mým bříškem, slušelo mi to, prostě všechny poučky a pověry tomu nasvědčovaly. Jenom mě se několikrát zdálo, že mám holčičku, úplně jsem jí viděla, koupala jsem jí a manžel mimísku neříkal jinak, než Lenička. No a byla to Lenička. Teď nevím, je mi jedno, co to bude, ale nic se mi nezdá, jen mám takový pocit na kluka. Kdybych si ale měla vybrat, možná bych dala přeci jen přednost zase holčičce. Malou jsem oblíkala hodně do modrého, mám ráda takový sportovnější klukovský styl, takže se mi líbí, když i holka je „sporťák“. Měli jsme bleděmodrý kočár a i když už pak měla naušnice a třeba růžový triko, stejně si každý myslel, že to je kluk, když má ten modrý kočár, takže lidi jsou blázni, fakt. Dneska mám po sporťáku, musím jí dávat šatičky, „plotože jinak nemůže tancovat, přece“. :o)

Mahony - bude kadit jen do plínky, jo? Chachachacha ........ :D :D :D

Kačko, zubař jo? Brrrr, bojím bojím, taky mě to čeká. To vlastně nás všechny, co? Jéééé. Držím palce. Mě se vždycky tak rozklepe brada, že nemůžu pořádně otevřít pusu. :roll:

Víte co je taky zajímavý? Ty vaše zkumavky. Každýmu brali tolik moc krve a mě jenom 3 zkumavky. Jak to, že nechtěli víc, je snad moje krev nějaká míň dobrá? :evil:

Lucci, k jakýmu doktorovi, že to chodíš??? 8) :wink:

tak zatím pa, Kulík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
3.8.06 11:13

Jé, ještě jsem zapomněla něco důležitýho. :o
Mak, doufám, že ty pupínky se vám už navždy vyhnou, ale dočetla jsem se, že by na to měla pomáhat jakási biolampa. To jen tak pro info, snad to nikdo nebudeme potřebovat. :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.8.06 12:17

Ahoj všem,
Hanička se oddává dopolednímu spánku, tak jsme si nabarvila vlasy a rychle se běžela kouknout, co je u vás nového. Strašně vám závidím ty fotečky, já jdu na kontrolu až za týden, ale doufám, že potom taky nějakou přidám. A ať se nám galerka pěkně rozrůstá, co kdybychom přidaly taky nějaké foto nás samotných? zatím známe jen Žanet, ale budeme spolu trávit ještě spoustu času a tak ať nejsme jen nicky, ale konkrétní tváře… Co vy na to?
Já jsem taky měla Haničku jako malou oblečenou v modrém (to mi ještě do toho nemohla kecat :P ), nejsem totiž moc „holčičí typ“, ale teď už si občas oblečení vybírá sama a když ji oblékám tričko, které se jí nelíbí, rezolutně zavolá NE, stáhne si ho přes hlavu a ukáže si na to, které se jí zrovna líbí! No je teda pěkně tvrdohlavá, Richard samozřejmě tvrdí, že je celá po mě! :oops: Kočárek jsme měli taky modrý a i když měla Hanička náušničky od 2,5 měsíců, často jsme slyšela, jaký je to krásný chlapeček! No prostě lidi jsou různý, nejdřív jsem z toho byla smutná, ale teď už se tomu jen směji!
Tak se mějte pěkně, ještě smýt barvu a nalakovat nehty, ta 1,5 hodina dopoledne je snad jediná chvilka, co mám pro sebe! Za chvíli se z pokojíčku ozve MAMO a vše začne nanovo! Ale rozhodně bych neměnila, příští týden budu zase v práci a bude se mi po tom stýskat! :P
Mějte se pěkně a odpočívejte, konečně je rozumnější počasí.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.8.06 12:20

ahoj holky… vy jste se teda rozepsali…
a ja uz u zubare byla, sice nemam prukazku, ale pak si tam asi jenom zajedu a hotovo… ja se ho totiz moc bojim, chodime tam zaroven s manzelem, ale tento zubar je uplne uzasny, pomalu se ti omlouva… :)
Mahony, jdu mrknout na tvou fotecku… kdyz ja nemam scaner :(
a jdu v utery, diky.
Liliku, diky moc… videla jsi mimca od Helli, jsou uzasne!
holky, vy fakt nejste zvedave na pohlavi? to ja si to asi necham rict… ja bych to nevydrzela!
tak urcite jsem chtela na spoustu veci jeste reagovat, ale to vite, to stari… :)
tak vsechny ostatni zdravim!!! a preji jen to nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
3.8.06 12:33

Ahojky, teda vy jste se dnes rozepsaly. Vždycky když vás čtu, tak mě napadne co bych chtěla napsat a než dočtu tak to zapomenu. Ach jo, no už taky nejsem nejmladší :lol:

