Poradna duly
Jana Čurdová
Klari - já sebou v obchodě málem sekla a pak jsem měla problémy dojít domů. Teď jsem se najedla, tak to snad bude lepší.
Ten fotograf je Lennart Nilson, mám od něj celou knížku takových foteček. Mimísci už jsou vážně veliký. jsem zvědavá, kolik bude zítra měřit ten můj drobeček ukopanej ![]()
klari, tak popravdě to taky nechápu, ale je tam, to je skvělé:))) ty stránky jsou super, chodím se na ně koukat každý týden co a jak, takže teď jsem čučela na 18tt, v devatenáctém je toho napsanýho víc:)
Klari - to mi připomíná, že jsem se včera převlíkala před přítelem a on se úplně zděsil a říkal: „Ježíš, to je pupek, ty jseš fakt těhotná!“ No blik..
![]()
mišu, jojo, ti chlapi jsou exoti.. Viktor dělá kolikrát jakoby nic a pak najednou řekne.. ty brďo žabžo, ty máš pupek.. a nebo, teda, tobě roste bříško.. a hned se zeptá.. a mažeš si ho?
on je exot:)
klari, tak to bych fakt nechtěl skončit, člověk se asi nikdy neudrží úplně šlank, ale takhle bych to nechtěla dotáhnout..
Holky, mě ten pořad taky děsně pomáhá jako odstrašující případ, kam až to může zajít, když budu žrát jako čuně
misu: no to jsou proste chlapi
… k tomu se snad neda ani nic dodat
![]()
jinak ja mam prtouse asi nakyho lenocha … si jeden den zakope a pak o sobe neda treba dva dny vedet
… jenze je fakt, ze ja se treba vubec nestiham nak pozorovat … protoze s Niki moc toho casu na pozorovani neni … furt mne honi …
Klari - náš mrňousek včera u Ordinace kopal zleva i zprava, asi natahoval nožičky, z jedný strany do mě šťouchal hlavou a z druhý nohama, to bylo kouzelný, on je miláček
Hurá, už zítra ho uvidím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klari, já mám taky lenocha..on si začutá párkrát přes den, jednou, dvakrát ťuk, pak zase nic:))
no jen mišu má ďáblíka:))
tak ja se zatim loucim
… jdeme nakoupit … normalne dneska jsme po 2 letech a necelych 3 mesicich vstavali po 8. hodine
… neuveritelny … jinak Niki je brzke ranni ptace
![]()
misu: ty snad tam mas fotbalistu
![]()
zabzu: to jsem rada, ze lenocha lenivyho nemam sama
… presne jen tak decentne si obcas kopne … asi aby se nereklo ![]()
Klari - asi jo ![]()
taky za chvíli vyrážíme do města, máme vyřizování na úřadech, to nenávidím
Ale nejradši bych sebou práskla do postele. No aspoň že nejdu sama, jsem jak pod parou
Ahoj,
Hanka má kašel, tak jsem s ní zůstala doma. Podle doktorky to asi zase bude alergie - nejspíš to nastartovalo očkování proti spalničkám. Máme antialergické kapky, tak snad to zabere. Budeme muset na alergologii. Byla jste tam některá? ![]()
Klariso - vstávání v osm závidím! My vstáváme poslední týdny mezi 5:00 a 5:30. Dnes 4:55 přesně. Prostě je vyspaná. Já jsem šla spát před půlnocí, takže jsem „přespaná“. Aspoň, že po obědě si s ní můžu lehnout. Doufám, že bude chnět aspoň hoďku a půl.
Jeleno - co dneska „vaříš“? Ať mám inspiraci.
Ahoj holky ![]()
Klarisa, Jiti - je to sice blbý tak brzo ráno vstávat, ale zase jdou holky brzo spát
My sice ráno vstáváme kolem devíti většinou až o půl desáté
a to ji musím někdy tahat
,ale večer ji nemůžeme uspat dřív než v deset a to má nejvíce energie za celý den
Nejlepší je když jde nespí odpoledne to usne večer v osm, ale ráno zase vychrupuje do půl desáté
Je to ochrapa a já s ní ![]()
Tak já už cítím pohyby každý den sice se musím vždycky trochu zklidnit, ale i je trochu cítím přes břicho na ruku ![]()
ahoj holky!
tak polštář je fajn, jen ta poloha, kdy je celý polštář natažený a měla bych si podpírat břicho, tak to mi teda moc nešlo - asi mám ještě malý břicho ![]()
ale zas jsem přišla na několik jiných příjemných poloh, takže relax ![]()