Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Zlatko - můžu potvrdit, pořád mám v pohotovosti tatranky a vodu.
A ráno chroupu BeBe Dobré ráno ještě v posteli. ![]()
Stiko, ahoj! Já jsem měla na UTZ na úplném začátku 6.týdne taky vidět jenom pelíšek a jenom náznak váčku, tak neboj. Tuhle jsem si říkala, že je přece lepší myslet hezky o mimískovi v bříšku než mu říkat „to“ a jestli se „to udrží“ a tak.
Ahoj holky,
vítám novou těhulku stiku! Uvidíš, že bude vše určitě v pořádku. Ovulace asi proběhla později a proto je mimi menší. Ale věřím, že máš strach. Ostatně to máme asi trošku každá, jen si ho nesmíme moc připouštět.
Všem děkuji za uklidnění, že i bez nevolností může být vše OK! Mě zítra konečně čeká první návštěva u dr a začínám se těšit
. Taky ho hodlám zahltit dotazy především ohledně sportu. Nějak si nedovedu představit, že strávím celé léto sezením na zadku
.
Hanno - gratuluji k potvrzeným // a užijte si v klidu dovolenou. Kampak se chystáte?
A co se týče oslovování mimča, tak mi jsme asi exoti, ale naše mimčo už mělo „pracovní název“ a ještě ani neexistovalo
.
Tak a já letím na oběd, už mi kručí v břiše ![]()
Mah
Ahoj holcicky,
zdravim vsechny. Mam radost, ze nas tehulek pribyva a ze uz jsme na pate strance ![]()
Jak se mate pri ctvrtku?
Myslim ze Mahony se lekala, ze ji neni vubec spatne. Me taky ne (asi je na to jeste brzy). Jen si prijdu desne nafoukla. A mam porad zizen a porad beham na malou. I v noci, coz me desne nebavi.
Mahony : tebe zajima jak je to se sportem a me by zajimalo jak je to se sexem? (Ne, ze bych mela na sex myslenky, ale prece jen
) Asi bychom nemeli moc divocit co?
Holcicky,
dneska uz musim koncit a nejakou dobu se neozvu
. Zitra se stehujeme a bude nejakou dobu trvat, nez se u:,–(ime a hlavne nainstalujeme vsechno potrebne, abych si s vami mohla povidat.
Budu na vas na vsechny myslet. Uzivejte si tehulkovstvi, at vam ty maly broucci krasne rostou a prospivaji.
Zoona
Ja som už po obede.Co sa týka nejakého športu, Dr. mi dal jednu radu: Chovajte sa tak, aby ste to potom nelutovala. Ja už niekolko rokov sa venujem orientálnemu tancu. Pokračujem v nom i teraz. Dokončím kurz, ktorý som začala a od července začnem chodit na kurz speciálne pre tehulky. Po tancovaní sa cítim výborne. Brusle už som odložila hlboko do skrine a lyže tiež mi nebudu v zime chýbat
.No dovádeni..... tak to sa ešte nejak neomezujeme. Je to fakt o tom, ako sa žena cíti a ako je na tom po zdravotnej stránke. Až neskor, až bude bříško vačšie…
Zoona: prajem, aby to stahovanie bolo už za tebou a nezapomen odpočívat ![]()
Mahony: ja tiež nebudem sediet celé leto na zadku
orientálky pre těhulky, plávanie, lahšie túry… na dovolenku sa chystáme na Šumavu
Majda2, Stika: ja som dala pracovný názov omrvinka , teda odrobinka ![]()
Stika: chápem tvoje pocity. Ešte dobre si pamatam, ako som čakala Kamču. Bola som dost uzkostliva, dost som sa sledovala, a v podstate som len chodila do práce a domov
. Teraz je to už o dost iné. Beriem to s vačšou pohodou a venujem sa i svojim zaujmom, nielen praca, domov, rodina. Kludne sa na všetko spýtaj Dr., neviem ako tvoj, ale ten moj je uplne skvely.