Zubařka mi naštěstí nic nedělala, mám přijít ještě v lednu. Jenom se jí nelíbí moje křivě rostlé osmičky, ale prý to necháme na později. No už se „těším“ :roll:

Co se týká barvy oblečků, tak já růžovou moc nemusím a ostatní se asi hodí na kluka i na holčičku. A kočárek uvidíme, zatím jsem hledala na internetu, ale chceme se časem někam vypravit a podívat se ve skutečnosti.
 Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
3.8.06 12:36

Já jsem sice k zubaři poslána, nicméně vzhledem k tomu, že nesnesu v puse ani kartáček to ještě asi odložím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.8.06 12:46

Nazdárek!

Taky jsem dala Zombika do galerky. A mrknu se po nějaké fotce sebe, ale bude to před-těhu, ne jako Žanet, páč v těhu jsem zatím pózovala pouze s kýblem… :)

Hele, vy jedny holky, Misko a Mahony a Kuli (chu :) ), já bych byla tak ráda, kdybych měla o pár kilo navíc, jako i předtím, netěhotná. Jenomže jsem jak průtokáč, rychlej metabolismus. Tasemnice to není. :D

Mně se modrá barva líbí i na holčičkách, takže ji mám prostě zařazenou do těch neutrálních. A béžová třeba, nebo khaki (malý zálesák).

Kuli , mně taky brali málo krve. Naštěstí…

Mah - hm, tak to skutečně nepotěší, taková návštěva u dr… Ale základ je, že Neználek je v pohodě (a má nohu :D ). Já když jsem byla na těch prvních odběrech (ještě mi bylo blbě), tak jsem tam tak seděla a soustředila se na to, abych neomdlela (a bylo to na mě asi dost vidět), a sestřička na mě houkla: „Tak mám jít k vám, nebo si sem dojdete?“ Jsem se lekla, tak jsem se k ní přesunula, ale ona byla okamžitě docela milá a chválila mi žílu a tak, že jsem si pak uvědomila, že to, co řekla, znamenalo skutečně „mám jít k vám nebo půjdete vy ke mě?“ a ne „tak co je, vy jedna cimprlich holko“… :D
Na té neschopence s nejvyšší pravděpodobností zůstanu. V práci dost přituhlo a zdá se, že by pro mě neplatily žádné úlevy typu „pracovní doba 8,5 hodiny“ a podobně. Než jsem padla, byl standard od 7 do 17 (17:30).

Jahůdko , mně taky kartáček v puse vyvolával zcela jednoznačné pocity… Ještě teď mám v hubě jak v polepšovně, tak musím se zubařkou chvilku počkat a zuřivě čistit. :)

Tak holky, mějte se všechny moc krásně!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.8.06 12:54

Tak jsem zpátky od doktora a tentokrát to bylo naprosto v pohodě. Sestřička měla dobrou náladu (dokonce se na mě usmála 8O ) a doktor je v pohodě vždycky. Každý dotaz zodpověděl, všechno vysvětlil…prostě pohoda. Ptala jsem se na druhý váček, tak to prý může být i drobný hematom, ale nemám si z toho dělat těžkou hlavu :) . A velikost miminka by měla být +- 9cm, takže těch našich 8 cm je opravdu velikost. Už jsem ale nezjistila, jestli s nožičkama nebo bez.
Pro Žanetu do seznámku, 29.8. testy na AFP a 31.8. KO.

Kuli - jasně že bude kadit pouze do plínky, naše dítě totiž bude super krásné a inteligentní, prostě dokonalé…určitě po mamince… :D :D :D

Fotky - já svojí fotku určitě přihodím, jen co se mi podaří najít nějakou, na které nevypadám jako E.T. a následně se mi jí taky musí podařit zmenšit :D . Dělám si legraci…když to stihnu, uvidíte mě už dneska. Ale nesmíte se mi smát :D

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.8.06 12:58

MAHONY, tak to je teda kus, ježíš jak mi může to mrně za 3 týdny vyrůst o 5 centáků??? A je to fakt, koukala jsem Majde na fotku a má tam CRL přes 8cm, takže je to bez nožiček :roll: Zírám 8O
MAJDO, pěkná fotečka a miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.8.06 13:03

Dendulko dokonce mi dr. říkal, že až tam přijdu za měsíc, bude mít prcek 16 cm 8O . Takže roste cca 0,25 cm za den 8O . Jo jo, je to mazec :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.8.06 13:06

Tak to jsem teda zvědavá kolik mi naměřej 22.8., to jdu na kontrolu a budu ve 13tt, ted jsem byla v pondělí a měl 27mm, proto mi to připadá neskutečný 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí