Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
25.10.06 20:58

no to nevím, jestli by ze mě měl šéf radost, minulý týden jsem přišla z nemocenské. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.10.06 21:01

To by tě šéf asi přerazil vejpůl :lol:

Já se loučím, jdu do sprchy a do hajan, ať jsem na zítra fit. Přeji v rámci možností klidnou noc, přinejhorším párkrát vstane k malé manžel :D . Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 21:02

dobrou noc, taky už půjdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.10.06 21:17

ahoj bérušky spolutrpitelky ;-))))

jsem se pár dní neozvala já vím…flákám to. když venku je tak pěkně a mě se na ten počítač prostě nece ;-))) snad to pochopíte ;-))

hold doma je jiná kmitačka a taky spousta zábavy a ne jako v práci :lol: hihi

tak jdu dočítat resty, poznamenávat si nové opravené údaje a aktualizuju tabulenku ju? ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.10.06 23:14

takže:

mišu přeji krásně „roztažené“ nožky ;-))) to sem budu nakukávat častěji teda ;-))))

a máš moooc krásnou fotečku ;-)) faakt!! hezká vilka ;-)

jak jste psali že mažete/nemažete pupík a zmiňovali jste se o sádlu ;-)) tak místo sádla výborně mastí taky vazelína ;-))) a nesmrdí ;-)) jen se děsně špatně vstřebává a to já teda neci. maže občas manža - když si vzpomene - jsem na něj převedla tuto milou povinnost ;-))

zuzu - vycuvávadlo nosánků nevím jak si představuješ ale určitě to nesrkáš až do pusy ;-)))) fůůůůůůj to bych asi taky nedala. ten hleník končí uprostřed v takový nádobce kterou pak vymyješ ;-)) ale myslím že u mimča budeš ráda když mu to pomůže a na nějaký nechutnosti si ani nevzpomeneš ;-)) uvidíš ;-))

kojo poštář ci takýýýýý ;-)) bude to dárek k narozkám ;-)) ty už mám za pár takže se bude hodit akorát ;-)) už si sepisuju seznam co bych jako chtěla :lol: (no jo, když já bych to pak zapomněla) ;-))

tak a teď tu tabulku - teda teď - no už asi spíš to nechám na ráno ;-)) teda na ráno ;-)) až vstanu :lol:

Nito - se ti divím žes tam dobrovolně šla ;-)) mě už tam nikdo nedostane ;-)) ale i tak s těma mailama a ještě pár věcí k tomu :? stačí mi to až až ;-))

jo a ještě něco ;-) mě se taky zdávaj divný sny. nikdy jsem si sny nepamatovala a teď poslední dobou furt ;-) a takový divný - taky mě furt někdo honí (šéf s lístečkem na peníze :lol:) a pak se mi taky jednou zdála fakt úchylárna - že se nám o vánocích narodilo mímo a my ho přinesli k našim a mamka ho odnesla do auta že prej ho dostanu až pod stromeček :lol: a to jsem ani nevěděla zda máme holčičku nebo chlapečka :lol: fakt prdlín ;-))

tak jdu chrupat ;-)

hodně zdaru na kontrolách a koukejte se ozvat ať v tý tabulce máme jasno ;-))

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.10.06 08:17

Dobré ráno, hlásím se po noci strávené v objetí s kojo polštářem. Je opravdu fajn, buď jsem si ho dala mezi nohy a bříško o něj opřela nebo jsem si lehla jako na bříško, jednu nohu pokrčila a dala na polštář. Bříško bylo mezi a nebylo zmáčknutý, ale Hopík do toho stejně kopal :lol: Včera zase dostal taťka kopanec.

Daji - díky, za chvíli se půjdu chystat, mám tam být v 9,30 h. Bojíííííím 8O 8O

Snídani do sebe nenatlačím, tak jen piju jogurtový mlíko. je to divný, ale netěhu bych to do huby nevzala a zvlášť ne takhle po ránu. :lol: :lol:

Jo Zuzi - díky za informace, jen teď nevím, kam ten zip dám, no uvidíme. Až ho došiju, vrazím sem fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.10.06 09:16

nazdar zenský!

