Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
25.10.06 09:31

Klari - já sebou v obchodě málem sekla a pak jsem měla problémy dojít domů. Teď jsem se najedla, tak to snad bude lepší.

Ten fotograf je Lennart Nilson, mám od něj celou knížku takových foteček. Mimísci už jsou vážně veliký. jsem zvědavá, kolik bude zítra měřit ten můj drobeček ukopanej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.10.06 09:33

klari, tak popravdě to taky nechápu, ale je tam, to je skvělé:))) ty stránky jsou super, chodím se na ně koukat každý týden co a jak, takže teď jsem čučela na 18tt, v devatenáctém je toho napsanýho víc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.10.06 09:33

Klari - to mi připomíná, že jsem se včera převlíkala před přítelem a on se úplně zděsil a říkal: „Ježíš, to je pupek, ty jseš fakt těhotná!“ No blik.. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.10.06 09:34

KLARISA - a na Horácia ste včera nekoukali? TO je borec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.10.06 09:37

mišu, jojo, ti chlapi jsou exoti.. Viktor dělá kolikrát jakoby nic a pak najednou řekne.. ty brďo žabžo, ty máš pupek.. a nebo, teda, tobě roste bříško.. a hned se zeptá.. a mažeš si ho? :lol: :lol: on je exot:)
klari, tak to bych fakt nechtěl skončit, člověk se asi nikdy neudrží úplně šlank, ale takhle bych to nechtěla dotáhnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.10.06 09:39

Holky, mě ten pořad taky děsně pomáhá jako odstrašující případ, kam až to může zajít, když budu žrát jako čuně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.10.06 09:42

misu: no to jsou proste chlapi :lol: :lol: :roll: :roll: … k tomu se snad neda ani nic dodat :lol: :lol:
jinak ja mam prtouse asi nakyho lenocha … si jeden den zakope a pak o sobe neda treba dva dny vedet :( … jenze je fakt, ze ja se treba vubec nestiham nak pozorovat … protoze s Niki moc toho casu na pozorovani neni … furt mne honi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.10.06 09:45

Klari - náš mrňousek včera u Ordinace kopal zleva i zprava, asi natahoval nožičky, z jedný strany do mě šťouchal hlavou a z druhý nohama, to bylo kouzelný, on je miláček :lol: :lol: Hurá, už zítra ho uvidím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.10.06 09:47

klari, já mám taky lenocha..on si začutá párkrát přes den, jednou, dvakrát ťuk, pak zase nic:))
no jen mišu má ďáblíka:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.10.06 09:49

tak ja se zatim loucim :wink: … jdeme nakoupit … normalne dneska jsme po 2 letech a necelych 3 mesicich vstavali po 8. hodine 8O 8O 8O … neuveritelny … jinak Niki je brzke ranni ptace :( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.10.06 09:53

misu: ty snad tam mas fotbalistu :lol: :lol:

zabzu: to jsem rada, ze lenocha lenivyho nemam sama :wink: … presne jen tak decentne si obcas kopne … asi aby se nereklo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.10.06 09:55

Klari - asi jo :lol:

taky za chvíli vyrážíme do města, máme vyřizování na úřadech, to nenávidím :twisted: Ale nejradši bych sebou práskla do postele. No aspoň že nejdu sama, jsem jak pod parou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.10.06 09:59

Ahoj,
Hanka má kašel, tak jsem s ní zůstala doma. Podle doktorky to asi zase bude alergie - nejspíš to nastartovalo očkování proti spalničkám. Máme antialergické kapky, tak snad to zabere. Budeme muset na alergologii. Byla jste tam některá? :?:

Klariso - vstávání v osm závidím! My vstáváme poslední týdny mezi 5:00 a 5:30. Dnes 4:55 přesně. Prostě je vyspaná. Já jsem šla spát před půlnocí, takže jsem „přespaná“. Aspoň, že po obědě si s ní můžu lehnout. Doufám, že bude chnět aspoň hoďku a půl.

Jeleno - co dneska „vaříš“? Ať mám inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.10.06 10:15

Ahoj holky :D
Klarisa, Jiti - je to sice blbý tak brzo ráno vstávat, ale zase jdou holky brzo spát :wink: My sice ráno vstáváme kolem devíti většinou až o půl desáté :oops: a to ji musím někdy tahat :roll: ,ale večer ji nemůžeme uspat dřív než v deset a to má nejvíce energie za celý den :roll: Nejlepší je když jde nespí odpoledne to usne večer v osm, ale ráno zase vychrupuje do půl desáté :roll: Je to ochrapa a já s ní :wink:

Tak já už cítím pohyby každý den sice se musím vždycky trochu zklidnit, ale i je trochu cítím přes břicho na ruku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
25.10.06 11:37

ahoj holky!

tak polštář je fajn, jen ta poloha, kdy je celý polštář natažený a měla bych si podpírat břicho, tak to mi teda moc nešlo - asi mám ještě malý břicho :D
ale zas jsem přišla na několik jiných příjemných poloh, takže relax 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí