Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
12.6.06 08:18

Ahooooj holky,

to je super že už je založený únor 2007. Dnes ráno jsem měla pozitivní těhu test, takže jestli bude vše ok, tak bych měla mít termín porodu kolem 10.2. :D . Tož se k vám hlásím 8)
Všem pohodové těhu bez problémů přeje

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
12.6.06 08:26

Ahoj maminy. Já taky patřím k únorňatům 2006, takže nostalgicky nahlížím. Moje únorové datum bylo umoněno ještě dvěma dvojkami navíc. Míša se narodil 22.2.2006. A i přes to, že původně to mělo být březňátko

Všem vám přeju pohodové těhotenství. A rozrůstej te se :-)

Milu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
12.6.06 09:23

ahojdá maminky,
jůůůůůů to už je unor 2007 8O to je bomba.
Přeji vám krásné a pohodové těhu období a zdravá nádherná mimika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
12.6.06 12:09

Ahoj holcicky,
hlasim se k unornatkum!!! Mam ze vcerejska a ze dneska pozitivni test. TP mi miminko.com hlasi na 19. 2.
Porad si ty testy prohlizim, abych uverila, ze je to pravda. Zatim mi to moc nedochazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
12.6.06 14:35

No to je super, diky vsem nakukovatelkam za pozdravy. To je moc fajn videt ty vase mimisky uz na fotkach. :-)

Zlata , huraa, hezkys to trefila. ;-) Jo, je mi blbe, boli me uz tyden zaludek, nastesti zvracim jen zridka.

Mahony a Zoona , holky, moc vam gratuluju, ja vim, ja jsem na ty testy taky koukala porad. Ten prvni me docela prekvapil, ani jsem to necekala. Pekne si zajdete na krev, at vam to doktorka potvrdi. Je to krasny pocit. :-D

Krasny den, tehulky! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
12.6.06 21:01

Ahojky holky tak hodně štěstíčka. My holky z LEDNU 2007 sme rády že už jste taky přiběhli:-) . tak s eopatrujte a z ranních nevolností si pak nic nedělejte ony tak v devátém týdnu vymizí nebojte . Jen nato doma připravte chlapy. Mylsím ty holky co ještě neměli miminka:-) papapa opatrujte se

• Citovat
  • Upravit
3259
12.6.06 22:16

Jůůůů tak to je bomba, únor 2007
holčinky moc Vám přeju ať Vás přibývá jako máku, nic Vás netrápí a všechno ,aby bylo jak má být.
Nu a jestli si třeba nebudete s něčím vědět rady , tak kukněte k nám na Leden 2007 a třeba se tam dočtete odpovědí. To víte, my zkušené :lol: :lol: těhulky…
Mějte se krásně a občas jestli můžu si k vám kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
13.6.06 07:32

Ahoj všichni,

v prvom rade vítam Mahony a Zoonu - blahoželám!!!! Na kedy máte naplánovanú návštevu Dr.???
Konečne začína leto. Ale s ním aj vedra, na dnes dokonca hlásia až 30st. 8O . Poobede idem jazdit, tak dúfam, že sa v aute nerozlejem. :lol: Inak zatial všetko v pohode, vobec nemám pocit, žeby som bola těhu :lol:
Majte sa krásne

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
13.6.06 10:51

Ahoj holcicky,
tak je tu dnes nekdo? Dneska mam povidavou.
Diky Zlato za privitani a vsem nakukovatelkam tehulkam a maminam za gratulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
13.6.06 11:20

Dobré (skoro) poledne a dobrou chuť, pokud právě obědváte :D ,

děkuji za přivítání. Doufám, že sem brzy přibude spousta únorových těhulek. K doktorovi jdu v pátek, ale nečekám, že mi už něco extra řekne. Počítám jen s krví. Doufám, že není potřeba přijít na lačno, jdu až v 10:30 a to bych nemusela bez jídla přežít :lol: .

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.6.06 11:28

Ahoj holky,

tak se taky hlásím do klubu, testík pozitivní od minulého pondělka, paní doktorka v úterý taky neměla námitky (i když samozřejmě nic neviděla, jen to, jak má junior vystlaný brloh a jakou má špajzku (= „náznak gestačního váčku“) :o). TP podle rodinky 5.2.

Mahony, mě ani krev nebrali.

Mějte se krásně a dobrou chuť!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
13.6.06 11:52

Mahony, Majdo , jste tu jeste?
Ja jdu k doktorce az pristi utery. Moc doufam, ze bude vsechno v poradku.
Mahony , na Lednu 2007 jsem cetla, ze nalacno chodit nemusis. Aspon ze tak. Mas uz nejake nevolnosti?
Ja vubec. Jen porad litam na zachod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
13.6.06 12:13

Holky, ja už mám prvú „potvrdzujúcu“ prehliadku za sebou. Dr. urobil USG, vyšetril pohmatom a potvrdil tehu. Objednal ma na 29.6. na poradnu hned ráno na 8,00 na lačno - kvoli krvi a mám priniest ranný moč. To je všetko, držím palce a určite napíšte ako to prebiehalo.

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
13.6.06 12:24

Zlato ,
to musi byt dobry pocit, kdyz to mas zkontrolovane od doktora a je vse v poradku. A co videl na utz? Jen gestacni vacek nebo i mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
13.6.06 12:49

Čus Majdi, už jsem si říkala, kde se touláš :lol:
Tak to jsem zvědavá, co se mnou vlastně dr bude dělat, když vám ani krev nebrali :? . Můj dr totiž nemá ani pc (stále píše na psacím stroji 8O ), natož aby mě utz. Ale jinak je super.
Holky, mě to hlava pořád nebere, že budu MÁMA 8O . Jinou variantu, než že bude vše v pořádku si samozřejmě nepřipouštím 8)

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital