Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
25.10.06 15:21

Zabzo - aha, já myslela,že je tam galerka jako tady, už jsem ji hledala dřív, ale našla jsem jen ultrazvuky.
Tera se mě včera ptala, jestli už má čmeláka na dortu, tak jí musím zahlásit, že už tam má tykadla :lol: Jdu pro ní na flétnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
25.10.06 17:50

Ahojda…tak jsem se dovlekla dom… :roll: hrůza ta práce…jestlo vono mi nebylo líp doma :?:

Jeleno…si mě teda pobavila s bodíkama a dupačkama…si neměla panenky?

Jinak já měl ana Jakuba 3 kabátky vel. 56 a 3 velikosti 62…3 dupačky…nějakej světřík…a to stačilo do 3 měsíců. Teda ještě jsem samozřejmě něco dosta :wink: Byl v létě…tak moc ani dupáky nenosil…
Teď to v tom dubnu bude asi horší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.10.06 18:36

Misu, teeeeda … tobe to moc slusi :wink: proste tehukocka :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.10.06 19:48

Klari - díky moc, právě mi psala kamarádka, že se vsází, že je tam kluk. Prej jsem fakt úplně jiná než u Teri. A její chlapeček říkal „teta Mia“ :lol: :lol: :lol:

Zuzi - polštář už je ušitej, jen jsem nedošila potah,prosím tě, kde je zip a jak je dlouhej? Předpokládám, že je z vnější strany a měří asi 40 cm. Kdybych ho měla, už by byl došitej. Zkusila jsem si na něj na boku lehnout a je to paráda, moc příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:11

ahoj holky, máte moc pěkné bříška. :) S tím polštářem jste mě dostaly, hned jsem si ho objednala u Ježíška. Když jsem si vzpomněla, jak jsem se obkládala u Leničky polštářky, ty mi různě padaly, tak to by mohlo být skvělé řešení :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:13

k výbavičce jsem se ještě nedostala, budu muset probrat , co mám po Leni. Měli jsme toho dost půjčeného, tak budu asi dokupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.10.06 20:19

Ahoj holky :D

Mišu, jsem strašně zvědavá na tvoji zítřejší kontrolu, tak nás moc nenapínej a hned potom nakluš k počítači a referuj :lol: . Já musím ještě týden počkat, už se nemůžu dočkat.

Irisko, taky vzpomínám na první kojení jako na ne moc pohodlné. Bolely mě u toho pekelně záda.

Jinak cítím pohyby už několikrát denně, je to paráda. Ale zase se nějak ozývá únava, když si přes den nemohu lehnout, tak jsem odpoledne jak praštěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:24

jana - mi povídej, jak příjdu z práce, jsem zralá do postele. Jenže, jak se objevím, tak Lenička mě tahá za nohu a chce si hrát. Tak si moc nepoležím. :( Občas to hraní házím na tatínka, ať si taky pohraje :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:26

dneska mi přivezli nový mražák, přidala jsem si penízky na samoodmrazování, tak jsem zvědavá, jestli to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:29

halo, je tu někdo? tak zase jsem tu sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.10.06 20:30

Irisko, jak stará je Lenička? Nejde ti metřík, tak se neorientuju :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:33

zrovna se ho snažím opravit nějak mi to nejde :oops: . Lenička má tři a půl roku. a dva dny podle metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:34

budeme se strefovat s druhým do narozenin :D . Leni má narozeniny 23.4. Malé se má narodit 26.4..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.10.06 20:36

Jani, koukám, že ty je máš docela po sobě, tak to máte skvělé. U ná manžel nechtěl děti moc blízko po sobě, já bych byla docela pro. No čtyři roky rozdíl taky není až tak moc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.10.06 20:36

Taky jsem se s metříkama natrápila, je to ale vynález :D

Tak to už je Lenička velká holka, to už ti bude s miminkem pomáhat. Jak na tu novinu reagovala? Naše Zuzka tomu ještě nerozumí, jen ví, že má maminka v bříšku mimi, ale že se někdy narodí a bude tu s náma, to jde mimo ni 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí