Poradna duly
Jana Čurdová
TAK TO VYPADÁ, ŽE ZAČALI POUŽÍVAT KODY
JESTLI TO TU BUDE JEŠTĚ ZÍTRA, ODCHÁZÍM DEFINITIVNĚ ZA MISORKOU!!! ![]()
jak škoda mluvit......našli problém????
a jaké kody??????jinak já jsem u missorky denně ![]()
co to jako je??????se posrali??????
jen nevím, jestli se tam holkám nakvartýrovat,
tak pěkně si pochvalovaly, že to stíhají přečíst ![]()
možná by stálo za úvahu udělat třeba dubňátka nebo prostě nějakou jinou ligu???
Zuzi, tak se holek zeptáme, tohle strašně zdržuje a nebo rovnou vymyslíme jinej název.
Ahoj holky, zdravím ![]()
Mišu, prolítávala jsem stránky celá zvědavá, jestli máš kluka nebo holčičku a nakonec tohle. Není možný, že by se doktor koukal i na ty ledviny atd a jen to nekomentoval? Třeba prolítl mimíska celýho a komentoval jen základní údaje. Každopádně máš špatný výsledky na rozštěpový vady a ty by už na UTZ v tomto týdnu byly určitě vidět, tak hlavu vzhůru. Hopík je určitě zdravej, slastně si u tebe čvachtá ![]()
Jani - děkuju, snad kdyby se mu něco nezdálo, tak by mě poslal hned. Nedá se nic dělat, musíme vydržet. teď přišel můj chlap z práce a je moc hodnej, hodně mi pomohl. Terezka právě urvala šuplík z komody
kdybych nebyla těhotná a dneska navíc totálně zničená, seřezala bych jí vařečkou.
Zuzi - super, jdu tam, na tohle nemám trpělivost, všechno posílám několikrát, datluju, špatně rozeznám O a 0, reaguje to jen na velký písmena, fakt hrůza
Zuzi, já jsem taky pro přestěhování, ťukat pořád kó je k zbláznění
. Jelena se svýma stovkama příspěvkama denně by se uťukala ![]()
Mišu, buď ráda, že máš čiperku holku, lepší než aby seděla v koutě a potichu si hrála. To by pak bylo nudný ![]()
Ahoj,
celý den jsme si s Haňulí hrály, takže dočítám až teď. Musely jsme využít posledního letošního sluníčka - paráda (teda tak do pěti, pak je to horší…).
Misu - ten doktor, to byl ale… ňouma. Prostě UTZ nerozumí, tak ti tvrdil, že tam nejde nic vidět. Ale kdyby byl problém, určo by tě objednali na dřív, než za měsíc. Máš krásný polštář
. Šikula!
Co to tu řešíte za kódy. Jsem mimoň. Aha už vím, teda to mě vytáčí!!!!
Už mě serou (sorry) - 5× špatně!
Ahojky … zkousim … jestli to po mne bude chtit taky nakej kod … ![]()