Zlata
Ahoj Februárčiatka 2007 ! ![]()
To je nádhera, že už ste tu. Prišla som vás len pozdraviť a poblahoželať ! V pondelok 19.6. bude rok, čo som na teste našla dve krásne ružové čiaročky, predpokladaný termín pôrodu 28.2.2006 (ešte že nie je prestupný rok
) no a 16.2.2006 sa nám narodilo naše krásne februárčiatko a vodnárčiatko Vivinka ![]()
Tak si to užívajte a tešte sa, je to nádhera ! Vodnári sú kreatívne a originálne povahy, máte sa na čo tešiť
A prípadné rybičky tiež nie sú na zahodenie ![]()
Opatrujte pupíky a nech vám všetko dobre dopadne !
papa,
ps: Mahony, že ti nie je nevoľno je úplne normálne, každá sme iná. Ja som sa najskôr tešila, ako ohromne to znášam a zle mi začalo byť až v 8tt ![]()
zlata: ahojky, dekuju za rady. je to zvlastni stav. ze zacatku sem se bala i vycurat aby maly nevypadlo
ale ted uz je to ok, protoze sem na WC kazdou chvili. Toho milovani se zatim bojim, pry by se to nemelo do 12tt tak nevim. mimi mam vymodlene a nejsem zadna mladice ![]()
Vim, ze se moc pozoruju a snad me to brzy prejde, stejne prirodu neoblafnu a udela sama co uzna za vhodne. jeste ze Vas tady holky mam, znam jen jednu tehu kamaradku a ta je uz v 10tt, tak je mojim poradcem. Mela ale od zacatku nevolnosti a ja nic, tak uz sem taky myslela ze neco neni v poradku. chodim normalne do prace a chci tu byt co nejdele, jinak mi asi doma hrabne ![]()
Tak papa tehulky a opatrujte se
Ahoj holcicky tehulky
To mam radost, ze je tu najednou tak rusno. Dekujeme vsem nakukovatelkam za rady a prani a povzbuzeni. ![]()
Stiko , moc te tu mezi nama vitam. Neboj se niceho. Uzivej si tehotenstvi. Myslim, ze kazda z nas byla (nebo jeste je) trosku vyjevena, je to pro nas neco noveho, radost se misi s nejistotou, ale vsechno se v dobre obrati. Jeste mi prosim napis termin porodu, az budes vedet a drzim pesti na dalsi UTZ, uvidis, ze vsechno bude ok.
Mahony , ty pekne zaklepej, ze nemas nevolnosti, bud rada a uzivej si to. Jake mate „pracovni“ jmeno pro miminko?
Majdo , no ty jsi sikulka, zes to s tim metrikem tak krasne zvladla. Nekdy jednodussi je hezci
Tady na Floride je hnusne, leto je tu k nevydrzeni, neco jako kdyz zapomenes otevrit sklenik a otevres ho az v poledne - horko a vlhko.
Ale zije tu muj muz a v byte (a vsude jinde) je klima, takze se to da prezit.
Hannko , gratuluju k UTZ, to musi byt krasa
Mne tu UTZ budou delat jen jeden - ve 20. tydnu.
Ale nevadi, vim, ze mimi tam je, takze jsem v klidu. ![]()
Uzijte si dovolenou, kam se chystate?
Zlata , tak ty bydlis v Praze? Orientalni tance, to jsou ty brisni tance? To je super. Vis co by me zajimalo? Doktor ti rikal, jak se pripravovat na kojeni, o tom bys nam mohla napsat, protoze ja jsem o nicem takovem neslysela ![]()
Jak uz jsem psala nahore, na Floride jsou vedra, ale vydrzet se nedaji
Aspon ne pro Evropanku jako ja.
Holky, vcera mi bylo dobre, jsem uplne nadsena. Ale vite co jsem musela udelat? Musela jsem neco vzit do pusy skoro kazdou hodinu. Vetsinou kousek sendvice. Ale fakt skoro porad. Proste hned jak jsem citila tlak kolem zaludku, uz jsem tahala svacinku
Jsem stastna, ze to pomohlo.
Mejte se krasne, vrhnu se na ten seznamek.
Tak, tady to je
Neuplne, ale dobre neco, ne?
Zanet (33 let) - TP 3.2.07 - KO 5.7.
Zlata - TP 3.2.07 - KO 29.6. (2. dite)
Majda - TP 5.2.07 - KO 27.6
Mahony - TP 10.2.07 - KO 16.6.
Zoona - TP 19.2.07 - KO 20.6.
Hanna - TP 20.2.07 - KO za mesic? (2. dite)
Stika (35 let) - TP ? - KO 19.6.
