Poradna duly
Jana Čurdová
klari, tak pod to bych se mohla podepsat.. teda až na to, že nemám staršího prcka.. to kopání mě taky občas znervozňuje, tak kolikrát pořádám na ufona hon, kdy si lehám do určitých poloh a čekám, jestli se ozve, prostě magor.. holt musíme to tak brát, že každý nemá v břiše hopíka, že mišu
ale já jsem ráda za každý kopaneček, taky jsem si četla ten článek od zuzu a je to tak pěkně napsané ![]()
fakt ta přecitlivělost je šílená..teď mě vytočil kolega svými idiotskými kecy a nejradši bych brečela..za normálních okolností bych ho poslala do prdele jen by to hvízdlo, teď jsem nějaká marodná či co.. hele, to bude zase dobrý
holkii … diky …nastesti Niki je takova splachovaci … mazlit by se chtela hned po tom, co na ni vyjedu … ted ke mne prisla a ptala se: Maminko, uz nebrecis …
klarí no tak vidíš… žádné následky to na ní nezanechalo…tak se pomazlete ![]()
zuzu jsi oc statečná!!! taky tě obdivuju jak to skvěle zvládáš
žabžule tobě se divim že tě ty dvě zaměstnání nevysajou ouplně
já si to doma fakt užívám ![]()
holky mišunka to určitě zase hned poběží říct tý svý kámošce a ta kámoška nám sem pak písne co a jak
schválně jestli jsem se trefila ![]()
zabzi: ja taky
… zkousim vsechny mozny polohy … jen abych neco citila … ja si fakt nekdy pripadam zrala na blazinec
…
ZUZ - mě uz hrabe, sem si precetla ten tvůj clanek o prvnich pohybech a bulím tady A VŮBEC NEVÍM PROČ? su fakt prastená hormonem ![]()
zuzi: moc hezkej clanecek ![]()
jeee, ja jsem zvedava, jak misu dopadla ![]()
jsem rano fotila ten svuj pupek …tak kdyz budu mit odvahu … tak ho sem vrznu
MISU - nebezela za kámoškou ji to rict, Misu mazala do hospody na panáka, páč bude mít kluka ![]()
klari odvaha neodvaha
koukej ho sem dostat ![]()
holky tak mi teď kočka zvrhla kytku
naštěstí jen takovou maličkou - tchynin jazýček pidi midi jenže jak to spadlo tak mám hlínu v čistým prádle
jdu uklízet čus
asi budu bulet ![]()
já tedy musím přiznat, že nejsem plačtivější než kdy jindy, teda zatím ![]()
ale jestli mi ještě někdo z vás řekne, že jsem statečná, tak možná začnu ![]()
jen jsem se smířila s tím, že teď nemůžu dělat vůbec nic, pak to zas obrečím, ať bude tak či tak ![]()
jinak ten odkaz je na stránky, co už tu někdo nedávno dával:
http://www.rodice.cz/…en/15tt.html
tak jsem ty fotky z fotaku chtela stahnout … a Niki mi s tim zas neco udelala
… jezkovy voci … ja mam den ![]()
ZUZ + DAJ - ale nemáte nekdo treba DAJ takovou tu virtuální knízku vcetne vobrázků???
jel
něco je tady:
http://www.pampers.cz/…calendar.php
ale je to stručné a obrázek jen občas ![]()