Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzi: ja jsem taky zvedava
… sice uz si nepamatuju, kolik za to zjisteni pohlavi chteli, ale uz ted jsem rozhodnuta, ze do toho jdu … tak doufam, ze se mimis pricini a ukaze se v plne krase
![]()
KLARISA - kde proboha chteli love za urcení pohlavi? To snad není pravda......
Jooooooo, fotku poslu, az nákou budu mít, mám ted jen nákou se psama, ale tu nebudu vkladat do Alba, bych vypadala jako tydýt ![]()
KLARISA + MISU - proc si myslite, ze mimin neukáze pohlavi? Dyt je ted jeste malej a doktor si ho prece natočí jak chce, ne?
jelen: porodnice Praha Motol … chodim tam na ty velky utz … no a zjisteni pohlavi maj jako nadstadardni vysetreni … za ktery si nechaj zaplatit
… ale ja jsem fakt strasne zvedava, ze ty prachy proste obetuju ![]()
jee, ted volal šéf, ze uz nepříde neska, a ani tu vod rána nebyl
![]()
Se mám neska ![]()
jelen: no prave, ze to mimi muze bejt v takovy blby poloze, ve ktery to ten doktor nevidi
… to bylo presne, kdyz jsem byla tehu s Niki, tak to v tom 20. tydnu nevideli
… tak mi to nedalo a objednala jsem se jeste na 3D a tam to nastesti uz videt bylo ![]()
jelčo, doktor si ho nenatočí..prostě, když ti neroztáhne nohy na obrazovku, tak máš smůlu..
ty se máš, veget v práci..i když taky si nemůžu stěžovat, dneska to vyloženě flákám.
klari, když jsi zvědavá, tak ty prachy nejsou tak podstatné.. já si v podstatě taky zaplatila..za ty UTZ každou kontrolu a je v tom i zjištění pohlaví
ZABZU - ále jo, natočí, JITI by ti mohla vykládat, máme stejnýho UZkáře. Sme na to s tím mým čučeli jak puci - hodil vobraz zepředu, zhora, zespoda, sem nechápala ![]()
jelen: no prave, ze uz si to nepamatuju … no bud to bylo 200 nebo 400 … fakt nevim
…
zabzu: no prave … jsem zvedava silene … i kdyz mozna, kdyby ten doktor zabrousil mezi nozicky … uz bych to mozna poznala sama
… ale ja do toho jdu … proste jsem baba zvedava
![]()
jelen: pak jeste ve 30. tydnu … jo a ja pak byla jeste v 38. tt, ale to jen proto, ze doktor mel podezreni, ze Niki ma neco se strevama
…
týjo, za chvílu budeme v půlce těhotenství co??? To je síla
![]()
Nedávno sem smáčela testík a už su skoro v půlce, šílenýýýýý, HEHE
V poslední době piju furt plnotučný mlíko, vy taky?? Su uplne sílená po něm, vypiju litr na posezení a chcu jeste.
Vcera doslo a ten můj povídá: si vymáčkni svý ne?
Ftipálek, HEHE