Ahoj,
tak jsem zase v klidu zvládla proces „práce - jesličky“ a Hanička kouká na Kouzelnou školku, takže mám zase na vás chviličku! Zanet, díky za seznámek, už se pěkně rozrůstáme. Jen o sobě ještě doplním, že je mi 32 let a že jsem z Kroměříže. Na dovolenou jedeme zítra v noci a jedeme jen do Itálie - vůbec nevím, jak Hanička zvládne tu cestu autem a taky chci být „poblíž“, kdyby třeba nějak omenocněla a museli bychom se vrátit domů. Ale stejně bude nejdůležitější, že budeme konečně všichni tři spolu (teda teď už vlastně čtyři
), nebude vyzvánět telefon a budeme mít čas jen sami na sebe! Tak si představuji ideální dovolenou - konečně budeme všichni spolu!
Jinak když tak vzpomínám na první těhotenství (tak dlouho to zase není), tak jsem se snažila fungovat úplně normálně, nijak jsem se neomezovala, jen mi doktor nedoporučil jezdit na kolečkových bruslích, jinak jsem zvládala docela všechno. Ale je taky pravda, že mi bylo úplně dobře, vůbec jsem neznala ty stavy, které zažívám teď. Na jídlo nemám ani pomyšlení, jen vidím kousek masa nebo salámu a zvedá se mi žaludek! Takže komu je fajn, tak si to užívejte…
Tak já musím končit, Hanička se už dožaduje mojí přítomnosti a musím konečně začít pořádně balit!
Tak se mějte fajn a opatrujte se!
Ale mi to nedá a stejně tady ještě večer nebo zítra než odjedeme nakouknu, abych věděla co je nového!
Hanka
Dobrý podvečer!
Zanet , jo, přesně, pořád něco požírat, to je přesně ono. Já to teda tak dělala i předtím, takže to není nikomu nápadné (a zvyšující se frekvenci nikdo nezaznamenal). Ale občas se člověk musí donutit to do sebe natlačit, co? Dobře zvládej floridské počásko, můj táta byl teď nedávno na nějaké konferenci v Orlandu a taky říkal, že byl pořád splavenej jako dveře od chlíva…
Jo, já jsem 28 let, Kladno. První mimi.
Hanni , ať to všechno zvládnete, od balení, přes cestu, až po celou dovču bez komplikací.
Sedm statečných, to je hezký. Tjádá tádádádá… ![]()
Ahojky,
tak jsem konečně z práce doma
, jen kdybych hned zase nezapínala počítač a neletěla na emimino
. V práci si musím dávat bacha, nerada bych byla přistižena při činu, takže jen tak zlehýnka nakukuju.
Zanet - seznámek je super, aspoň se mezi sebou lépe zorientujem. Takže díky za něj. Mě tam můžeš doplnit 29 let (i když teď je mi stále ještě 28, jsem mladice
, ale než se mimi narodí, bude mi dávno o rok víc). Pracovní název nevím jestli mám prozradit, přeci jenom ještě to nemám potvrzené od dr. Musíš ještě chvilku vydržet
. popravdě, stejně to nic světoborného není.
Zoono - tak se vklidu přestěhujte a až budeš zase připojená, rádi tě tu uvidíme!
Hanno - ono je úplně jedno kam jedete, hlavně aby ste si to v klídku užili. Tak šťastnou cestu a pak nám poreferuješ, jak je v Itálii krásně ![]()
Nevolnosti stále nikde, ale dobrá duše Baboo mě ujistila, že není všem dnům konec
. Co není, může ze dne na den být.
Mahony
Tak to je super, mam dalsi info do seznamku, diky holky. Tak se priznam, ze jsem si myslela, ze budu nejstarsi, ze tu budete vsechny do 25
Tak mam radost, ze snad jeste nejsem tak stara ![]()
Hannko, ja jsem puvodne taky z Moravy, z okresu Uherske Hradiste. Pry jenom Italie, dyt to je super, ne? Jak rikas, nekdy staci jen zmenit kazdodenni rutinu a byt spolu, abyste si odpocinuli a nacerpali nove sily.
Mahony, tak jo, ja jeste pockam na ten pracovni nazev. My nic takoveho nemame, akorat jsme si rikali, ze jdem BD (jakoze tulit se). BD = baby dancing ![]()