Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
26.10.06 11:27

jel
v 8. týdnu je popsaná fotka z UZ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.10.06 11:28

daj … uz jsem tu a lituju :( :wink: … ja se zasekla u fotaku :( … hlavne nebrec … staci, ze rvu ja :wink: … no mne by z toho asi ale kleplo … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.10.06 11:28

DAJ - co bysme te litovaly, se flákás doma v posteli a u televize, tak jakápak chudinka :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.10.06 11:30

klari dík - ty jediná mi rozumíš ;-))))

jeleno heleno - neštvi mě ;-)) u telky jo? no tam hrajou písničky a já tu luxuju hlínu z oblečení právě :? naštěstí žádná velká pohroma - nebyla zalitá takže se to dalo vysát…uf.

jdu vařit ;-) pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.10.06 11:31

Ahojky :D

Klarisa - nebuď smutná, já malé taky někdy ve vzteku dám na zadek a potom jsem z toho smutná, ale jí je to uplně jedno. Jsou malé a zlobivé :D Hlavně musíte dávat všechny věci nahoru aby na ně nedosáhla, taky tak máme zničených plno věcí, taď už si dávám velký pozor, ale i na to někdy zapomenu :roll: Jsem s ní taky furt sama, manžel chodí až večer a ani žádnou kámošku nemám, které bych se vypovídala, jenom toho mýho, ten ví o mě všechno aspoň že mám aspoň jeho :wink:

Dajana - a copak je tobě, já tě polituji, taky si to tak neber a buď v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.06 11:37

daj
jen si zvykej, těch kytek ještě bude … :P
a že si doma pěstuješ zrovna takovou jedovatici? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.10.06 11:37

Tak ted jsem si dala do nosu :wink: … jeden plneny bramborovy knedlik a k tomu horuuu zeli mnamky mlasky :wink: … tak snad se mi tim obali nerviky :wink: … jinak ja mam ted tak silenou chut na slany a kysely … uz asi ctvrty den v krame si u regalu osahavam smazeny bramburky … pekne si je prohlidnu a pak je tam zas vratim ..... jezis, jak ja bych si je dala :oops: :lol:

saal: ahojky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.10.06 11:38

sem minulý víkend cela nadšená hlasíla tchánovi, ze prcek uz kopal !! :D
Von mi suše odpověděl, že spíš by uvítal, kdyby už nevypadal jako ufon, jestli mu prej uz upadly ty tykadla…
No moc vtipný fakt…
Už mu nic hlásit nebudu, prdím na něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.10.06 11:39

DAJ - ste po sobě házeli květináče, že luxuješ hlínu? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.10.06 11:41

Klarisa - můžu se zeptat kolik tvoje malá toho deně sní a jestli jí aj maso :?: Co všechno jí, mě se nějak zdá jak malé nedávám to mixované, že mi hubne a skoro nic nesní, už nevím co jí dát aby se najedla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.06 11:44

klari a když na ně máš chuť, tak si jedny malé kup … ačkoli když se kouknu na moji a na tvoji postavu … už je mi jasné, kde se to bere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.06 11:45

jestli tu po nás začnou chtít při vkladání příspěvku vypisovat kód, tak to zabalím a odstěhuju se na missorku … :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.10.06 11:47

Zuzu - to snad ne, ale něco se tam objevuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.10.06 11:47

Tak jsem zpět a mám šílenou depresi. Nemůžu se zbavit dojmu, že mě ten idiot odbyl. hematom už tam prej není a prosila jsem ho, zda by se podíval mezi nožičky a on na to, že je to moc malinký, že by mi to třeba řekl blbě, fakt jsem div nelezla po kolenou a ani se neobtěžoval. prohlížel jen páteř, mozek a pak ještě něco, ani se nesnažil se podívat. Ještě do mě hrábnul prstam, říkal dobrý a to bylo všechno. Řvu tady jak idiot, ječím na Terezku, jsem na hadry.
Pak mě dorazila sestřička sdělením, že jsem do HK objednaná až na 23.11. !!!!!!!!!!, že to dřív nejde.
jediný pozitivum je, že jsem přibrala jen 0,5 kg, ale na to s odpuštěním se..
Omlouvám se za ten výlev, já se těšila, ani mi nevadilo že jsem ráno to jogurtový mlíko vyblila do umyvadla. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.10.06 11:49

saal: Niki neji … ta s prominutim zere :oops: … takze s nama radsi neporovnavat :( … ale mam kamosku se stejne starym chlapeckem … a ta si mi porad stezuje, ze ten jeji kluk neji … jediny co snad za den porze … jsou pry slany tycinky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí