Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem ještě neměla ovahu jí to říct, ona by se mě pořád vyptávala, kdy už budeme mít to miminko. Tak plánuju až budu mít větší bříško a bude kopat, aby si mohla sáhnout. ![]()
My jsme chtěli mít děti věkově blízko, taky mám sestru o dva roky starší a výborně si rozumíme, tak bych to stejné chtěla i pro Zuzku. My jsme se taky chtěli strefit přesně o dva roky, ale trošku nám to nevyšlo. Zuza je 24.4 a malé bude 1.4. Dali jsme si měsíc fóra, co kdyby to hned nevyšlo a ono vyšlo ![]()
my jsme se strefovat nechtěli, nějak to vyšlo samo.
Já mám taky bráchu o rok a půl staršího, je to fajn. (mimo to mám ještě mladší sestru a bratra
)
To na tobě ještě není nic vidět? Já už mám pupík pěknej, už ho neschovám
. Já měla u Zuzky pohyby v 19.tt a teď už v 17.tt, u druhorodiček je to fakt o hodně dřív.
A třetí neplánujete? My už s druhým končíme ![]()
pupek mám pěkný
, nějak moc brzy. Asi mám vytahané břišní svaly. my s druhým taky končíme, už bylo přemlouvání i s tím druhým. ![]()
žabžu
tak tehulky.cz jako kdyby to tušili ![]()
poslali e-mail, že dneska ráno vyexpedovali, tak to čekám do dvou dnů
mišu
tak hodně štěstí na kontrole
zip je kupodivu na vnitřním okraji a má logicky 42cm
A kolik jsi zatím přibrala? Já zatím nic, lítám pořád kolem malé, je to teď pěkný šídlo, tak mám hodně pohybu.
Irisko, my právě s rýmou končíme. Našrěstí už je Zuzka tak rozumná, že už se nebrání odsávačce soplíků. Když si vzpomenu, jak před rokem řádila, to byl teror
. Zuzka pofňukávala jen dvě noci a pak už dobrý. Snad vám to taky rychle přejde.
Leni už smrká do kapesníku, tedy musím jí hodržet u nosu. ale začíná teď večer: kňourá v posteli a nenechá se vysmrkat. Tak se vzteká, že má plný nos. Doufám, že se to nerozjede. ![]()
To by bylo blbý, nemohla by ani do školky. Na druhou stranu bys s ní byla doma a odpočinula by sis ![]()
v noci to asi bude běhání, jestli bude chtít pořád vysmrkat. Chtěla jsem jí nakapat kapky, tak jsem neuspěla.