Poradna duly
Jana Čurdová
Moje rizika DS 1:50 000 a rozštěpový vady se podržete 1:3
Žádný číslo už tam nechybí, takhle je to celý
DS je v pohodě, ty rozštěpové vady, pěkný hnus..ale dr. se asi koukal ne? jestli nechceš ten měsíc čekat jen tak s rukama v klíně, co takhle objednat se na 3d UTZ? tam by se taky něco ukázalo ne? nebo to zkusit na genetiku někde jinde..já vím, že je to složité, ale můžeš jednat!
Mišu - no mě sestřička říkala, že kdyby bylo něco špatně tak mě budou volat ze ZLína abych asi přišla na nějaké vyšetření
Tak proč tobě nedělají nějaké specialní vyšetření ![]()
Já nevím, co by mohli udělat víc, 3D utz tady nikde není, ani v HK, ještě tak bych mohla jít na utz ke svýmu bývalýmu doktorovi co k němu chodí Romca, ale ten má taky jen obyč. mašinu. To mi právě vadí, že si o tom se mnou doktor nepokecal, kdybych věděla, že je to riziko tak velký, tak se odbýt nenechám a nemusela bych mít teď řasenku rozpatlanou po celým obličeji. Ach jo, jdu si udělat odpočítavací metr
![]()
Misu - a co do brna, říkala jsi že to nemáte zase tak daleko ![]()
MISU - Nekces si nekam zajet na to 3D ? Nekdo ti pohlída malou a udelas si vejlet, co?
MISU v Brně to urcite jde, na tu kliniku kam chodim, tak tam chodi i JITI, má výbornou masinu, i 3D !! A je to kapacita ten borec.
Tlf. se objednáš a prijedes, co?
Dáme s Jiti voběd, udelas si vejlet, co ty na to? Te vemu do tý těhu prodejny na nákej hadr nebo do cukrárny ![]()
MISU - más SZ, sem se ti tam vánočně vyblila, jestli nechces, tak to necti, máš svých starostí dost.....
MISU - más SZ, sem se ti tam vánočně vyblila, jestli nechces, tak to necti, máš svých starostí dost.....
Jelen - přečti si moje blitky ![]()
Já ještě popřemýšlím, bojím se moc
mišu, do Brna zajet, to není tak daleko..akorát jsem si na jednom serveru četla, tam si maminy povídaly, že v HK 3D UTZ je.. tak nevím..
MISU - v Hradci Králové 3D UZ je !!
sem nasla nákou konverzaci:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
„mají ho v Hradci Králové v Sanusu. Jde se tam objednat telefonicky - bohužel ńemám číslo, ale zkus ho najít na internetu - a stojí 950,– Kč“
Zabzu - mě říkala kámoška, že ho v HK měli, ale vrátili ho. Já nevím, jestli to má cenu, asi budu čekat až zahřmí, jsem taková paralyzovaná,nedokážu teď jednat. Asi to zní dost zbaběle, ale teď na nějaký zařizování a shánění nemám sílu. No a brouček do mě kope a už zase řvu
MISU - prosímtě, ty paralýzo, koukej zdvihnout telefon a voptat se jestli ho teda maj nebo co jako!! Šup!!