Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZU - tak jo, jdu do té vel. 62. Sem si krucis myslela, ze to má nohy, eh, tak to aby k tomu člověk koupil jeste fusekle?? To pak není vyýhodná cena co? me z toho klepne fakt…
jelčo, je to dobrá cena, dyť tam jsou tři!! kolikrát koupíš za tu cenu jen jednu věc! je fakt, že tohle je vysloveně letní záležitost nebo jako vrstva pod něco hrubšího..hele, Tě odhalila uklízečka jo? mě už tady všichni i pošťačka:)))
ZABZU - a to uz más takovej pupek? Dyt si hubená jako lunt!!!! Na tobe prece není nic videt, ne?
Jelčo - to je super cena, jedno v dětském obchodě může stát i 150kč a to je teprve pálka
a v CaA mají moc hezký oblečení na děcka tak to mimískovi kup ![]()
ZABZU - jo, du do toho, he, sem si uvedomila, ze nemusím letět do C+A ve měste, ale ze mámjedno jeste za rohem ve Vaňkovce.
Ty těhu hnědý zupr gatě mě fakt lákaj, ale nemám ted chut tam jít, za chvili dojde šéf zas.
Jedny gatě by se hodily co. Satky uz mám potřetí na sobě a pripadám si uz trapně, ze nic jinýho nemám ![]()
jejda, to je šílený, sem si precetla clánek jak policajt zachránil zenu, co se otrávila, znal pouze její email. adresu a já tu řvu jak malý děcko.. ![]()
no jo, pupík mám..zdá se mi tak akorát..ale už jde vidět, že jsem v tom..navíc nosím furt upnuté věci, tak ho neschovám, poprosila jsem kolegu, ať mě vyfotí, tak to sem hodím:)
Tak už řešíte výbavičku? No jo, začíná pátý měsíc, tak už to chce, budu muset prohrabat věci po Terezce.
V pondělí jsem byla pokecat s kámoškou a říkala, že měli taky vybraný jméno Adam, ale nedali ho, protože má svátek na vánoce, mě to jaksi nedošlo. Ale už jsem o tom doma mluvili a nějak nám to nevadí, může slavit den před. Druhý jméno máme David a to je to samý - 30.12. ![]()
Já už se klepu na zítra, třeba se nám mimi ukáže celý a budem řešit jména jen na kluka nebo na holku.
Známým se včera ve 4 ráno narodila holčička Zuzanka. Nikdo nehádal, že to bude holka ![]()
Misu, budu drzet na zitra palecky
, ty jo … uz to treba fakt budes vedet, jestli je to malej fotbalista nebo mala gymnastka
… zavidim
… ja si jeste musim 15 dni pockat
![]()
Ja tu vybavicku asi zacnu resit az po Vanocich … ted zalezi, co to bude … kdyz holka … tak mam plno peknej vecicek po Niki
, jestli kluk, tak musim kupovat vsechno obleceni novy … protoze by byl chudak jen v ruzovym ![]()
Zabzu: jeeeee, jsem zvedava na fotecku ![]()
jelčo, gatě se Ti určo hodit budou!!! to je na stopro..já mám jedny půjčené, takové rifloidní, pak mám sukni a jedny šaty a jedny pláťáky, to je teda výstroj ![]()
tak mě kolega vyfotil ![]()
http://rodina.cz/…m/pupikx.jpg /> http://rodina.cz/…um/pupik.jpg
Jelen:
docitam … a musim se vazne rehnit
… hele nic si z toho nedelej … ja byla taky do prvniho tehu takova neposkvrnena
vubec jsem nevedela … jakej je rozdil mezi dupackama a bodyckem
i kdyz teda aby bylo nahaty mne vazne nenapadlo
![]()
zabzu - krásný bříško, ani nechtějte vidět ten můj břich, to je až ostuda.
Klari - díky, já jsem nervózní už teď ![]()
KLARISÁ - no booože, všici tady dělaj chytrý a přitom se nedávno taky ptaly, HEHE, na mě si nikdo nepřijde.
ZABZU - jééééééééé, ty si krásná kočičkáááá, malinkej krásnej pupík. Já mám uz takovou vanu špekovou vostudáááááááááááá.
Se nechám vyfotit tím mým chlapem na mobil a hodím to sem, doufám, ze brzy.
MISU - já ti TAK závydím, ze jdes zitra na UZ. Já jdu až za 4týdny!!!!! Se asi zblázním do tý doby!!!
![]()