Poradna duly
Jana Čurdová
tak a pruser, záda me neska berou uz od desíti ráno a docela fest, v půlce zad, nemuzu ani sedet, nic......
MISU - se tak má, ze uz to ví. Ste mi vcera zkazily náladu, jak tu nekdo rikal, ze treba se to pohlaví na UZ neuvidí a nebudu vedet do konce těhot. To me teda dostalo........
rano sem ukazovala ty body pro prcka tomu mýmu, čučel jak puk. A víte co řekl??? Ze k čemu to je?? Dyt je prý decko stejne furt zabalený v tý zavinovačce....................
![]()
A mě se tu smějete ze nevím rozdíl mezi body a dupackama.......HEHE
zuzu, poprvé jsem ho zřetelně cítila někdy na konci 16. týdne..ale to bylo jen tak trošku, teď už je to lepší..i když zrovna asi spí ![]()
jelčo ty chudáčku, fakt to tak bolí jo? co s tím? cvičit!!
už se nemůžu dočkat (pohybů) ![]()
já bych pohlaví ani vědět nemusela, vždycky jsem se budoucím rodičům divila, jak to můžou vydržet, ale teď to nějak chápu
ale manža to chce každopádně vědět, takže si to necháme říct, jestli to bude vidět
zuzu, já jsem to původně taky nechtěla vědět, ale začali mě masírovat ze všech stran.. Viktor to bere jako samozřejmost, že si to necháme říct a mamka, ta do mě šije, ať ví, co má nakupovat.. a taky to může dopadnout tak, že ufon dá nohy křížem a neukáže:)) a bude vymalováno ![]()
ahoj holciny
… chjo … jsem dneska v naky depresi
… tak nevim, jestli vam tu dnes mam kazit svou pritomnosti naladu … nejak nemam komu se vybrecet na raminko chjo
![]()
jestli se jim podaří zkultivovat ten vzorek plodové vody, nebo nám tu AMC budou dělat znovu, tak to budeme vědět určitě
ale nevím, jestli si to nechat říct, rozhodnu se až podle toho, jestli to bude dobrý nebo špatný (můžou gen. testy vyjít negativní a stejně to může být nějaká těžká orgánová vada)
teď bych se loučila s „koťátkem“, ale když víte pohlaví, není daleko k tomu přidat jméno …
klari, ahooj..jen to do nás naper.. taky dneska nejsem ve své kůži, furt něco řeším..nejhorší je, že bych tak depresila a brečela, ale tak se bojím, že to ovlivní prcka, tak se radši držím..
holcicky moje … ja nevim … jsem naka divna
… proste mimis je nakej lenoch nebo co… proste nekope tak, jak bych si predstavovala
… bojim se aby vse bylo ok
… do toho mi ted rano ruply nervy … Niki jsem dala na zadek
… jak jsem na ni porad sama … uz jsem ze vseho hotova … tak ted uz hodinu jen rvu a rvu
![]()
do toho vseho mi dnes rano prisla zprava od kamaradky, ze na ni kaslu
… chjo …
zuzi, ja te tak obdivuji … jak jsi statecna a silna …
klari
tady píšou, že je normální jednou prcka cítit a pak zas ne
http://www.rodice.cz/…-pohyby.html
a ono to naplácání Nikče taky neublíží
dej si nějakou dobrou čokoládku, uvař si kakao nebo si dej oříšky, cokoli, co ti udělá dobře
ono bude zas líp
ahojky ![]()
klarí - to se srovná. všechny jsme teď děsně náladový a podrážděný z každý blbosti…já taky vyjíždím na manžu (už má svatozář)…a pak mě to mrzí. ale na zadek mu nedávám ![]()
prostě když je člověk sám tak se uklidní a nemá na kom si to vylejt ale když má děcko nebo manžela poblíž tak to lítá ani nevíš jak
netrap se tím, ona to zkousne a za chvíli jí máš v náručí
uvidíš ![]()
tak mišůůůůůůůůů kde síííííííííííí ![]()
jelčo tobě teda vyrostly prsa
to máš jako teď mojí velikost jo?
já nosím ty sportovní bolerka - jsou moc příjemný a přijde mi že držej pěkně
ale je fakt že nějaká podprda by se revanžovala…asi taky do nějaký nový půjdu
to budu mít kozy jak vozy ![]()
tabulka obnovena
ještě čekám na mišunku a pak to sem vrznu ![]()
klari
to není o statečnosti, spíš o přežití člověk se tak nějak obrní a vytěstní to, za týden budu zas celá naměko
ale už tuším, jak to dopadne:
mimi se trochu zlepší, ale ne dost, aby řekli, že je to ok, ani ne dost málo, aby řekli, že končíme
vzorek se jim nepodaří zkultivovat, případně se na to rovnou vybodli, takže AMC bude znova
a my se zas budeme další dva tři týdny trápit a strachovat se a riziko pro zdravé mimčo bude pořád stoupat
nejistota je to nejhorší ![]()
P.S.
moje, asi už bývalá, nejlepší kámoška stále neví, že jsem těhotná … ![]()