Poradna duly
Jana Čurdová
jelen: vzdyt jo
… ja se do svyho prvniho tehu za:,–(ne temhle detskejm oddelenim vyhejbala
… takze pro mne to byla fakt maturita dat dohromady nakou vejbavicku
![]()
jéé, holky díík
hele mišu, ty se stejně máš, že jdeš už zítra.. já se taky do toho 8.11. uhryžu..
s tou výbavičkou je to pro mě taky záhada, ale já to neřeším, mám na to lidi
mamka je do nakupování celá žhavá, navíc mi ji chce dát k vánocům jako dárek..ona je fakt hodnááá ![]()
teď mi ještě psala, že mi koupí monitor dechu a kočárek..mám pocit, že je z Marsu
ale když zjistí, kolik to vozítko stojí, tak ji to nadšení přejde ![]()
tak, je presne dve hodiny a me zacinaj bolet záda, se picnu
ZABZU - šmárjá co??? MONITOR DECHU??? Já sotva rozdejchala kojící polštář (Zuzajda by mohla vyprávět) a teď tohle???
Ze já si to jeste secko rozmyslím
![]()
Jsem se teď nechala vyfotit i s ksichtem. No s pupkem s Teri v týhle době se to nedá srovnat.
Holky, sice mám zítra utz, ale na ten důležitej si budu muset ještě počkat, aspoň že se už zítra dozvím termín.
zabzu: to se mas, ze na tohle mas lidi
… u nas si uz takovou tu prvni euforii vybrala Niki, takze ted budem muset vse investovat sami … ale je fakt, ze plno veci muzem po Niki vyuzit
… kocarek, postylka, prebalovak, vanicka s lehatkem atd. … akorat zas musime koupit Niki novou postel, skrin …
jelen: mne posledni dobou taky pekne bolej zada … ale spis jako v krizi a vetsinou po delsi chuzi ![]()
jelen
počkej až dojde na chůvičky a teploměry, to z toho teprv budeš jelen ![]()
já se zatím do výbavičky moc nehrnu, v pondělí jdu na kontrolu ke svýmu gynekologovi a pak v pátek do Gennetu, takže uvidíme co pak
ZUZ - náááhodou sme na chuvicky uz koukali v sámošce. Jedny stály 1900, druhý 5000, ty byly aj s rádiem či co a s nakejma pisnickama-ukolebavkama, ale za ty love, to je¨silený… ale dosah 300m venku ![]()
hele holky, pošlete fota:)) mišu, jelčo!! ![]()
tak na rodině se teď jedna holka vrátila z UTZ a bude mít holčičku.. to jsou tak pěkné novinky:)))