Tak sem vcera v C+A koupila ty body, he, velikost 62 a 80. Nechtelo se mi kupovat 56, bylo to skoro stejny jako 62. No a ta 80 to doroste ne?

Joo a taky sem si tam konečně!! koupila podprdu, no ale se podrzte… moje velikost 75A je nyní 85C....... ale opět sem vyměkla a poridila 85B, páč s tím Céčkem sem si pripadala uz jako matróna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.10.06 09:27

ŽABŽULOOO - kde sííí, už máš toho pása?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.06 09:32

jelčo čuus:)) no jo, pás nemám, mám prd:)) včera jsem neměla čas, dneska fičím odpoledne do rádia na focení, takže zase nic, fakt nevím, kdy se tam podívám:) hele, podprdu už bych taky potřebovala, nosím už jenom jednu, kterou jsem si koupila kdysi v nějakém delíriu, protože normálně mám 75C a tahle je 80C, takže o trošku větší..teď ji mám akorát:)ale potřebuju nějakou podpůrnou..teda, tobě ta prsa vyrostla, jen co je pravda:)))
zuzu, jojo, už mi taky přišel mail, že kalhoty dorazí, tak jsem na ně zvědavá!!
mišu..držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.06 09:49

ahoj holky
tak pás je už pro mě nutnost, přiznávám, dneska jsem si rozepla knoflík u kalhot, měla jsem je jen na zip
už aby ty z těhulek přišly!

o podprsence začínám uvažovat taky, měla jsem dvě nositelné, teď už jen jednu + sportovní top, ale ten mi zas nepřijde tak „podpůrný“
v tom CaA mají dobré podprsenky?
teď asi stejně koupím nějakou jen na přechodnou dobu, že? Předpokládám, že kojící ještě nemá smysl kupovat, míry ještě asi porostou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.06 09:55

mišu už teď možná ví, co se jí skrývá v bříšku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.06 09:58

teď jsem volala sestřičce svého obvodního lékaře a byla moc milá, říkala, že samozřejmě mě vezme přednostně, abych nemusela být v čekárně, prý to tak s těhulkama dělá vždycky 8)
jenom až příští týden, teď tam můj doktor není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.06 10:01

zuzu, ahoj..:) myslíš, že by mohly přijít ty gatě už dneska? jsem na ně celkem nedočkavá..jestli zjistím, že mi nesedí, tak mě picne..
mě zase tak bolí prsa..nějakou dobu nic a teď to zase začalo.. v noci jsem se opět v půl třetí vzbudila hlady, tak jsem sežrala sendvič, ufon do toho kopal, to bylo fajn:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.06 10:11

no tiše doufám, že by mohly
jestli je fakt odeslali včera ráno (prý 9,45), tak by tu mohly dneska být :?
ale jestli mi nepadnou, kašlu na ně a jdu do kameného obchodu, už fakt něco nutně potřebuju, mám pocit, že se v normálních kalhotách hrozně škrtím

taky mi připadá, že za poslední týden mi bříško hrozně „povyskočilo“, taky jsem přibrala půl kila, ale podle příručky by to mělo být normální 8O

jo a taky jsem pořád hladová
dřív jsem měla problémy s hladinou cukru, trpím hypoglykemií, když mi klesne hladina cukru jsem naprosto nepříčetná
ale co jsem těhotná, na nízkou hladinu cukru nedošlo, to mám dřív hlad, aspoň mě to nutí jíst v pravidelných intervalech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.10.06 10:17

ZUZAJDA - jo, v tom C+A měli jich tam nekolik za 198 !! Nebo za 230, a fakt moc pekný modely, s kosticema, fakt sem čučela, za ty prachy… ale nechce se mi kupovat zatím další, stejně se furt mění velikost, hlavně ze vím, ze je tam maj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí